![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Cytat:
i tez mam sporo znajomych, zaden z nich nei ma na tyle dobrego lacza, zeby to robic + normalnie pracowac w necie + sciagac cos jeszcze w tle Wola to robic (jesli juz robia) przez radioodbiotnik, albo tuner w kompie z lepsza jakoscia i bez przycinania.
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Merry F****** Christmas
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.01.2004
![]() |
Ja moge zaplacic... nie ma problema... moga zyc z mojej kasy... ale nie chce widziec ani jednej reklamy w TV (albo ja, albo Reklamy - przeciez mozna padaczki od nich dostac, albo jakiejs innej choroby sie nabawic, a to juz uszczerbek na zdrowiu; i ja mam swiadomie placic za kaleczenie samego siebie). No i jak juz mam placic za TV publiczna.... to niech ta kasa idzie na wszystkie polskojezyczne stacje... w morde
![]() ![]() ![]()
Z prochu powstałeś... więc się otrzep!!! ![]() pozdro4@LL ! Ostatnio zmieniany przez Jabson : 29.07.2004 o godz. 03:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dla naszych kochanych ustawodawcow, zeby mieli wiecej pomyslow na oskubanie nas z ciezko zarabianych pieniedzy, mam kilka propozycji:
- podatek odposiadania wytworni filmowych dla uzytkownikow komorek z wbudowana kamera; poniewaz ciezko stwierdzic ze sie jej nie ma (zawsze mozna by ja kupic na czarnym rynku nie zglaszajac tego) proponuje opodatkowac wszystkich, poniewaz potencjalnie moga - posiadaczy skanerow i drukarek zmusic do rejestracji sie jako wydawnictwa - posiadaczy urzadzen z IrDA (podczerwien to w koncu fale - wiec koncesjonowac je!) oblozyc wymogiem wykupienia koncesji rocznej na kazde urzadzenie; wprowadzic homologacje - posiadczy mlynkow do kawy - podatek od posiadania mlyna zborzowego (w koncu mozna by sie pokusic o mielenie maki w takim mlynku) - posiadaczy rowerow - podatkiem dorgowym (wiecie jak rower potrafi znicszczyc droge!) - posiadaczy butow podatkiem chodnikowym - opodatkowac odprowadzane podatki! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ja głupi kupiłem komórkę z aparatem vga...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
Nai ustawodawcy zawsze maja najlepsze pomysły do których nasz kraj nigdy nie jest w "dole" i "tyle"
![]()
![]() |
#22 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Air i nimal to było super ^_^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Merry F****** Christmas
![]() |
Cytat:
chociaz czasami modle sie o rakis cud (np reklame)... ogladam fajny film, a tu mi na pecherz cisnie ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Author
Zlotowicz
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
A jak ktoś ma Irde i aparat vga to dopiero ma przesrane.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wyjadacz ;)
![]() |
no to moj kumpel ma przesrane... nie dosc ze ma w komie aparat, kamere, IRDe to jeszcze ma Bluetooth... a to przeciez tez fale... wiec nastepna oplata :/
Pozostaje nam czekac na opodatkowanie wysyłanych fal dzwiekowych... przesrane beda mieli Ci co maja ponad 200W ![]() pozdro! PS. Mozna by jeszcze dozucuc podatek za oddychanie... przeciez wdychajac tlen i wydychajac CO2 zanieczyszczamy atmosfere ![]()
![]() |
#27 |
Author
Zlotowicz
Jabson - podatki za oddychanie juz placimy w niektorych czesciach naszej pieknej Polski - vide oplata klimatyczna w gorach... ale zawsze mozna by wprowadzic kary za zbyt wysokie serzenie CO2 w wydychanym powietrzu
![]() maly update do mich wczesniejszych pomyslow - propounje zwolnic z podatku podatek od podatku, zeby nie popasc w petle ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
aczy jezeli firma jest zarejestrowana na ulicy X a siedzibe ma na ulicy Y(jest to calkowicie legalne), to czy kontrolera w razie wejscia do biura na ulicy Y mozna wyslac na ulice X,gdzie to siedzi 75 ;letnia babcia?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Author
Zlotowicz
kontrolera proponuje wyslac w kosmos - zestaw do wysylania kontrolera w kosmos do nabycia od rozjan na pobliskim bazarze
![]() ![]() nikogo nie musisz nigdzie wpuszczac dopuki nie jest to policjant z nakazem sadowym lub komornik - a kontroler z tv czy listonosz nie zalicza sie do zadnej z tych grup |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|