Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 14.09.2002, 21:33   #1
oldgringo
old Member

Data rejestracji: 31.01.2002
oldgringo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
eDonkey raz jeszcze

Panowie szlag mnie zaraz trafi.Wszystko było pięknie ,transfer 20-30 KB/s ,aż od wczorajszej nocy.No więc osioł stanął i stoi.Nic nie mogę zrobić!Teraz wyciąga 3 KB max.Napiszcie jak u was.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 14.09.2002, 21:34   #2
Druss
Costam

Data rejestracji: 20.05.2002
Druss zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
U mnie wogole nie chce ruszyc
Druss jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.09.2002, 21:46   #3
Yahol
Gość

Jest kaszana z transferem i potrwa to pewnie ze dwa dni. AWARIA !!! W TPSA wypadla wtyczka zgniazdka zasilajacego i poszukuja kogos kto wie jak ja wlaczyc. I to wcale nie jest zart!
  Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.09.2002, 21:51   #4
oldgringo
old Member

Cytat:
Yahol napisa***322;(a)
Jest kaszana z transferem i potrwa to pewnie ze dwa dni. AWARIA !!! W TPSA wypadla wtyczka zgniazdka zasilajacego i poszukuja kogos kto wie jak ja wlaczyc. I to wcale nie jest zart!
Yahol ,do jasnej cholery !!! Mnie już bierze qrwica.Do końca pliku (Aliens vs.Predator Primal Hunt) zostało już tylko 8 MB.Mi chce się grać!I w dodatku skończyły mi się papierosy.
Stary 14.09.2002, 21:52   #5
/||\aster
Gość

Cytat:
oldgringo napisa***322;(a)

Yahol ,do jasnej cholery !!! Mnie już bierze qrwica.Do końca pliku (Aliens vs.Predator Primal Hunt) zostało już tylko 8 MB.Mi chce się grać!I w dodatku skończyły mi się papierosy.
old ja ci moge udostepnic bo ja to tez sciagam. A nie jednak nie moge ja dopiero sciagnolem 80 mb.
Stary 14.09.2002, 22:26   #6
Yahol
Gość

Prawda jest okrutna! Transfer u mnie spadl 7x! Z 13 do 23 kB/s do 2,8 kB/s! Ale jest tak, ze na 100.000 laczy podlaczono 170.000 uzytkownikow, i wszedzie tak jest, obciazenie sieci jest ogromne. Wcale nie dziwota ze sie sypie! Awarie to norma, i nic sie na to nie poradzi. Mnie ostatnie 22 mb, sciagalo sie 7 dni (SIEDEM!).
Stary 14.09.2002, 23:32   #7
ZiP
Wyjadacz

Data rejestracji: 09.05.2002
ZiP zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja przez kilkadziesiąt ostatnich godzin nie mogłem się w ogóle połaczyć, co właśnie było przyczyną mojej nieobecności na forum.

eDonkey u mnie bardzo zwolnił. Już od DWÓCH TYGODNI ściągam cały pakiet C++ o objętości 1555 MB, mam jednak dopiero 1071 MB. Wszystko to jest winą TelePsów SA.
Stary 15.09.2002, 06:20   #8
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
oldgringo nie wiem czy cie nie dobije ale nie warto sciagac Primal Hunt, nie warto... poziom trudnosci absurdalny, zadnych usprawnien (kilka nowych broni), 9 misji w sumie, ciagle brak bot'ow itp. - ja przezylem STRASZNE rozczarowanie
Stary 15.09.2002, 09:19   #9
oldgringo
old Member

Cytat:
-Sid-The-Rat=&gt; napisa***322;(a)
oldgringo nie wiem czy cie nie dobije ale nie warto sciagac Primal Hunt, nie warto... poziom trudnosci absurdalny, zadnych usprawnien (kilka nowych broni), 9 misji w sumie, ciagle brak bot'ow itp. - ja przezylem STRASZNE rozczarowanie
No dobra ,zobaczmy.Ale klimacik napewno jest.Ja jak pierwszy raz usiadłem do AvsP 2 (słuchawki na uszach ,ciemna noc) to dostawałsm gęsiej skórki.Jestem fanem tetralogi Alien.Podobno mają zrobić piątą część - akcja na Ziemi.
Stary 15.09.2002, 10:23   #10
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
klimacik jest taki ze alien ma zasieg pazurow 1.5 metra, obcy pojawiaja sie z nikad na otwartej przestrzeni, przejscie pierwszej misji na czyms innym niz easy czy normal jest niewykonalne (ja skonczylem avp2 na hard a niektore misje na hardcore (np. long detour dla marine'a)

nowa bron dla predatora jest do luftu - zupelny niewypal nawet nie wiem do czego sluzy - a probowalem jej na ludziach , obcych i predatorach - na kazdego jest do d...

jedyny pozytek to zestaw patchy i narzedzi (mam oryginal avp2) ktorych nie musze juz po necie szukac

a i jesli ciagniesz z sharereactora to dociagnij jeszcze poprawionego cracka bo ten w obrazie jest zly...
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: