Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   5 lat CDRinfo.pl - ZLOT ( lista społeczna ) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/5-lat-cdrinfo-pl-zlot-lista-spoleczna-53566/)

epol 22.07.2005 13:35

Cytat:

Napisany przez Bartez

Widze, ze nasi forumowicze znaja sie na komorkach i wiedza co najlepsze :>

Cytat:

Napisany przez karel48
Może to dobrze że koledzy tak wcześnie skończyli - przynajmniej mi mniej żal że nie udało się dotrzeć :'(

Ale fotki fajne i szkoda że nie dostałem wolnego - napewno bym na nich był. ;)
Pozdrowionka:piwo:

Oj szkoda, ja rowniez nie dostalem wolnego. Bylem dopiero po 21 w domu, wiec za pozno, aby jechac do Kraka :blee:

Moze nastepnym razem...

.::piotrek::. 22.07.2005 17:39

@Czolgista Co to za slaby toast... ;) postaralbys sie lepiej, a nie musztarda tylko ;p http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...chmentid=22786

rosol 22.07.2005 18:35

Panowie nie chce nic mowic ale inny portal, ktory teraz organizuje zlot chyba sie bardziej postaral o wszystko :/ Nie chce tutaj mowic jaki, ale kazdy pewnie wie :) Nie mowie, ze nie bylo u nas fajnie... :D

Bartez 22.07.2005 19:08

Cytat:

Napisany przez rosol
Panowie nie chce nic mowic ale inny portal, ktory teraz organizuje zlot chyba sie bardziej postaral o wszystko :/ Nie chce tutaj mowic jaki, ale kazdy pewnie wie :) Nie mowie, ze nie bylo u nas fajnie... :D

Nasz mini-zlot był organizowany przez Forumowiczów dla Forumowiczów. Nie był to zlot organizowany przez serwis CDRinfo.pl i póki co takiego nie planujemy.

Mnie się podobało i myślę, że można to powtórzyć jeszcze w przyszłym miesiącu :) Co na to Panowie zlotowicze i inni, którzy tym razem by się pojawili? :)

Predi 22.07.2005 19:37

no ja juz obowiazkowo :D

joujoujou 22.07.2005 20:02

No to mnie znowu zabraknie. :'(

Tylko w grudniu mi pasuje. :|
(mam na myśli ten rok, co będzie w przyszłym, tego nie wie nikt ;) )

PIOTR34 22.07.2005 20:29

Cytat:

Napisany przez Bartez
Nasz mini-zlot był organizowany przez Forumowiczów dla Forumowiczów. Nie był to zlot organizowany przez serwis CDRinfo.pl i póki co takiego nie planujemy.

Mnie się podobało i myślę, że można to powtórzyć jeszcze w przyszłym miesiącu :) Co na to Panowie zlotowicze i inni, którzy tym razem by się pojawili? :)

Jestem ZA ;) :piwo:

.::piotrek::. 22.07.2005 20:34

No, to tym razem zlot musi byc zorganizowany gdzies we wielkopolsce ;p

M@X 22.07.2005 21:01

Pomysli sie jak z funduszami, ale raczej na "tak" jestem... Tylko tym razem to bylby oficjal z redakcji czy ponownie minizlocik? Gratuluje inicjatywy, Bartez ;-D!

Czołgista 28.07.2005 00:37

Cytat:

Napisany przez Bartez

Oczywiście jestem za :)
Tylko teraz może w innym rejonie Polski ?
Może tak Warszawa wykarze jakąś inicjatywę ?

Ormianin 01.08.2005 01:38

Cytat:

Napisany przez Czołgista
Oczywiście jestem za :)
Tylko teraz może w innym rejonie Polski ?
Może tak Warszawa wykarze jakąś inicjatywę ?

A ja jestem za Wroclawiem... :piwo:

_bakupl_ 01.08.2005 01:49

Bydgoszcz...z cdrinfo.pl jest conajmniej 5 osób z Bydgoszczy :D... w tym:

JA :P
MaciejT - Admin
Maciej - Mod
SkyRider - chyba pisze artykuly i newswritter

I pare innych osób które nieźle sie udzielaja ale nicków nie pamietam

A Ciapek, Thantos i inni z Torronto daleko nie będą mieli :)

joujoujou 01.08.2005 01:53

W Trójmieście też silna ekipa by się znalazła, skądinąd wiem, że i Czołgista niedługo również się tam na "gościnne występy" zjawi. :D

Ormianin 01.08.2005 23:54

Cytat:

Napisany przez joujoujou
W Trójmieście też silna ekipa by się znalazła, skądinąd wiem, że i Czołgista niedługo również się tam na "gościnne występy" zjawi. :D

ale joujoujou przeciez Ty jestes w Belfascie :)

Burak_PL 02.08.2005 00:15

Cytat:

Napisany przez Ormianin
ale joujoujou przeciez Ty jestes w Belfascie :)

ale kiedyś musi wrócić :D to kiedy następny zlot :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:36.