![]() |
Siekiera motyka...
|
zagrycha :taktak:
|
Dopiero teraz? :wow:
|
Dzień Kobiet! Żebyście nie zapomnieli.
Sam zanabyłem narcyze. Już wręczone, przyjęte z zadowoleniem :spoko: |
Ilość załączników: 1
Widzę, że byłem sam. Cóż mogę powiedzieć, chyba tylko że wstyd mi za was.
Pozostaje mi przeprosić naszą płeć piękną, w szerokim rozumieniu, i zapewnić że nie wszyscy są tacy, jak ci tutaj... Naprawdę nie myślałem, że jest tak źle :sciana: A to narcyzy ode mnie, żeby nie było. |
Ilość załączników: 2
Cytat:
... bo widzisz, Ty dałeś narcyza i myślisz że po sprawie, a ja i zapewne chłopaki nadal pracujemy nad tym dniem kobiet Załącznik 185615 no a teraz przerwa... uff Załącznik 185616 |
Ależ po jakiej sprawie? To tak tytułem gry wstępnej.
Mogę cię zapewnić, że narcyz dłużej postoi... lol2 |
no ja nie wiem w co narcyza chcesz angażować skoro to nie taka funkcjonalność, choć żyjemy w takich czasach że kto tam wie.
Z innej beczki że kobiety bywają dzisiaj jak w wersji małżeńskiej... |
Cytat:
Nie bój, dzień kobiet został właściwie zaaprowizowany florystycznie; dodatek glukozy również był :taktak: |
W tym roku tulipany, rzułte. Teraz są takie, co stoją tydzień, bez viagry :rotfl:
Przyjęte z akceptacją :spoko: |
dzień kobiet to święto komunistyczne
|
Powiedz to kobitom :>
|
Czekamy na jutro
Dzień Mężczyzn przypada na 10 marca (niedziela) Najbardziej prawdopodobnym powodem powstania Dnia Mężczyzn zdaje się zazdrość panów w stosunku do pań, które od lat z powodzeniem obchodzą swoje święto 8 marca. A co podobno wszyscy chcą równouprawnień :) Dzień Całowania w Czoło przypada na 10 marca (niedziela) Całus w czoło jest przejawem troski o drugą osobę, dlatego dziś warto obdarować tym czułym gestem osobę, na której nam szczególnie zależy. |
A 26 sierpnia przypada dzień papieru toaletowego .. to dopiero jest co świętować
|
29 marca - dzień metalowca. \m/
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:08. |