![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Sagem MYX6-2 co o nim sadzicie ?
Witam
Zamierzam w poniedzialek kupic sobie Orange telefon Sagem MYX6-2 z softem orange czyli tym zmodyfikowanym, slyszalem ze jest gorszy od seryjnego czy to prawda ? Mam jeszcze jedno pytanko czy formatowanie bateri w nowych telefonach ma jakis sens ? |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
Formatowanie jest bez sensu, co za roznica czy bedzie ci trzymal 6 dni czy 3 i tak trzeba ladować
![]() wez dwie baterie i sie przekonaj :p jeszcze takie ptanie czy pełne formatowanie (zamiast szybkiego) nowego hdd przy instalacji systemu ma jakis sens ??
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
co do softu orange'owego czy erowego - rowniez w przypadku k750i sa GORSZE ![]() pozdro
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
PiwoWar
Data rejestracji: 01.12.2003
![]() |
z tego co się kiedyś interesowałem to softy telefonów modyfikowane przez polskich operatorów mają porobione bugi zwiększające koszty użytkowania telefonu, np zrywanie co jakić czas połączenie gprs, nawet jak jest ustawiona sesja ciągła. wiadomo kolejne logowanie, kolejne kB i kolejne pieniązki na rachunku.
jak już brać modowany fon to odrazu wgrać ogrinalny soft |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
puki co mam soft od ery
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Baterie się formuje. |
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Oj nie czepiaj sie , pojecie formowania jest niebezpieczne jeszcze znajdzie sie intelYgent co zapragnie mlotkiem ja formowac i co .. powie ze na forum napisali coby ja formowac ![]() Cytat:
![]() - wszystkim ja mam to i wy miejcie
Ostatnio zmieniany przez polakT : 05.03.2006 o godz. 11:45 |
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Ja w swoim teraz bede 4 raz formatował baterię ...
Smartek mozna do niego kupić jakas bardziej pojemna baterie ? bo denerwuje mnie troche ładowanie co 2-3 dni
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Cytat:
aktualnie mam mojego eryka naladowanego od zeszlej niedzieli i jeszcze pokazuje 9% ![]() pozdro
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
Dzisaj zrobie maly tescik ... naladuje go do pełna , potem nie bede go praktycznie ruszał . Zobaczymy ile wytrzyma w spoczynku
![]() Edit juz na allegro tego pełno : http://allegro.pl/item89403340_sony_...mer_bk76_.html
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
|
|
|
|
|
#11 | ||
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
Mielismy kiedys na stanie baterie z nadurkiem 5000mAh!! Jak jeszcze beda to prtrykne zdjecie dla potomnych ![]() Cytat:
Tylko Siemens udostepnia oficjalnie softy uzytkownika. A zreszta i tak Ci chyba nikt nie zmieni softu w x6-2, bo to nowa platforma. Sim-locka na bank narazie nie da sie zdjac.
|
||
|
|
|
|
|
#12 |
|
Technik Informatyk
![]() |
A zalorzmy wgram softa w jakims serwisie czy komisie to moge stracic gwarancje ?
np w siemensie nie bylo tak jesli soft zostal wypuszczony jako instalacyjny a jesli jako service to sie tracilo gware wgrywajac go |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
ZAŁÓŻMY !! litosci ^^
Wgrasz orginalny soft = brak gwarancji , ale z tego co wiem to mzona potem w razie czego wgrac spowrotem stary soft i juz mamy gwarancje ? Jak cos zle mowie to mnie poprawcie ...
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler Ostatnio zmieniany przez Oktawian_15 : 05.03.2006 o godz. 17:14 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Technik Informatyk
![]() |
Niby tak ale gwarancji udziela producent a nie orange wiec jak wyjdzie nowa wersja mam prawo wgrania nowego softu, teoretycznie
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP