![]() |
Cytat:
Natomiast powinni jeszcze jeden podatek wprowadzić: BYKOWE. :fiu: he he he |
:| to juz nawet podatek od powietrza wprowadzili :| a ja myslalem ze w tym kraju bedzie coraz lepiej ,nadal w to wierze, ale takie wiadomosci jakos coraz bardziej przekonuja mnie by stad wyemigrowac po skonczeniu szkoly. :smutny:
|
ja sie dlugo nie zastanawialem jak dostalem propozycje wyjazdu
|
tak narzekacie a od dawna te same *****e u władzy. na wybory trzeba chodzić i wybierać odpowiednich ludzi a nie pierdzieć w stołek i biadolić!
|
Żecz w tym że kogo by się nie wybrało to i tak będzie to samo się działo :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Polska... |
popatrzmy na to tak
wiekszosc naszych ustaw jest niezgodna z konstytucj unii europejskiej, ale ... w naszym kraju wszystko przechodzi, a pozniej jeszcze placimy ta "genialne" pomysly "wladzy" u koryta :taktak: |
to ich regulowanie to:
Rada proponuje objąć abonamentem radiowo-telewizyjnym posiadaczy komputerów i telefonów komórkowych UMTS. oraz: Dlatego też wpadła na pomysł, aby stworzyć specjalny urząd, który zajmie się nadzorem i wydawaniem koncesji na internet. Urzędników tych mieliby wybierać politycy fajnie jest. (p)osly ostatnio ustalily nowy haracz na darmozjadow od filmow, teraz Ci stworza nowy urzad d/s. utrzymywania rodzin politykow i niech ktos jeszcze powie, ze unikanie podatkow to cos zlego. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
np - oddaje glos na muzyke w rmf fm :P |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat: