![]() |
Cytat:
pozdrawiam:) |
Mam win 2K służy mi do zarządzania siecią (10 stanoiwisk na dzień dzisiejszy ) mam ustawioną domene ....maiłem Xp ...PADAKA ...POŁOWIY OPCJII ADMINISTARCYJNYCH NIEMA CO win 2000 mam już system 0,5 ROKu i już nigdy się nie przesiąde ...ten system jest NAJLEPSZY z całej rodziny winów. Ale tylko dla POWER USERÓW. :chytry:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ormianin, ale przy okazji sprawdź.
Mieszkasz tak niedaleko mnie. Może zamienimy się tymi Livami? Złożyłem już dziesiątki kompów ale takich jaj jak z tym 1024 jeszcze nie miałem. 8) |
Cytat:
mi stykala niegdys AWE 64, ale musialem ja zmienic w zwiazku na brak slotu ISA w nowych plytach glownych, potem mialem Vortexa II a ten nie chcial dzialac poprawnie pod win 2000 ze wzgledu na brak sterownikow pozdrawiam:) |
XP jest beznadziejny oprucz dziececego wygladu ktory tylko oko drazni i wiekszych wymagan nie wnosi nic. Jakies nikomu nie potrzebne dodatki np. dodatek do wypalania plyt. zadnego z niego pozytku.
|
To czy beznadziejny - sprawa dyskusyjna, ale, moim zdaniem, użytkownik powinien mieć wybór co chce zainstalowacć a czego nie chce, a nie być uszczęśliwianym niejako "na siłę" przez Microsoft.
A teraz ktoś pewnie odpowie że nikt "na siłę" mnie nie zmusza do korzystania z XP ^_^ |
ja tam jestem zadowolony z xp...
wczesniej mialem win98 i mi się komp co kilka godzin (dni) zawieszał - po zmianie płyty głównej... i od tego dysk ma babblock... teraz (od ponad miesiąca) mam xp... i ANI razu mi się komputer nie zawiesił, a do tego z internetem łącze się (mam ISDNa) o wiele lepiej niz na winie98... ja tam na prawde jestem zadowolony z xp... a co do bajerów... to sobie je powyłaczałem i wszystko jest spoko... a mam Durona 1.2 GHz i 128 DDRamu... |
Pracowalem na W2000 przez 2 lata. Bylem z niego bardzo zadowolony. Jedyny problem, ktory u mnie wystepowal to niemozliwosc korzystania z nagrywania pakietowego!!! Dodatkowo dostalem w prezencie karte sieciowa 3com dla ktorej sa tylko stery pod XP. Zmienilem i nie zaluje!! Wszystkim znalomym poinstalowalem XP i ..... mam wreszcie SWIETY SPOKOJ!!!:D Ze sterami jest roznie. Ale nawet dla mojego Modemu TELES znalazlem polskie stery pod XP. Zachecam do instalki XP.8)
|
Przypominam tą dyskusję na okoliczność postu Lasera. 8)
|
Cytat:
|
Cytat:
Jakieś linki, recenzje, etc.. ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:02. |