![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#241 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tak tak - i uwazaj na efekt czerwonych oczu u roztoczy na grzbiecie pchly
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#242 |
West Coast Player
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Z dzisiejszej sesji na działce - robione z ręki + DRC 250 i dyfuzor własnej roboty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ostatnie na koniec bo bardzo drastyczne jest !!! BOA DUSICIEL ![]() ![]() ![]()
Obiektywni.pl Ostatnio zmieniany przez Calme : 17.07.2005 o godz. 19:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Author
Zlotowicz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
West Coast Player
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Nimal
![]()
![]() |
#245 | |
Author
Zlotowicz
Cytat:
zabawka - podobnie jak wszytskie hp zoom optyczny tylko 3x, jedyna zaleta to kompaktowe wymiary ale jak chcesz ladne zdjecia z malego aparatu to kup jakiegos canona - bedziesz mial lepsze zdjecia a zaoszczedzisz jeszcze kilkaset zlotych... za podobna cene kupisz minolte albo kodaka z zoomem 10x albo 12x... i to bedzie aparat a nie zabawka... generalnie - hp mam, ale drukarke (zreszta kolejna...) i niech sie tego trzymaja ![]() edit: zakres przyslon 2.8 - 4.9 (czy to moze jednak tylko minimalna przyslona na max zoomie)? chore... ten aparat daje jakakolwiek GO? edit2: @Calme - ped winogrona piekny... naprawde piekny... troche mu brak kontekstu, ale forma piekna ![]()
Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas blog o głupich pomysłach Życie z Chromebookiem - mój kanał na YT Ostatnio zmieniany przez nimal : 17.07.2005 o godz. 21:35 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() No nie moge się doczekać na swoje - im dłużej patrze na wasze fotki ![]()
![]() |
#247 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Brawo Nimal, gratulacje, piękne zdjecia!
![]() Napisz mi proszę jakim sprzętem to wszystko robisz... Pozdrawiam, Ostatnio zmieniany przez Kris : 21.07.2005 o godz. 08:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
Author
Zlotowicz
Cytat:
robie Minolta Z3 z nakrecona tulejka na 52mm i soczewka CloseUp +8D firmy Mora (od tygodnia, wczesniej bez tego w trybie supermacro, teraz z ta soczewka robie w trybie macro) wszystko z reki (mam statyw ale nie uzywam go do macro) bez flasha (z wyjatkiem zdjec w domu, jednak staram sie pstrykac na dworze, nawet w pochmorny dzien swiatla jest wiecej niz z lamp i latarki w domu, czasem po prostu ide z tym co chce pstryknac na balkon) wszystko w trybie manualnym z przyslona na 7.1 lub 8.0 i czasem automatycznym iso 50, 100 lub 200 zaleznie od naslonecznienia (im, wieksze tym nizsze iso) czasem tez zmieniam expozycje na minus (ale zadko) wbrew radom z poradnikow uzywam autofocus w rybie single a pomiar swiatla wielopunktowy podzielcie sie walsnym warsztatem, nie tylko macro ![]() ![]()
Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas blog o głupich pomysłach Życie z Chromebookiem - mój kanał na YT Ostatnio zmieniany przez nimal : 18.07.2005 o godz. 14:30 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja focę:
Aparaty: Nikon F80 oraz F-301 Obiektywy: Nikkor AF-D 50mm f/1.8 (do wszystkiego) oraz Nikkor AF-D 24mm f/2.8 (do krajobrazów), w drodze Nikkor AF 70-210mm f/4-5.6 ![]() ![]() Poza tym statyw, filtry Hoya. Teraz zastanawiam się nad sprzętem do makro ![]() edytowano: Właśnie testuję Nikkora 70-210 f/4-5.6 - zapowiada się nieźle ![]() Ostatnio zmieniany przez Kris : 21.07.2005 o godz. 08:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No, dostałem już swoje zabawki - teraz tylko troche wolnego czasu - niebawem coś pewnie zamieszczę
![]()
![]() |
#251 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Niedługo i ja też conieco zamieszczę, wciąż jednak wszystko z małej idiotenkamery.
![]()
![]() |
![]() |
#252 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
A robi ktoś zdjęcia makro Canonem a95??
bo mam takiego i zastanawiam się co mozna by dokupić (właściwie to wybór jest chyba duży, tylko nie wiem co było by najlepsze), bo makro z canona a95 to w porównaniu z niektórymi tutaj zamieszczonymi to wypadają jakby były robione z odległości kilu metrów ![]() Musze chyba przeglądnąć wszystkie linki jakie przewinęły się w tym temacie. Jakby miał ktoś jakieś doświadczenie z a95 i jakimś dodatkowym osprzętem to piszcie ![]()
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
hymmm......... panowie.......co tu powiedzieć.........?
mocno ciekawe!!!!!!!!!!!!! niech no ****a z opłat wyjdę............ to też coś zamieszcze. mam lustrzanki ale to odpada. muszę kupić cyfrówkę... |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Guru
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|