![]() |
Cytat:
Cytat:
Moze nastepnym razem... |
@Czolgista Co to za slaby toast... ;) postaralbys sie lepiej, a nie musztarda tylko ;p http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...chmentid=22786
|
Panowie nie chce nic mowic ale inny portal, ktory teraz organizuje zlot chyba sie bardziej postaral o wszystko :/ Nie chce tutaj mowic jaki, ale kazdy pewnie wie :) Nie mowie, ze nie bylo u nas fajnie... :D
|
Cytat:
Mnie się podobało i myślę, że można to powtórzyć jeszcze w przyszłym miesiącu :) Co na to Panowie zlotowicze i inni, którzy tym razem by się pojawili? :) |
no ja juz obowiazkowo :D
|
No to mnie znowu zabraknie. :'(
Tylko w grudniu mi pasuje. :| (mam na myśli ten rok, co będzie w przyszłym, tego nie wie nikt ;) ) |
Cytat:
|
No, to tym razem zlot musi byc zorganizowany gdzies we wielkopolsce ;p
|
Pomysli sie jak z funduszami, ale raczej na "tak" jestem... Tylko tym razem to bylby oficjal z redakcji czy ponownie minizlocik? Gratuluje inicjatywy, Bartez ;-D!
|
Cytat:
Tylko teraz może w innym rejonie Polski ? Może tak Warszawa wykarze jakąś inicjatywę ? |
Cytat:
|
Bydgoszcz...z cdrinfo.pl jest conajmniej 5 osób z Bydgoszczy :D... w tym:
JA :P MaciejT - Admin Maciej - Mod SkyRider - chyba pisze artykuly i newswritter I pare innych osób które nieźle sie udzielaja ale nicków nie pamietam A Ciapek, Thantos i inni z Torronto daleko nie będą mieli :) |
W Trójmieście też silna ekipa by się znalazła, skądinąd wiem, że i Czołgista niedługo również się tam na "gościnne występy" zjawi. :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:36. |