Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   A_p_e_l (https://forum.cdrinfo.pl/f5/a_p_e_l-12067/)

ZiP 02.11.2002 22:43

www.wykaz.prv.pl

Strona z linkami jest dostępna pod adresem www.wykaz.prv.pl. Jest ona zabezpieczona hasłem (tak na wszelki wypadek), które jednak z łatwością odnajdziecie pass na stronie logowania :). Witryna jest cały czas uaktualniana - jeśli masz jakieś uwagi, propozycje, nowe linki - pisz na e-mail'a. Nie będę już wysyłać nikomu hasła z wiadomej przyczyny, ale poradzicie sobie (można rozprowadzac na pm na forum :P).

Tutorial by Majonez: aby zdobyć hasło, nie klikaj myszką, tylko pomyśl; nie śpiesz się również z ruszaniem kursora; jeżeli hasełko się nie pojawia, to przejdź do menu Narzędzia -> Opcje internetowe -> zakładka Zaawansowane -> włącz "zawsze rozwijaj tekst....."

chester 02.11.2002 21:57

Powiem krotko.Nie mam tylu postow co wy ale widze tez jedna wade.
Nie piszcie ciagle jaka wybrac nagrywarke bo to jest juz nudne!!
Niech kazdy zainteresowany pojdzie sobie na cdrinfo.pl tam ma
kazda nagrywarke opisana szczegolowo.Niech sam podejmie decyzje.
A co do tego kto bedzie mial dostep.Tutaj mysle ze nie powinno byc
zadnych "ograniczen postowych".Ja sam jestem modemowcem i trudno by mi
bylo uzyskac np.350 lub 450 postow.A chetnie bym z takiej strony skorzystal.
pozdrawiam.

Laser 01.11.2002 10:36

Witam !

Panowie spokojnie ta stronka narazie jest robiona / z tego co Zip pisał wcześniej to ma jakieś problemy /

Napewno jak dzieło zostanie ukończone to dadzą na m znać - tymczasem kożystajmy z sygnaturki Zipa, ja osobiscia przezuciłem wszystkie adresy Zipa do Ulubionych bo tak mi jest praktyczniej nish szukac posta Zipa żeby znalesć adres !

Tymczasem.

jacoob 31.10.2002 23:34

POPIERAM MAJONEZA

P.S. rozumiem że znalezione linki ślemy do ZIPa

misz_masz 31.10.2002 21:42

No właśnie jakie? I jeszcze jedna sprawa, skoro dostęp do owej strony miałby być możliwy dla Kolegów,którzy mają po ileś tam postów to możliwosć taka wydaje mi się odrobinkę niepoważna. Bo przecież wówczas każdy z forumowiczów będzie pisał co mu ślina na język przyniesie czy będzie to potrzebne czy nie. Wychodzę zaś z założenia,
że na darmo i bez powodu to nie ma co "gęby" otwierać aby tylko licznik się nabijał.
Pozdrowionka.

mati1700 31.10.2002 19:00

Cytat:

Luke napisa***322;(a)
popatrz ja nie mam jeszcze tyle, a juz mam chyba pewien staz co nie? a jak ktos ma modem to szybko mu te 150 nie przyjdzie. to bez sensu, zreszta nie wiem czemu mialoby to chronic przed organami sciagania. w koncu ta strona i forum jest o robieniu kopii bezpieczenstwa;).
jak ktoś mam modem to raczej kopii nie bedzie sciągal.Jesli ma net w dialogu to sobie nabije tą ilośc postów.Poza tym ja dalem tylko przykład i jak zwykle zostałem skrytykowany.Fajnie majonez ,że zrobiłeś stronke z hasłem ;) przynajmniej przez jakiś czas nikt się do niej nie dorwie (chodzi mi o ludzi spoza forum)

ZiP 31.10.2002 17:46

Cytat:

Monter napisa***322;(a)
Poza tym jak wróci Majonez to coś wymyślimy z tymi "linkami" (w zasadzie już prawie wymyślone)
Już wymyślone, zabieram się do kolekcjonowania linków. Chciałbym tam jeszcze wprowadzić skrypt, który po kliknięciu linka otwierałby stronę w nowym oknie, ale nie wiem jak to zrobić :(

Monter 31.10.2002 17:20

A ja stoję sobie za wszystkimi (tak wiecie... z tyłu ;p ) i patrze :D:):D

|| Pozdrawiam ||

PS. Jestem za przycinaniem obrazków, w dobrym tonie jest nie wstawianie tutaj plakatów, każdy chyba zna kombinacje PRT_SCR lub lepiej ALT+PRT_SCR.

