![]() |
Korepetycje, hm. Raczej nie ;] Jako 16 latek mógłbym dawać korki góra w 1 klasie gimnazjum chyba ;). Była opcja zrobienia "serwisu" czyli żebym chodził po ludziach kompy naprawiać ;) Ale póki co skłaniałbym się ku allegro ale wciąż pomysłów szukam ;)
Wezmę to pod uwagę - dzięki ;) |
@Posłany, rob to w czym jestes dobry :) A moze zacznij dawac korepetycje :idea:
|
Postanowiłem odświeżyć temat ;)
Wiadomość wtedy do Kizia chyba nie doszła(czy jakoś tak) w każdym razie nevermind ;) Kase jakoś naskładałem z "darowizn" i sobie kupiłem sprzęt na zimę(deska SNB) ;) Ostatnio jednak znalazłem kolejny obiekt westchnień - laptop ;) Chciałbym wydać na laptopa jakieś max 3000zł. I bardzo fajne są za tą cenę nawet(a do czasu jak zarobie/uzbieram będą jeszcze lepsze ;)). No i powrócił pomysł zarobku. W tej chwili widzę jedyną drogę jaką jest Allegro. I mam w związku z tym problem - co sprzedawać? Moglibyście się pochwalić jakie towary mniej-więcej sprzedajecie i ile wyciągacie za to... Bo może też bym jakiś interesik otworzył ;) |
Cytat:
@kizio: Jutro, bleh, dzisiaj, tylko że w dzień napisze PW ;) |
Cytat:
zapomnij - albo kasy nei zobaczysz albo beda to sumy 10 zl / pol roku |
Cytat:
ej - rzad nie lubi konkurencji :) |
Cytat:
Otóż jeśli coś licytujecie i osoba X próbuje was przelicytować (albo już przelicytowała), wystarczy wysłać maila do allegro ze odoba X nie ma 18 lat. Konto jest chilowo zawieszane aż do przesłania kopi dowodu osobistego. A wiadomo osoby z zawieszonym kontem nie moga licytować. hehehehheheh |
Cytat:
Podziwiam takich, którzy - chociaż niepełnoletni - wykazują się większym profesjonalizmem i odpowiedzialnością niż niejeden "stary" allegrowicz. Niestety prawda pokazuje, że większość młodych na Allegro to nie porządni sprzedawcy, tylko zwykli gówniarze. |
a wie ktos moze co z firmami ktore placa za czas spedzony w sieci z ich banerami? np. spedia
|
Cytat:
|
Cytat:
I ile tam siedzisz? |
Cytat:
|
Cytat:
Teraz za pocięcia więcje niż dyche nie weźmiesz - konkurencja jest duża, jak chcesz to mozemy zalozyc spółke i bedziemy robic skorki. Jak co to PW |
Cytat:
dobrze ze sobie i najblizszym sam skladam wszytko od podstaw... lepiej nie zdradzaj nazyw sklepu :P hyhy :P |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:11. |