![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Knajpa o której pisałem
Cennik Widok z przed knajpy na Błonia i Wawel oraz "przecudnej urody" oświetlenie stadionu Cracovi Jest tylko jeden minus, nie da rady zarezerwować stłów właściciele mają to gdzieś Czynna do 24.00 Następna jest około 100m dalej w kierunku Cichego Kącika www.karczma.krakow.pl Jedzenie "restauracyjne" , około 25-35 zł za danie (średnio) , ale mają też grila i można się umówić. Bardzo sympatyczny ogródek. Niema problemu z rezerwacją miejsc. Żywiec 0,5 = 6zł, Lech 0,5 = 4zł. Jak by co to można zamówić beczkę cena do negocjacji. Czynna do 24.00 Byłem jeszcze w jednej , też przy Błoniach , a dokładnie róg ul.Emaus i Król. Jadwigi (przy mostku na Rudawie) , Żywiec 5 zł , można miejsca rezerwować. Jest jednak spory minus, trzeba być w miarę cicho :\ bo nad knajpą jest hotel. I interwencje policji nie nalerzą do rzadkości Czynna do 24.00 Ale jak widzę ilość zgłoszeń, to czarno to widzę (zlot)
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
![]() Ile piw jest w beczce??
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie badz czarnowidzem, czołgista - ja mam nadzieje że pogoda i ludzie dopiszą. Pierwsza opcja jest rzeczywiscie fajna, ale nie mozemy ryzykowac braku miejsca... Druga wydaje sie rozsadna - ceny za jedzienie obledne i raczej lepiej byloby dogadac sie na grilla, chyba ze ktos z uczestnikow bedize mial cos przeciwko. Piwko w w miare rozsadnych cenach jak na Krakow. Beczki chyba nie ma sensu zamawiac, bo tak naprawde nie wiemy ile kto wypije, a po co potem maja byc teksty typu "Skladalismy sie po rowno, a ja wypilem 2 szklanki, a Max chclal jak cysterna za moja flote!", wiec chcac unikknac ekscesow zamawiajmy piwo indywidualnie ;-D. Ostatnia opcja opdpada - ja mam niestety "glosna nagrywarke" i jak sie rozkreci po paru plytach to potem wypala tak glosno, ze szok... ;-D
Aha, przypominam że zapisy potrwają jeszcze tylko lekko ponad tydzień - potem lista zostaje zamknięta. Przypominam również, że zapisy wyłącznie majlem lub prwyatną wiadomością - posty w tym temacie z potwierdzeniem nie będą brane pod uwagę!
"Android to syfiasty, zabugowany, irytujący, zaprojektowany przez idiotów, lagujący, udający otwarty i wolny system." - sobrus Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem: Ostatnio zmieniany przez M@X.666 : 04.07.2005 o godz. 01:23 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.11.2004
![]() |
Z tego co pamiętam to beczka ma 50l, więc wychodzi mi 100 piw.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
Cytat:
nie wiem kto to wymyslil ale butelki robia po 650ml
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Dobre muchy nie są złe...
Data rejestracji: 12.12.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#8 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
kanjpy do 24:00 ??
rozboj !! pamietam jak na studiach mnie i kumpla o 9:00 z knajpy wypraszali... to byly czasy... to se ne wrati... |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Niezarejestrowany
![]() |
Cytat:
ladnie to rozroby robic?
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Author
Zlotowicz
Predi - mi chodzilo o 9 rano
![]() swoja droga - nie ma tam gdzie zlot bedzie afterparty? w sumie jak sie uprzec i pozyczyc od kogos mlodszego zdrowie to w poznaniu by mozna caly weekend balowac zmieniajac tylko knajpy... adresy znalem odruchowo w czasach studenckich - teraz juz bym mial klopoty z nawigacja po azymuncie odglosow lanego piwa... |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
@Predi co z tobą? |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Niezarejestrowany
![]() |
Cytat:
nie zatrybilem, tak to moze byc ![]() @Air - jutro bede wiedzial jak sprawa stoi ale raczej przybede coby sie kuflami stuknac
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Author
Zlotowicz
no ja nie jade, jak juz pisalem mam chrzciny Corki, wiec sila zeczy...
ale bede przy was myslami oblaicie chyba kufelek albo dwa za nieobecnych
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Może w końcu zadeklarowali by się zdeklarowani na wyjazd userzy
Bo na razie widzę że się na grilu i pijaństwie u mnie w ogródku się skończy Cały czas czekam na słowo z góry "czytaj. administracja"
|
|
|
#15 |
|
Dziadek
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.06.2002
Lordzie @Nimal Poznań or Matrix a moze faktycznie następne spotkanie w stolicy wielkopolski?!!! Ze względu na miejsce zamieszkania (pod Wrockiem) i prace (Poznań) kocham Leszka i Piasta, ale najbardziej TYSKIE.
@Czołgista a co z parkingiem dla aut gości? a gdzie akademiki? Nie znam Krakowa. Mało tych zjazdowiczów, cholerka a jak nikt nie przyjedzie? Mam jeszcze 4 dni na decyzję. Niech moc bedzie z wami PS. Jaka średnia wieku bedzie na zlocie....... żeby się nie okazało że wszyscy będą do mnie mówić.....TATO
Ostatnio zmieniany przez czechoj : 09.07.2005 o godz. 10:21 |
|
|
|
![]() |
|
|