Co do podpisu ZIP'a to OK, nie chodzi o jego wywalenie tylko może zrobienie listy 'w poziomie' i oddzielenie znakami | ??? To tylko pomysł a nie prośba - żebyśmy się źle nie zrozumieli :D

Poza tym jak wróci Majonez to coś wymyślimy z tymi "linkami" (w zasadzie już prawie wymyślone)

C_YA

paput2000 31.10.2002 10:39

Jestem przeciw, ponieważ jestem za.:-D

TOMMYx 31.10.2002 10:36

Cytat:

Ice napisa***322;(a)
Jestem za a nawet przeciw ;) ;) ;)
Plagiat !! ;p :)

Ice 31.10.2002 09:13

Jestem za a nawet przeciw ;) ;) ;)

Pawel_k 30.10.2002 21:17

Re: Niech Ci będzie :D

Cytat:

ZiP napisa***322;(a)

???????????? Ja "jadę" w 1920x1440 i nie mam problemów, bo nawet większość całych tematów mi sie mieści na jednej stronie (nawet mój podpis się mieści) :) . Jeżeli jednak macie kłopoty z pomieszczeniem mojego "podpisu" na ekranie, to go po prostu usunę i wpiszę tam coś innego :o . BTW, sądzę, że to dobry pomysł z tą dodatkową stronką z linkami do dodatków :)
(CIACH)

[/color][/size]
[/code]

sorry ale niekazdy ma 20 calowy monitor :( sadze ze 90% ludzi leci na rozdzielczosci +/- 1024/780 (ja sam lece na 1152/864) takze problemy z przewijnaiem sa :(

Majonez 30.10.2002 21:16

ZiP nie chodzilo o to zebys kasowal swoj podpis jest jedyny w swoim rodzaju tylko co rusz ktos podaje nowa stronke wiec jakbys chcial kazda dopisywac to za jakis czas bylbys chodzaca stronka warezowa :D

na PM wysylam Ci haselko na stronke i jezeli mozesz to daj odpowiedz czy masz ochote zajac sie nia bardziej :)

Majonez 30.10.2002 21:15

hehe no ladnie ladnie - ok apel pozostanie jakis czas przyklejony zeby mozna bylo go ogladac :)

stronka jest juz wstepnie zrobiona
musze jeszcze dopisac pare linkow z podpisu ZiP'a i bedzie ok

a teraz najwazniejsza czesc - proponuje aby ta stronka zajelo sie kilka osob - z mojej strony sadze iz glownodowodzacym powinien zostac ZiP ale to zalezy od niego - wybierzcie jeszcze z jedna dwie osoby ktore beda dodawaly wpisy

oczywiscie wyglad stronki jest powiedzmy w fazie beta testow i jezeli ktos sie na tym bedzie znal to moze z niej zrobic full wypas

jak to bedzie wygladac samo wejscie - zerknijcie na http://wykaz.prv.pl

Pawel_k 30.10.2002 20:46

Cytat:

Luke napisa***322;(a)
popatrz ja nie mam jeszcze tyle, a juz mam chyba pewien staz co nie? a jak ktos ma modem to szybko mu te 150 nie przyjdzie. to bez sensu, zreszta nie wiem czemu mialoby to chronic przed organami sciagania. w koncu ta strona i forum jest o robieniu kopii bezpieczenstwa;).
od "innego" softu sa "inne" serwisy ;) ew. sieci p2p :)poza tym po co zasmiecac takimi rzeczami serwis? wg mnie linki na forum (w wiadomosciach)w zupelnosci wystarcza :cool:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:22.