![]() |
Majonez, dla Ciebie wszystko.8)
|
Niech Ci będzie :D
Cytat:
Jakby co, to poniżej zamieszczam gotowy kod (sprawdźcie przez "odp z cytatem"). Swojego podpisu pod postami na razie nie będę zamieszczał. Kod:
* Forum CDRinfo.pl |
Cytat:
Wtedy na 100 % nie będzie żadnych 'szpiegów'. Albo po co się bawić w drobnostki - od 1000 postów i już. :D Nieee, to jest bardzo zły pomysł. |
popatrz ja nie mam jeszcze tyle, a juz mam chyba pewien staz co nie? a jak ktos ma modem to szybko mu te 150 nie przyjdzie. to bez sensu, zreszta nie wiem czemu mialoby to chronic przed organami sciagania. w koncu ta strona i forum jest o robieniu kopii bezpieczenstwa;).
|
Może warto by jeszcze wprowadzić coś takiego ,że dostęp do "bazy softu" będą mieli tylko Ci którzy mają jakiś starz.Czyli hasło otrzymywać będą dopiero Ci którzy mają np. 150 postów.Uchroni to przynajmniej częściowo przed organami ścigania (ciekawe czy będzie chciało im się tyle postów napisać aby otrzymać akcess?).Napiszcie co o tym myślicie?
|
nooo...ja bym to lepiej wymyslil, ale jak na ciebie to moze byc;)
|
Zgadzam sie z Majonezem ale nie będę już go cytował tutaj tak jak prosił :)
|
Re: A_p_e_l
no coż ja piszę sie na to;)
|
Witam !
Może być ... ale minie trochę czasu jak się wszyscy przestawia - to musi wyjsc z nawyków które mam od lenistwa ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czemu nie :)
ALT + PRINT SCREEN = kopiuj do bufora aktywne okno można jeszcze włączyć np. photoshopa zapisać to w jpg/gif z opcją dla sieci web, wybrac paletę kolorów ... :) a może w odcieniach szarości... a może gif optimizer :) czasami po prostu się nie chce lub nie ma czasu na taka zabawę ALE OK |
No cóż, kiedyś musiało to nastąpić, zgadzam sie z tymi punktami.:P
|
pasi alles
a haselko rozprogagowac przez PM narka |
[QUOTE]Majonez napisa***322;(a)
[B] po pierwsze primo :) - prosze o zmniejszanie screenow zarzucnych jako zalaczniki Baardzo sluszna uwaga! po drugie - o wykorzystywanie maili lub privow czyli PM do kontaktowania sie To wydaje sie dosyc oczywiste, kontakty tego typu, wylacznie na priv! po trzecie - moze zrobimy jakas stronke na ktorej bedziemy dopisywac kolejne adresy www - moge poswiec jedna ze stronek zalozonych przeze mnie - juz jej nie uzywam - i powiedzmy zrobie podwaliny pod to i dam dostep ZiP'owi i jeszcze kilku osob ktore bede sukcesywnie dodawac przydatne linki co Wy na to? A bedzie link, ze strony forum na te stronke? Warto miec to pod reka w kazdej chwili! Oczywiscie linki sprawdzone i opisane! Bez zadnych "dodatkow"! PS: przyszlo mi do glowy, ze stronka moze miec haselko dla forumowiczow (obcym wstep wzbroniony:-D ) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:47. |