![]() |
Cytat:
Już widzę jak wpuszczam listonosza, prowadzę go na piętro, wyciągam komputer, najlepiej go jeszcze rozłączam i rozkręcam żeby mógł sprawdzić czy mam kartę TV czy nie. A jak mam na USB, to jeszcze mu znajdę, przyniosę i powiem że to taka specjalna karta. Na USB.... |
poczta jest od sprawdzania czy ktos ma TV :)
ciekawy wybor, biorac pod uwage, ze nie maja prawa wejsc do domu :D Polska... |
A poczta się tym w ogóle interesuje
|
Cieszcie się, że musimy płacić tylko za jeden telewizor. Mój brat w firmie płaci za każdy dostępny telewizor, a jako, że ma lokal koszty nie są małe.
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 64735 |
Odkopię, bo nie warto dla tego tematu zakładać nowego.
Otóż uważam, że skoro mam wybulić dla kretynów za niby jakąś misję 208,45 zł, to ci idioci powinni się chociaż pofatygować i przysłać mi blankiet z NRB na który mam wpłacić i wysokość tej kwoty. Owszem, mogę sprawdzić ile trzeba wybulić, ale NRB to już za cholerę nie można sprawdzić. Jak podaję nr książeczki rtv, to pisze, że nie znaleziono, a gdybym znał swój nr identyfikacyjny o który proszą, to znałbym też numer konto. Nie dość, że chcą ode mnie haracz nie wiadomo za co, to jeszcze nie chce im się po niego dupy ruszyć... Barany... |
Cytat:
|
No to można powiedzieć, że była burza i szlak trafił karte TV ^_^
|
no tak, ale jednak widac, ze kabel antenowy wchodzi - trzeba go przed takimi ewentualnymi kontrolami odlaczac i chowac
|
tia - tez mam plombe :D tylko ze widac ja dopiero jak obudowe zdejme :rotfl: kilka minut igla ja tak preparowalem :banan:
|
NO właśnie? Powiem, że mam plombe i nie otworze PC :P
|
Cytat:
zamiast telewizora masz w domu komputer wyposażony w kartę telewizyjną; oglądasz po prostu telewizję na komputerze. Przecież za posiadanie komputera nie trzeba płacić abonamentu RTV, a kto sprawdzi jakie "graty" są wewnątrz komputera? |
Cytat:
|
Cytat:
|
kontrolera proponuje wyslac w kosmos - zestaw do wysylania kontrolera w kosmos do nabycia od rozjan na pobliskim bazarze || w celu zakupu pytac o katiusze ||
nikogo nie musisz nigdzie wpuszczac dopuki nie jest to policjant z nakazem sadowym lub komornik - a kontroler z tv czy listonosz nie zalicza sie do zadnej z tych grup |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:00. |