![]() |
Cytat:
Jestem w takim razie również zainteresowany opiniami. |
Odświeżę.
Będę chciał zamówić kalendarz i prawdopodobnie książkę z własnych zdjęć - znacie jakieś sprawdzone firmy, w których można to dobrze i szybko zrobić? |
Cytat:
|
Nigdy nie wywo***322;ywa***322;em odbitek przez allegro, robi***322;em odbitki na stronie www.fujifilm.pl i za ka***380;dym razem by***322;em zadowolony, naprawd***281; super jako***347;***263; zdj***281;***263;.
|
A co s***261;dzicie o ofertach labolatoriow fotograficznych na Allegro??? Moze ktos z Was korzystal i podzieli sie swoimi spostrzezeniami???
|
Poszpera***322;em, poszpera***322;em i oto wynik moich poszukiwa***324;. Poni***380;ej zestawienie fotolab***243;w i ceny za odbitk***281; 10x15. Ceny nie uwzgl***281;dniaj***261; koszt***243;w wysy***322;ki.
superfoto - 0,49 PLN vertis - 0,59 PLN empikfoto - 0,69 PLN labfoto - 0,79 PLN efoto - 0,59 PLN fotojoker - 0,35 PLN fotogeneral - 0,65 PLN akmfoto - 0,60 PLN edysk - 0,35 PLN extrafoto - 0,33 PLN fotolaboratorium - 0,55 PLN labnet - 0,50 PLN ufoto - 0,35 PLN Osobi***347;cie korzysta***322;em z labfoto. Najdro***380;szy ale... szybki termin realizacji - do 2 dni. Bardzo dobra kolorystyka zdj***281;***263;. Przy zam***243;wieniu pow. 40 PLN - dostawa gratis. |
rossmann czy jak to sie pisze
ale zamawiaj przez net ;) fajniejsze promocje jestem pozytywnie zaskoczony kiedys zamowielem (pare lat temu) i na kazdym zjdeciu byla mala rysa - odpuscilem sobie, choc jakosc poza tym idealna, na rzecz empiku z empiku kozystalem dlugo - ze dwa lata? dluzej? ale... empik dwa razy pod rzad skopal mi zdjecia, wiec wiecej nie zaryzykuje a reklamacje via email odpowiedzieli, ze pretensje powinienem miec do ich labu gdzies na slasku... chwd :P test fotojokera to byla komedia - zdjecia tak ciemne, ze ledwo cos bylo widac - widac, ze urzadzenie jechalo na automacie (18% szarosci sredniej), tylko, ze zdjecia byly z plazy, wiec... kontroli jakosci nie maja gdyby nie fakt, ze robilem tez paszportowki wtedy w tym samym zamowieniu, to bym nie odebral w ogole i poslalem do rosmana - bylu super i tanio kolejne podejscie tez niedlugo znowu bede do nich slal ;) |
Odswierzam temat.
Czy sa jakies dobre, tanie fotolaby czy te co byly rok temu tylko ? |
odebrałem zdjęcia. jestem z nich zadowolony. tak jak sobie wykadrowałem/retuszowałem itp tak mam i to chodzi :spoko:
|
u mnie nic. nawet w spamniku sprawdziłem, ale tam tylko myślą, że mi kuśka nie staje, albo, że jestem wariatem/ćpunem i chcą jakieś prochy sprzedać....
na początek stuknę mailem... edit: i jest odpowiedź i wszystko jasne... Bardzo przepraszamy za wydłużenie terminu realizacji zlecenia. Zdarzenie wystąpiło w wyniku problemów technicznych, za które najmocniej pragniemy przeprosić. W dniu dzisiejszym dane zostały przywrócone- obecnie trwa realizacja zlecenia. Z chwilą zakończenia obróbki wy***156;lemy potwierdzenie wykonania. Za niedogodno***156;ci jeszcze raz bardzo przepraszamy. |
Cytat:
|
ja wysłałem i cisza :|
potwierdzenie dostałem, miałem dostać maila jak będą gotowe i nic... jutro będę dzwonił...znam już tel. do osoby odpowiedzialnej za odbitki tam gdzie kazałem coby odbiór był :> |
Odebra***322;em zdj***281;cia z Carrefoura. Na pierwszy rzut oka ujd***261;, ale zachwycony nie jestem.
Odbitki robione s***261; na FujiFilm. Przed wys***322;aniem kadrowa***322;em zdj***281;cia do formatu 10x15, ***380;eby mi czego***347; nie poucinali, ale z tego co widz***281; zrobili jaki***347; drobny oversizing. Druga rzecz to kolory - nie s***261; takie ***380;ywe jak na monitorze. Trudno mi pr***243;wna***263;, bo to moja pierwsza pr***243;ba robienia odbitek z cyfr***243;wki i mo***380;e tak to wychodzi, ale np. chodnik w tle, kt***243;ry jest bia***322;y w rzeczywisto***347;ci i na monitorze na odbitkach wyszed***322; w jakim***347; lekko r***243;***380;owym zabarwieniu. Tak wi***281;c z uwagi na cen***281; nie ***380;a***322;uj***281; zam***243;wienia, ale jak wspomnia***322;em - zachwycony niie jestem. |
ja właśnie zamówiłem komplecik 50 szt. mają bardzo szybki serwerek, 51mb w rarze w minute wysłałem.
|
to dajcie znac koniecznie
z ostatnich dwoch wywolan w empiku jestem zdecydowanie mniej zadowolony, niz bylem z poprzednich, wiec moze cos fajngo sie trafi... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:40. |