![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Witam!
1. Od dłuższego czasu denerwuje mnie już błąd krytyczny w niektórych programach, który doprowadza do samoistnego zawieszenia się programu i na chwilę systemu, a potem dany program się sam zamyka. Najczęściej dzieje się to w Internet Explorerze kiedy klikam na jakiś link, albo w wyszukiwarce np. google wciskam przycisk "szukaj" czasem dzieje sie to niespodziewanie. Rzadziej ten błąd wyskakuje w Wordzie i Winampie - ale wyskakuje ![]() I jest bardzi denerwującu, gdyż jak napisałem komp się wiesza na chwile i zamyka dany program! ![]() Screena zamieszczam poniżej! 2. Skąd nikąd w Winampie czasem się zatnie empetrójka! Jest to taki przeskok jakbym miksował na płycie winylowej . I nie jest to związane z jakimś tam obciążeniem chwilowym systemu tylko czasem dzieję się to jak gra sam Winamp! Skąd to i dlaczego i też wkurza ![]() System win 2000 prof z SP3. Screen z pierwszego, najgorszego problemu w moim winie ...
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
Też ten problem miałem, ale występował rzadko.
Jeżeli masz partycje, to przenies na nią dane i sformatuj dysk, zainstaluj od nowa w2k. Poza tym przypomnij sobie, co zainstalowałeś, zaniem ten błąd zaczął występować - może to wina jakiegoś programu (mógł namieszać w rejestrze, lub plikach systemowych). Może to też być wirus.
|
|
|
#3 |
|
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
więc tak...
to było już przed formatowaniem i po formatowaniu, więc to wykluczmy. Mam NAV z najnowszą bazą i ciągle Auto-protekcja jest aktywna. To zaczęło się dziać jakoś dziwnie od kiedy mam internet
|
|
|
#4 |
|
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Miałem to samo. Tylko na Windows XP Pro PL ale jak sform,atowałem dysk, i zainstalowałem Windows XP z SP1 to już było ok. Ale u ciebie to dziwne, masz SP 3, jesteś po formacie, może ktoś cię bardzo nie lubi i siedzi na twoim kompie przez net'a i robi ci remament. To spowalnia kompa i dzieją się te żeczy
Zainstaluj firewall'a i daj poziom ochrony na najwyższy i popatrz czy będzie się coś takiego dalej działo.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
masz soundblastera live? prawda? u mnie bylo to samo - i to byla wina wlasnie sterow (a wlasciwie gniotow robiacych za sterowniki) do sb live...
szajs jakich malo - mi pomogl reinstal wina (w2k) i instalowanie 3rd party sterow
|
|
|
|
#6 |
|
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
mam podobne objawy jak na zdjeciu.
program to powergg - glownie on dla iexplorer.exe dzieje sie bardzo rzadko. gg sam dzial spoko. czasem nawet powergg dziala. w2k, live nie mam sp tez nie. wkurzajace to jest, to fakt. kiedys mialem z emule ale jak wsadzielm odmiane lsd to jest spox. ja dalem sobie na luz bo za tydzien wioze kompa do domu i tam go przebadam a raczej rozloze na czesci skladowe i przeloze bebechy do drugiego. Nikita_Bennet
|
|
|
#7 | |
|
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
Cytat:
. To co mam zrobić?@ Nikita_Bennet nie mam powerGG.
|
|
|
|
#8 |
|
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Masz dwa wyjścia:
1. Ściągnij aktualne stery: www.creative.com www.soundblaster.com 2. kXproject: www.kxproject.spb.ru Użyj opcji SZUKAJ to znajdziesz mój link do polskiej strony kXproject: chyba www.kxproject.tk 8)
|
|
|
|
#9 | |
|
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
Cytat:
Poszukam coś jeszcze na tym www Creativa. A to kxproject to co to jest esem
|
|
|
|
#10 | |
|
OldBoy
![]() ![]() |
Cytat:
Ściągnij pełną wersję sterowników i dodatków: ok. 180MB. Zainstaluj (to jest na tzw. "białej płycie Creative"), potem zastosuj aktualnego patcha. I po problemie: będziesz miał wszystko, w tym Recorder. Aktualne instalacje (linki): www.3dsounsurge.com 8)
|
|
|
|
|
#11 | |
|
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
Cytat:
http://www.3dsoundsurge.com/ nie jestem pewien. poprawcie mnie jesli sie myle
|
|
|
|
#12 | |
|
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
Cytat:
Zastosyj patcha. Ale jakiego?
|
|
|
|
#13 | |
|
OldBoy
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#14 | |
|
OldBoy
![]() ![]() |
Cytat:
Na Creative jest też wersja już z patchem: 22MB ale bez Recordera i Playera. 8)
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forumator
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
mam to samo tylko ze dzwiekowke mam zintegowana na VIA - u mnie glownym podejzanym jest gryzacy sie RAM bo po wywaleniu najbardziej podejzanej kosci mocno zmniejszyla sie liczba BSODow i tego typu przywiech - polecam tez zajzenie w opcje winampa i wylaczenie w pluginie cdda samplowania w celu wizualizacji (powoduje BSOD przy sluchaniu cdda w kompie)
|
|
|
|
![]() |
|
|