Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Rozrywka > Fotografia

Fotografia Forum poświęcone wszelakim zagadnienom związanym z fotografią, obróbką zdjęć itd.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 10.01.2008, 00:17   #1066
Matefusz
Guru

Data rejestracji: 10.10.2004
Matefusz jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Matefusz jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Matefusz jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
Przysłali wczoraj, tylko musiałem na pocztę pojechać, co uczyniłem dzisiaj.

Karta wygląda na oryginał (wszelkie tłoczone i tym podobne napisy), po włożeniu do aparatu jest natychmiast prawidłowo rozpoznana (ponad 2.8k fotek lub ponad 60 minut filmu).

Niniejszym oficjalnie potwierdzam: SDHC jest przez S3IS obsługiwane.
No i reputa dla Ciebie

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 10.01.2008, 20:52   #1067
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Dzi***281;ki.

Co ciekawe - m***243;j laptop nie widzi karty w***322;o***380;onej do wbudowanego czytnika kart SD.

Na szcz***281;***347;cie przez zwyk***322;y czytnik na USB - wszystko O.K.

Dziwne...
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.01.2008, 21:01   #1068
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
a z ciekawo***347;ci, czytnik Pentagram widzi j***261;?
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.01.2008, 21:08   #1069
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Na razie si***281; czytnik zainstalowa***322; i chce restartu kompa, czego aktualnie nie zrobi***281;, bo czasu szkoda, ale dam zna***263; niezw***322;ocznie.
Stary 10.01.2008, 21:26   #1070
ksviper
samotność

Data rejestracji: 08.08.2004
ksviper po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>ksviper po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>ksviper po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>ksviper po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>ksviper po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Dzięki.

Co ciekawe - mój laptop nie widzi karty włożonej do wbudowanego czytnika kart SD.

Na szczęście przez zwykły czytnik na USB - wszystko O.K.

Dziwne...
to jest karta SDHC więc jak czytnik nie obsługuje tego to będzie jej widział
Stary 10.01.2008, 22:38   #1071
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Daj***281; zna***263; - Pentagram nie widzi, komputer te***380; nie, czytnik od sandiska - widzi.
Stary 10.01.2008, 22:43   #1072
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
dzi***281;ki za info. czyli kupowanie takiej karty bez czytnika nie ma sensu, bo kopiowanie danych z Canona kabelkiem to z***322;o.

m***243;j S2 i tak by pewnie takiej karty nie zobaczy***322;...
Stary 11.01.2008, 05:46   #1073
s_tuden_t
PWr

Data rejestracji: 20.12.2004
s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
dzięki za info. czyli kupowanie takiej karty bez czytnika nie ma sensu, bo kopiowanie danych z Canona kabelkiem to zło.
ja cały czas kopiuje przez kabelek i żyję

imo wygodniej niż wyciągać kartę za każdym razem... no ale, kto jak lubi.

Nie Gadaj z Idiotą.
Sprowadzi Cię Do Swojego Poziomu.
Potem Pokona Doświadczeniem.
s_tuden_t jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.01.2008, 07:29   #1074
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Cytat:
dzi***281;ki za info. czyli kupowanie takiej karty bez czytnika nie ma sensu, [...]
Pewnie dlatego z czytnikiem sprzedaj***261;.
Stary 11.01.2008, 09:37   #1075
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Cytat:
Napisany przez s_tuden_t Podgląd Wiadomości
ja cały czas kopiuje przez kabelek i żyję

imo wygodniej niż wyciągać kartę za każdym razem... no ale, kto jak lubi.
Canon nie jest widziany jako dysk i już to mnie denerwuje, druga sprawa, to zgrywając po kabelku duże pliki filmowe, ZoomBrowser EX - aplikacja dodana specjalnie do Canona, potrafiła zawiesić mi cały komputer ...

mam uraz do kabelka
Cytat:
Pewnie dlatego z czytnikiem sprzedają.
jak widać sprzedają...ale bez czytnika też sprzedają
Stary 11.01.2008, 09:48   #1076
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Canon nie jest widziany jako dysk i już to mnie denerwuje, druga sprawa, to zgrywając po kabelku duże pliki filmowe, ZoomBrowser EX - aplikacja dodana specjalnie do Canona, potrafiła zawiesić mi cały komputer ...

mam uraz do kabelka
to samo jest w przypadku mojego Kodaka, kabelek to zło wcielone
tylko wyjmowanie karty ma sens
Stary 11.01.2008, 14:50   #1077
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:

mam uraz do kabelka
ja tam nie narzekam na ZB EX - do dzisiaj korzystam i jest
Stary 11.01.2008, 15:14   #1078
s_tuden_t
PWr

Data rejestracji: 20.12.2004
s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
ja problemu z filmikami nie mam - pewnie dlatego, że mój aparat robi zdjęcia a nie kręci filmiki
ale w canonie też z tym problemu nie miałem, spore pliki szły przez kabel tak chętnie jak ja wracam do domu po pracy...

kabelek rulez!

Nie Gadaj z Idiotą.
Sprowadzi Cię Do Swojego Poziomu.
Potem Pokona Doświadczeniem.
s_tuden_t jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.01.2008, 12:45   #1079
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
mam canona a510 i chcia***322;bym dokupi***263; "karcioch***281; pami***281;ciochy" - czy 2GB mi b***281;dzie ob***322;sugiwa***322;

bo nie chc***281; zosta***263; z kart***261;, kt***243;ra nie b***281;dzie mi do "niczego" potrzebna

Ostatnio zmieniany przez icemac : 14.01.2008 o godz. 13:05
icemac jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.01.2008, 12:57   #1080
ksviper
samotność

Data rejestracji: 08.08.2004
ksviper po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>ksviper po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>ksviper po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>ksviper po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>ksviper po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
2GB to jeszcze zwyk***322;e SD powy***380;ej 2 jest SDHC, wi***281;c powinien Ci j***261; obs***322;ugiwa***263; bez problemu

Tagi
aparat, filtr

Twoje uprawnienia: