![]() |
Jak na razie to te skórki dosyć pasowały by mi... Ooo jeszcze z rzeczy które umiem robić zdałoby się zaliczyć cięcie layoutów i robienie do nich HTMLa :) To robiłem kilka razy, ale to dla kolegi było i kasy nie wziąłem a takie pocięcie to 20-30zł/lay ...
|
Cytat:
Musi to być sklep takjakby prywatny, tzn... nie może to być Vobis, Sferis czy Komputronik... Bo to jes togólno Polskie i wogóle Od 16 skonczonych lat mozna miec praktyki czy cos, a ja jeszcze nie skończyłem 16... no i jest tak że codziennie po szkole tam przyjeźdzam, kompy składam, instaluje windki itepe...ale nie obsługuje ludzi za ladą, tzn nie sprzedaje sprzetu czy płytek czy cuś.. |
no ja w 2 tygodnie zarbilem.... hmm 1.50 zl :DDDD zarobek jak **** ze tak sie wyraze za przeproszeniem....
A ja mam pytanie odnoscnie tego co napisal bakupl, jak to jest z pracowaniem w komputerowym na xzano, ktos probowal? pozdro ;) |
Ja po 3 latach zarobiłem 1,77 zł - więc chyba sie "opłaca" ;)
|
wy mi powiedzcie jak zarabiec +18 :)
|
zapomnij, wiekszosc firm ktore za to placa nic nie wysylaja, albo bardzo malo przynajmniej tak kiedys bylo, zarobki rzedu kilkudziesieciu groszy/miesiac
|
A odbieranie maili??
czy to jest oplacalne?! |
Cytat:
|
Cytat:
jest masa ludzi niepelnoletnich i allegro doskonale sobie z tego zdaje sprawe.... ale utarg to utarg |
Cytat:
Hmm... nie jesteś zły proste skórki mógłbyś robić, ogranicza się to do pociecia na 8 czesci jakies ramki i zmienieniu romziwrów w pliku. 15 minut roboty a zarobek od 5 - 30zł od 1 skorki, 10 miesiecznie - do 300zł |
co do punktu pierwszego, jak chcesz robic na legala to wystarczy Ci NIP
ptem umowa o dzielo i tyle... wszystko legalnie... |
Ja tam sprzedaję na allegro i wychodzę 300zł na miecha :D
W wakacje było lepiej bo ok. 500zł na miecha :) Czasami (średnio raz na dwa miesiące albo częściej) jeżdzę z ojcem do Niemiec bo tam ma swoją firmę, która zajmuje się budowaniem stanowisk na tragach (wiecie Cebit, samochodowe...) i zarabiam 10 Euro za godzinę :) |
Tworzenie skórek odpada ;( Ja + grafika = ROTFL [punkt 1 pierwszego posta]
"Alegro od 18" - etam... |
Albo na czarno w komputerowym || Nawet za 700zl na miech! :D Polecam :D
|
Allegro jest od 18 lat....
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:14. |