![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Staly poszukiwacz
Data rejestracji: 16.03.2002
![]() |
Tlen i Reget+Mozilla download jpg i problem
Witam mam problemik z sciagnieciem durzej ilosci zdymek z portalu TLEN.
Chcialem sprobowac Reget Deluxe 4.2+FlashGot+Firefox 1.0.4. Wiec sprawa wyglada tak: zaznaczam spora ilosc plikow ze stronki w Tlenie pojawia sie poprawny adres url w Reget, filtruje pliki i zostaja tyko te z jpg lecz finalny efekt so z 60 plikow z nazwa show.php. Jak rozkumac to cholerstwo coby zapisywalo mi pliki w jpg formacie ? moze ktos by wiedzial. Dzieki za pomoc. ps: probowalem takze roznych downloaderow i wychodzi to samo ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Staly poszukiwacz
![]() |
Widze ze raczej nie bedzie mi dane bezbolesnie zciagnac tych plikow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
z cala przykroscia stwierdzam, ze swiety nie jestem i nie chce mi sie szukac co to znaczy 'zdymek' i na ktorej stronie portalu tlen sie znajduje. po prostu mi sie nie chce.
skork czyli zipy sciaga sie elegancko operaget/opera. zdymkow nie znalazlem. na przyszlosc podaj choc adres strony, naprawde, czasu jest malo i nikt go nie bedzie tracil na dochodzenie tego, co autor mial na mysli - skoro tobie sie nie chcialo sprecyzowac, to czemu ma mi sie chciec? prawda, ze swiety nie jestem?
![]() |
![]() |
#4 | |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Staly poszukiwacz
![]() |
Ok niema sprawy lopatologicznie.
Portal *ww.tlen.pl - skrzynka @ w tym portalu na niej 6 emaili z okolo 200 zdjeciami od znajomych. Kazdy z emaili ma okolo kilkudziesieciu zdjec w nim. Tlen i jego skrypt nie pozwalaja na zassanie na HDD wiekszej niz jedno zdjecie, ilosci na raz. Chcialem uzyc jakiegos downloadera i padlo na Reget wespol z Firefoxem 1.0.4 do zassania za jednym razem i zupelnie automatycznie wszystkich tych zdjec. Prosciej nie moge juz wytlumaczyc. Wiec odpalam plugin w Firefoxie ktory nazywa sie FlashGot on z kolei uruchamia zewnetrzny program ReGet. Ten po zeskanowani strony w poszukiwaniu linkow do plikow wyskakuje mi z nazwami tych plikow i pelna sciezka dostepu do nich: czyli *ttp://mail.tlen.pl/zal/s,1934,1,/zdjecie1.JPG Lecz po zapisaniu na dysku dostaje plik wynikowy SHOW.PHP, czyli !@#$% i jeszcze gorzej ze sciagnieciem wszystkich tych zdjec. Wiec tak wyglada moj problem, moze ktos ma jakis pomysl jak to obejsc. Ostatnio zmieniany przez siwy417 : 20.08.2005 o godz. 07:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Użyć klienta poczty i ściagnąć na dysk? Wyjdzie na to samo
![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
Czyli jeśli dobrze rozumiem, chcesz ściągnąć z kilku maili załączniki na dysk. Według mnie w tej sytuacji najprościej bedzie skonfigurować windowsowego outlook'a na te 6 maili i sam Ci sciągnie całe maile na dysk, a z outlook'a to juz łatwo skopiować wszystkie załączniki w dowolne miejsce.
Edit: Piterniel byłeś szybszy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Mozna i tak.
Dziwny pomysl: | v Ale skoro to sa zdjecia to moze je otworz i rob PPM i zapisz jako. Niestety to troche dlugo potrwa skoro jest tego az 200 sztuk. Ja jednak podpisze sie pod Piternielem i ManDragonem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Staly poszukiwacz
![]() |
Dziekuje bardzo Panowie
![]() Thunderbird i po sprawie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |