![]() |
Cytat:
|
Takie pi***281;kne zako***324;czenie. Jakie to ma***322;o romantyczne ||
|
|
Ilość załączników: 1
No chłopy, wyjmujcie karty kredytowe, portfele, sakiewki, rozbijajcie świnki bo idą Walentynki....
|
Cytat:
<forum.cdrinfo.pl> Powinieneś dać trochę Reputacji innym użytkownikom zanim ponownie będziesz chciał dać ją użytkownikowi o nicku: joujoujou. kolejne głupie święto wymyślone dla małolatów w celu wyciągania kasy. dobrze, że mam normalną pod tym względem towarzyszkę :taktak: |
Towarzysze po dysze, towarzyszki po dwie dyszki a reszta hxxxxy po 50 złotych ! ;)
|
Cytat:
z tego co ja wiem to Św. Walenty jest patronem ludzi chorych psychicznie itp. |
Każdy zakochany to ciężki przypadek psychiatryczny, na szczęście samouleczalny, i to szybko.
|
Cytat:
jak ja nie lubię tego święta- tyle zamieszania .... |
Cytat:
To teraz małolaty chcą prezentów na Walentynki? No tak, pewnie, że chcą, powszechny materializm mamy... Wartościowe prezenty zresztą nie są złe, ale dość często zastępują odrobinę poświęcenia - łatwiej kupić niż coś przygotować/zorganizować. |
a ja lubie swieta
takie jak tlusty czawrtek szczegolnie swieitego marcina (to takie poznanskie) tez walentynki polubie bardziej jeszcze, jak np ustanowia je narodowym dniem schabowego :D a tak na serio to nie mam nic przeciwko wrecz przeciwnie |
|
Cytat:
|
Cytat:
a ja uważam że to jest dla ludzi na diecie bardzo zabójcze święto i ta bomba kaloryczna |
Jedzac raz multum paczkow nic sie nie stanie-nie 'przyjma sie'.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:52. |