![]() |
Ja jeszcze nie :( - zamiawia***322;em w ***347;rod***281;, zawiadomienie o wykonaniu zlecenia dosta***322;em w pi***261;tek wieczorem, ale do odbioru b***281;d***261; dopiero w poniedzia***322;ek.
|
i jak te zdjęcia z carrefour'a ? odebraliście już ? zastanawiam się nad tym, aby też skorzystać z tej promocji. jak długo czekaliście od momentu zamówienia do odbioru ? no i jak z jakością ?
|
Zaryzykowa***322;em - pu***347;ci***322;em 4 x 50... Na razie... :D
|
za 50 zdjęć 10 złotych to chyba warto zaryzykować.
zaraz chyba tak zrobię, tylko sobie tą 50 przygotuję. edit: no i lecą - zobaczymy :mruga: |
Czy mia***322; kto***347; mo***380;e okazj***281; korzysta***263; z pkt Carrefour'a?
Ciekawi mnie jako***347;***263; ich us***322;ug, bo mam troch***281; zdj***281;***263; do zrobienia, a na ich stronach jest nawet kusz***261;ca promocja - 20gr za odbitk***281; 10x15... |
Cytat:
naprawde programik jest swietny! :spoko: |
Cytat:
|
Cytat:
edycja-> synchronizuj obszar przyciecia- i przesuwa sie rameczke tam gdzie sie chce... |
Cytat:
mam tylko jedno pytanko- czy w momencie gdy on pokazuje ta rameczke, jak zostanie zdjecie przyciete czy mozna ja przesuwac w gore lub w dol? |
Ja od pewnego czasu daje TU: http://fotolaba.pl/index.php ludzie naprawde znaja sie na rzeczy
Ostatnio odebralem pierwsze zdjecia z cyfrowki i jestem, bardzo zadowolony. |
Cytat:
Odebrałem wczoraj po pracy fotki 10x13 w jednym z punktow uFOTO i wyglądają ładnie jak na mój pierwszy raz ;) |
Cytat:
No ale ten programik tez mi przypadl do gustu:spoko:Dlatego sie z Wami podzielilem:D |
ja wywołuje 10x13 lub 10x15 z białymi paskami i jest git :mruga:
@rosol - programik świetny :spoko: |
Cytat:
Bardzo ladnie idzie to tym programikiem http://ekot.dk/programmer/JPEGCrops/...ops0.6.22b.exe |
kolega robi odbitki w empiku jakosc na kolana mnie wcale nie powalila.
Robilem juz w wielu punktach w bielsku i wychodze z zalozenia ze najlepsze robia w MM ( poza ciszkiem - zdecydowanie najlepszy, ale skurczybuk drogi cos ok 1PLN za odbitke 10x15), ale male ale... Standardowo zdjecia z cyfrowek w MM sa cieniutkie. Trzeba niestety kazde zdjecje poprawiac recznie na tym "kiosku" kodaka i w chodzic w tak zwane upiekszanie zdjecia a to troche trwa przy zdjecjach 1,5 mb i ilosci 50 sztuk spedzimy tam jak nic godzinke:haha: Wybierajac zdjecie wchodzimy w tak zwane "upiekszanie zdjecia" i tam przestawiamy wartosc na chyba 1 - max jest 2 - najwyzsza ( dawno nie bylem i juz nie pamietam - ale nie dawc najwyzszej bo to juz przegiecie). no nie wazne jak zwal tak zwal. wyciaga ze zdjecia wszystkie szczegoly malo widoczne w ciemnych miejscach, ustawiajac przy okazji biel. No i cena 40 groszy robi swoje - przy duzej ilosci - ale to tylko jako dodatek;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:03. |