![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Jak Nokia olewa uzytkownikow
Zadne to pocieszenie - nawet jak w ramach gwaracji zazada sie usuniecia wadliwego oprogramowania telefonu.Sam mam taki telefon - w serwisie zapisali moj numer -ale oprgramowania nie maja. Czyli u Finow jak u Bila G. - sprzedac- a o reszte nie sie martwi ten co kupil.
A to co jest w zamieszczonym linku - to po prostu horror http://www.telix.pl/article.php?sid=8126 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... czy każdemu, kto osiągnie sukces i renomę, prędzej czy poźniej musi uderzyć woda sodowa do głowy
|
|
|
#3 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
osobiście bym im nie odpuścił.
nokia zobowiązała się do bezpłatnej wymiany oprogramowania z wadliwą javą we wszystkich modelach ją obsługujących. podobnie sprawa ma się z innymi błędami w oprogramowaniu. więc łaski ci nie robią. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
A czy jest gdzies napisane od ktorych wersji softu problem nie wystepuje? Bo nie znalazlem...
|
|
|
#5 |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
No ja jestem pod wrazaniem
Cos czuje ze serwisy beda mialy pelne rece roboty. A ciekawe czy inne modele tez sa podatne na takie SMS? Bede musial sie tym bardziej zainteresowac ![]() A zawsze Wam mowilem: "Bierzcie Siemens'a"
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
[Member of Mayday]
Data rejestracji: 21.01.2003
![]() |
Wiecie co.. tamtego atra nawet nie chce mi się czytac, ale kiedyś bodajże w 2000 roku miałem Nokie 7110 (na tamte czasy super wypas - sprowadzana z Austrii) nie miała polskiego menu, ale to mi nie przeszkadzało. W końcu kiedyś coś się w niej popsuło, zaniosłem do serwisu, a że nie miała gwary (a telefony bez gwary są na drugim planie) to musiałem grubo bulić. Po miesiącu
oczekiwania i dzwonienia do nich do tydzień w końcu powiedzieli, żebym odebrał FONa. Odebrałem, a te *****e wgrali mi polski jezyk o zabuliłem za to 160zł. Problem w tym, że to nie ja odbierałem telefon tylko siostra, która mieszka we wrocku (ja mam 100km do wrocka) jak zobaczyłem rachunek i telefon to... zaniosłem raz jeszcze i mówie im co jest... wzieli go spowrotem i znów czekałem miesiąc, aż w końcu naprawili to co powinni i znów musiałem zabulić 160zł, bo tamtych 160zł nie raczyli zwrócić gnoje to tyle na temat wrocławskiego serwisu nokii, który niegdyś był przy ulicy chyba Kościuszki, tam gdzie jest biuro autogiełdy dolnośląskiej. Teraz chyba są gdzie indziej, na krzywoustego czy gdzieś... ![]() Po prostu super serwis. Ogólnie NOKIA spada na psy, wymyślają jakieś kosmiczne lształty, które nic nie potrafią (po za zawieszeniem się) dlatego zmieniłem firme na SE konkretnie P900. Od kwietnia kiedy go mam dosłownie nic mu nie dolega, po prostu jestem w szoku ![]() Dziękuję ufff
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
masakra
a ja planuje właśnie łyknąć tą Nokie 6100. Mam nadzieje, że to sporadyczny przypadek, albo tyczy się tylko Idei
|
|
|
#8 | |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Ech... Jakbyś poczytał w tedy tzn. w 2000 roku to byś wiedział, żeby nie kupować N7110. Ten telefon był największym bublem w historii Nokii... A tak poza tym SE to największy shit jaki miałem w rękach (kiedyś opisywałem jak to ja miałem t610...). A wracając do tematu: najlepsze jest to, że ta sprawa z serwisem wygląda tak tragicznie tylko w Polsce... Czytałem o tym na stronach niemieckich i hameryckich, i tam wszystko przebiega bez kłopotu...
|
|
|
|
|
#9 | |
|
`
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
Przeciez to istna paranoja!!!!
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
`
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
***Fakt jest faktem..***
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Pamietam jak kiedys musialem wymienic wyswietlacz w nokii 6510 - koszt 250zł ...
Raczej juz nokii nie kupie... lubia sie wieszac, slaby zasieg. Teraz mam SE T630 i jestem z niego very happy
|
|
|
|
![]() |
|
|