![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Fotografia Forum poświęcone wszelakim zagadnienom związanym z fotografią, obróbką zdjęć itd. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cena tego zestawu niedaleko mnie, ale już za granicą
to 550 funtów (body+2 obiektywy).
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
stało się... kupiłem canon'a a610.
pierwotnie miał być z allegro, ale jak przeliczyłem, to za kupiony w sklepie dałem 50 zł więcej, ale mam pewność gwarancji i możliwości osobistego załatwienia ewentualnych "sporów" ![]() teraz czekam na kasę, żeby dokupić kartę sd kingston 1gb - myślę o tej. jak sądzicie, to dobry wybór? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
może jestem przewrażliwiony, ale 1GB + Canon to SanDisk lepiej.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Administrator
Zlotowicz
Cytat:
![]() @woitas, jeśli nie masz czytnika kart, poszukaj sandiska z interfejsem USB.
|
|
|
|
|
#5 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
właśnie przeglądając net, trafiłem na wiele opinii, że karty sandisk'a są raz, że o wiele szybsze, to bezproblemowo współpracują z tym aparatem.
czy tego typu karta byłaby dobra? ps. co to za karta z interfejsem usb i po co mi czytnik kart? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
Zlotowicz
Karta z USB ma w sobie od razu wtyk USB do kompa, więc jeśli nie masz czytnika, nie musisz go kupować, ani kombinować z kablami, żeby zgrywać foty z aparatu, transmisja duuuuuuuuuuużo szybsza.
![]() Edit: http://www.merlin.com.pl/frontend/towar/446392 http://www.merlin.com.pl/frontend/towar/446382
|
|
|
|
#7 |
|
Żabol
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
Ja do mojego Canona S2 kupilem MMC+ Kingston 1GB i jak narazie jestem b. zadowolony. Wszystko smiga ladnie zarowno w aparacie jak i w telefonie Nokia6230i.
http://www.allegro.pl/item91224092_k...ala_6230i.html Do tego kupilem sobie czytnik za mysle niska cene fajna rzecz i mi sie napewno przyda bo mam juz kilka kart SD i MMC wiec praktyczne rozwiazanko jak dla mnie. Tez polecam.... http://www.allegro.pl/item89674891_c..._0_krakow.html |
|
|
|
|
|
#8 |
|
PWr
Data rejestracji: 20.12.2004
witam!
mam pytanko. kolega planuje zakup cyfrowki do 1000PLN. aparat nie bedzie wykorzystywany w zaden ekstremalny sposob, zwykle zdjecia okolicznosciowe typu "w parku z dziewczyna" wiec wiekszosc z nich bedzie robiona automatem. nie planuje robic duzych odbitek wiec liczba pikseli nie musi byc "wygorowana" ![]() i tu pytanie: jaki aparacik byscie polecili? -edit- moze canon A 510?!? co o tym sadzicie? moze ktos uzytkuje ten aparacik?
![]() Nie Gadaj z Idiotą. Sprowadzi Cię Do Swojego Poziomu. Potem Pokona Doświadczeniem. Ostatnio zmieniany przez s_tuden_t : 21.03.2006 o godz. 19:14 |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
Kwota, którą wymieniłeś, jest już całkiem spora i za to dostać można Sony DSC-W5 albo W7, które są naprawdę rewelacyjnymi aparatami i według niektórych opinii lepszymi od Canona (na pewno od modelu, który podałeś, ale to nieco inna półka cenowa. Ten model sony można by porównać z Canonem A620, lub SD450 (w Europie 500, ale nie pamiętam symbolu)).Pytanie, co jest ważniejsze - jak najwyższa jakość, czy jak najniższa cena. Optimum spotka się mniej więcej ok. 600 - 700 złotych i będzie to Canon A520 (150$ w Stanach).
|
|
|
|
#10 | |
|
PWr
Data rejestracji: 20.12.2004
Cytat:
jakosc czy cena? z rozmowy z nim wnioskuje, ze chce aparat pozadny, robiocy ladne zdjecia i nie musi on byc jak najtanszy. byle zmiescil sie w 1000 ![]() co do wspomnianego sony W5 to prawde mowiac nie kojarze aparatu musze mu sie przyjrzec
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a610 mo***380;na ju***380; kupi***263; poni***380;ej 1k.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zdezorientowany
Zlotowicz
w5 nie ma manuala, poza tym jest stary, za tyle pieni***281;dzy bierz a610.
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
EDIT Patrzę na wypowiedzi jeszcze raz i ostatecznie nie wiem, czy porównywałeś do A520 czy do A620. Jeśli chodzi o nowszą serię to się nie wypowiadam, bo nie czytałem o nich. Moje porównanie dotyczyło serii 500 i serii SD.
|
|
|
|
#14 | |
|
Zdezorientowany
Zlotowicz
Cytat:
edit. a seria sd canona rzeczywiscie nie ma manuala i pod tym wzgledem w5 jest bardziej zaawansowany. edit2. por***243;wnywa***322;em do serii a. Ostatnio zmieniany przez pops : 21.03.2006 o godz. 22:56 |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
the one
CDRinfo VIP