![]() |
Cytat:
u innych dostawcow nie wiem jak jest |
Cytat:
7 GB - to bardzo ale to bardzo mało. Ja ściągnełem pare filmów w rmvb troche muzyki i juz pękło. Od przedwczoraj ciesze sie predkoscią 32Kb/s |
Ja mam SDI (115kbps), to jest w porywach 11-12KB/s i miesięcznie robię 16GB na download i 17GB na upload... dla mnie jedynym rozwiązaniem byłaby chyba tylko przesiadka na DSL TP ;PPPp
|
Ilość załączników: 1
... ja to chyba jestem w czepku urodzony, mam osiedlową Internetówkę za 40zł/m-c, a transfery jak na załączonym obrazku, niech Tepsie ziemia lekką będzie.
|
Cytat:
ja max na 512 64 ciagne więc nie ma problemu :D |
Witam !!!
Cytat:
Cytat:
Nie za bardzo się z tym zgodzę - nie każdy wykorzystuje internet do pobierania muzyki i filmów. Jeżeli ktoś spędza w sieci 2-3 godziny dziennie - i przegląda www, korzysta z GG, e-mail, a ostatnio nawet czasem SKYPE - to nie wykorzysta zazwyczaj więcej niż podawałem. A ile to by kosztowało na modemie ?? Przed południem - w TP - powiedzmy 2 godziny dziennie ;) - nie będę liczył, bo wyjdzie chyba z trzy razy tyle ile Neostrada 128 kosztuje. Pominę oczywiście kwestię komfortu - która na modemie jest zdecydowanie niższa, nawet w porównaniu do neo 128. Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam ro29 |
a ja mam takie transfery na tpsa ..... ale to nie koniec mozliwosci lacza:)
http://demek.kamikazedriver.info/cdrinfo/transfer.jpg |
ja się pozegnam z netem w domciu na jakis czas bo z kasą na studia nie wydoje :/
na szczęscie w pracy necik działa jak trzeba i emule tam pieknie chodzi :fiu: |
Ja mam neo 640 i tylko dzięki TP mam neta, bo w mojej mieścinie jet albo TP albo net radiowy, który działa jak chce lub LAN w blokowiskach a ja mieszkam w domku jednorodzinnym i tym sposobem znów mam już ponad 100 GB zaciągnięte. Pozdrawiam
|
Jakim cudem masz 100GB skoro Neo512 ma 15GB limitu.
No chyba, że to 100Gb, czyli coś koło 12-13GB ;> |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Kuzyn ma 768... i nie ma limitów.... |
Cytat:
|
To jeszcze im limitów nie pozakładali? No chyba, że umowa była na 24 miesiące bo inaczej nie rozumiem dlaczego mieliby starszym opcjom nie zmienić ustawień do obecnych.
Z TP to nie możliwe żeby komuś prezenty robili ;> Swoją drogą, znajomy mi opowiadał, że jego znajomy miał jakieś problemy z 512. Zgłosił je. Zaczęli coś majstrować i... nagle obudził się któregoś dnia ze 128 bez limitów ;PPPp Ciągnął tak przez miesiąc ale potem i to zgłosił i wreszcie to poprawili, na 512 z limitami ;PPPp |
nie mają i 768 to się w okienku modemu wyświetla a to jest 640 bez limitu.
jak ktoś brał na początku to mu podnieśli z 512 na 640 i limitów brak. :D a aneksu do umowy trzeba samemu co rok pilnować. sam to już ćwiczyłem. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:54. |