Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Rozrywka > Fotografia > Zdjęcia

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 06.01.2006, 08:46   #391
Calme
West Coast Player
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 07.01.2005
Calme zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez prometeusz
jak to nikt @calme odpowiedzial tylko jeszcze nim zamiesciles zdjecie
hehe

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 06.01.2006, 09:12   #392
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Calme - skad masz krysztalowa kule? przyznaj sie bo ja nie moge nigdzie dostac ^_^
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.01.2006, 09:45   #393
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Talking

no tak. od dzisiaj @Calme odpowiada na wszystkie posty Pomocy!!! oczywiście dzień wcześniej, aby zapobiedz ich powstaniu

ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.01.2006, 12:45   #394
s_tuden_t
PWr

Data rejestracji: 20.12.2004
s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
ostatnimi czasy ciekawa zabawa sie tu zaczela

Cytat:
Napisany przez ed hunter
a kto wie co to?
to i ja sie pobawie.
tak wiec, co to jest...

i nieco inny kadr ale to samo zdjecie

lece zaraz na uczelnie wiec gdyby ktos sie zaangazowal w zabawe to ewentualne rozstrzygniecie- wieczoriem!

Nie Gadaj z Idiotą.
Sprowadzi Cię Do Swojego Poziomu.
Potem Pokona Doświadczeniem.
s_tuden_t jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.01.2006, 13:16   #395
izabellaaleksan
Bywalec

Avatar użytkownika izabellaaleksan

Data rejestracji: 21.12.2005
izabellaaleksan w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Baaardzo mi miło, że się robalki podobały, choć szczytem moich marzeń nie są
nimal
Na tym zdjęciu 3 to jakaś gąsienica, spadła mi na stół u babci, w talerz z ciastem (siedziałyśmy na podwórku pod kasztanem). Wykorzystałam ją niemiłosiernie
Co do łapania ostrości - wiem, że masz rację. Mam jeszcze ogromne problemy z opanowaniem Raynoxa, wciąż mi ta ostrość wychodzi nie tam, gdzie planuję
A na pierwszym wiem, że powinno być niżej, masz sokole oko, ucięłam skrzydełko..lepiej uciąć, niż wyrwać
Calme
ślicznie dziękuję za piekne powitanie, dzień dobry, dzień dobry, aloha, też mi miło
Gapię się jak sroka w gnat na zdjęcia s_tuden_ta..hm..jeśli to coś do jedzenia, to ja bym tego jednak nie jadła I Ty tez nie jedz....s_tuden_t..bo te studia to Ci się baaaardzo rozciągną w czasie.....

Ostatnio zmieniany przez izabellaaleksan : 06.01.2006 o godz. 13:19
izabellaaleksan jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.01.2006, 13:19   #396
prometeusz
Guru

Data rejestracji: 07.01.2003
prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
a ja myslalem ze to to piana z pyska - pewnie ma jakiegos pieska

prometeusz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.01.2006, 20:34   #397
s_tuden_t
PWr

s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
tak wiec...

Cytat:
Napisany przez izabellaaleksan
...
Gapię się jak sroka w gnat na zdjęcia s_tuden_ta..hm..jeśli to coś do jedzenia, to ja bym tego jednak nie jadła I Ty tez nie jedz....s_tuden_t..bo te studia to Ci się baaaardzo rozciągną w czasie.....
jest to cos co mozna zjesc i zpewne wielu ludzi to wcina i jeszcze sie oblizuja, np. ja. poprostu nie chce mi sie tego wycinac :p tak wiec po skonczonej sesji, fotografowany obiekt zjadlem

Cytat:
Napisany przez prometeusz
a ja myslalem ze to to piana z pyska - pewnie ma jakiegos pieska
pieska niestety nie mam, choc bardzo bym chcial

a zdjecie przedstawia poprostu

POMIDORA!

Nie Gadaj z Idiotą.

Ostatnio zmieniany przez s_tuden_t : 06.01.2006 o godz. 21:45
Stary 06.01.2006, 22:01   #398
izabellaaleksan
Bywalec

W życiu bym nie zgadła, że to POMIDOR!!
Stary 09.01.2006, 15:07   #399
s_tuden_t
PWr

Cytat:
Napisany przez nimal
imho zdjecie bedzie ciekawsze jesli sprobujesz zlapac ostrosc nie na samym sopelku, a na tym, co sie odbija w kropli
idac za rada staralem sie zlapac ostrosc na kropelce. szybko kapaly wiec zadanie bylo nieco utrudnione
imho najlepiej chyba wyszlo ostatnie zdjecie

Nie Gadaj z Idiotą.
Stary 16.01.2006, 22:59   #400
rocher
joanna

Data rejestracji: 22.08.2005
rocher zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Tak zapoznając sie powoli z tym forum, doszłam do tego działu, który muszę przyznać bardzo mnie ucieszył, fotografia to taka malutka moja pasja

Postanowiłam wrzucić kilka fotek z minionych wakacji
Pierwsze trzy związane z tematem - makro, 1 i 2 to dowód na to w jakich sytuacjach lubię fotografować, różne żywe stworzenia
3 - tu obiektywem próbowałam zajrzec do gniazda os, ale bardzo niewygodnie (dla fotografujacej) sobie osy ulokowały swój domek

Ostatnia fotka... niekoniecznie makro, ale skoro padają już tu zagadki, to spytam, jak myślicie czemu sfotografowałam te chmury? Czy może tylko ja widze to co widze?

1

2

3

4

pozdrawiam
rocher jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.01.2006, 23:14   #401
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez rocher
Ostatnia fotka... niekoniecznie makro, ale skoro padają już tu zagadki, to spytam, jak myślicie czemu sfotografowałam te chmury? Czy może tylko ja widze to co widze?
Każdy zobaczy pewnie coś innego...

Dla mnie na niebie rozwalił się jakiś facet z wielkim brzuchem, ale nad ramieniem wygląda całkiem przyjemna babeczka
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.01.2006, 00:14   #402
izabellaaleksan
Bywalec

Nie mam pojęcia, co w tych chmurach nie tak?..Właściwie wszystko można by było w nich zobaczyć, jakby się człowiek bardzo uparł
Dwa zdjęcia z szuflady (lato 2005).

1.

2.

Pozdrawiam
Stary 18.01.2006, 09:17   #403
prometeusz
Guru

Data rejestracji: 07.01.2003
prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Nie mam pojęcia, co w tych chmurach nie tak?..Właściwie wszystko można by było w nich zobaczyć, jakby się człowiek bardzo uparł
Dwa zdjęcia z szuflady (lato 2005).
Pozdrawiam
tez chcialbym miec w szufladzie takie zwierzaki
Niestety u mnie tylko dlugopisy i plyty CD/DVD
Barzo ladne, az boje sie pytac co trzymasz w klaserze

prometeusz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.01.2006, 13:22   #404
rocher
joanna

Data rejestracji: 22.08.2005
rocher zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
No to Wam zaznaczę, teraz chyba już zauważycie, cóż ja widziałam nad głową idąc pewnego letniego dnia sobie po ulicy... Widocznie tylko ja jestem tak zboczona, ze nikt tego nie widzi

rocher jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.01.2006, 15:27   #405
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Talking

Cytat:
Napisany przez rocher
No to Wam zaznaczę, teraz chyba już zauważycie, cóż ja widziałam nad głową idąc pewnego letniego dnia sobie po ulicy... Widocznie tylko ja jestem tak zboczona, ze nikt tego nie widzi

glodnej chleb na myśli...ale taki niegotowy

ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: