![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Fotografia Forum poświęcone wszelakim zagadnienom związanym z fotografią, obróbką zdjęć itd. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fotoksiążka - jakość, producent, ceny..
Wydawało mi się, że kiedyś na ten temat rozmawialiśmy, ale nie znalazłem nic w archiwum. Mam nadzieję, że się nie powtarzam.
W każdym razie z roku na rok odkładałem uporządkowanie zdjęć z kiku wyjazdów i zamówienie fotoksiążki. W tym znowu mam takie plany (znaczy zamówić, nie znowu odłożyć ![]() Wśród polecanych (tych, które jeszcze istnieją) najczęściej padały: 1) CEWE Fotoksiążka (FotoJoker) 2) Najlepszefoto.pl Z tego, co wyczytałem, to: - w FotoJokerze jakość jest.. prawdopodobnie poprawna. Nie do końca widzę, czy różnią się (przejdę się do punktu, żeby porównać) opcje papier fotograficzny, papier błyszczący, matowy itp. (chodzi mi tutaj o samą jakość papieru, nie fakturę - głównie grubość). Ceny generalnie są wysokie, ale jest obecnie promocja (zakładam, że jest cały czas), przy której jest sens brać to pod uwagę - za 50 stron książki formatu A4 płaci się jak za 26, czyli z tego co widzę, prawdopodobnie 129 zł. To jest niezła oferta i jeśli książka jest dobrej jakości, to może być dobry wybór. - w najlepszefoto.pl natomiast jakość wydaje się lepsza - papier 300g/m3, dobre drukarki.. Ceny są wyższe (porównywalne do Fotojokera bez promocji), ale może rzeczywiście warto dopłacić. Tradycyjnie więc pytanie - czy ktoś korzystał, może porównać, ewentualnie polecić coś innego (lub obradzić) ![]() -------- Do wszelakich 'gruponów' mam stosunek zdecydowanie negatywny, ale może jeszcze coś takiego? http://www.groupon.pl/oferty/cala-po...VDgVaetIn3n4HA
neverending path to perfection.. Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 27.08.2013 o godz. 19:13 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
zła jakość filmu z kamery cyfrowej | tomeda | DVD-Video | 16 | 22.01.2006 16:42 |
filmyDVD-Fatalna jakość obrazu na komputerze-czy można zaradzić temu? | Zbih | Napędy optyczne DVD | 9 | 27.04.2005 18:23 |
Jakość nośnika a jakość moozy mp3.... | Ghost_mode | Napędy optyczne CD | 5 | 25.03.2004 08:40 |
Jakość VCD | kg | DVD-Video | 1 | 12.05.2002 01:37 |