![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Błąd Direct Draw !! POMOCY !!
Witam !
Mam problem chcę sobie odpalić gierkę / GTA 3 / i nic ! Preinstalowuje GTA 3 i nic Instaluje od nowa DX 8.1 i stery od grafy działa Chcę zagrać po jakimś czasie i znowu to samo ! Reistalka gry sterów i DX 8.1 ale tym razem nie działa ! Karta jest sprawna w menadzeże urządzen napisane jest że urządzenie działa poprawnie wszystko przedstawiają rysunki poniżej ! Co jest nie tak ! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Laser,a nie podkręciłeś za bardzo karty graf.Nic innego mi nie przychodzi do głowy,zainstaluj inne detonatory,Direct X z innego źródła i przetestuj w 3DMarku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
No ta karta to GAINWARD Ge Force 3 Ti/500 XP GS JUMBO PP 128DDR i zainstalowałem przed 15 minutami nowiutki systemik ściągnąłem drivery 29.42 z www.gaiward.pl i dx ten co zawsze nigdy nie sprawiał mi kłopotów. Ja podejrzewam że ta wersja GTA3 którą mam powoduje ten za przeproszeniem burdel / miałem inną wersję i nic takiego się nie działo / AHA karta pracuje bez kręcenia / to nie w moim stylu / zainstalowałem DĘTKI 29,42 bez tego dodatkowego wpisu dodajacego belki do kręcenia poprostu nic nie grzebalem i karta sama ustawia się na wartości 210 rdzeń i 480 pamięci tak jak producent podaje. Zobaczymy ale ja winię GTA 3 / ***** był mojej produkcji zrobiony Safedisc cleanerem / !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Reinstalowałeś systemik i wciąż nie działa?
![]() |
#5 |
Guru
Zlotowicz
![]() |
WITAM !
No od około 1.5 godziny po totalnym formacie nic się nie dzieje tzn wszystko jest ok / odpukać / Zobaczymy będę instalował wszystko tylko nie moją wersję GTA3 !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.03.2002
![]() |
GTA niedziała jeśli zainstalujecie EXPERT TOOL dla GAINWARDA. Jężeli jest już zainstalowany to trzeba całkowicie usunąć system i zainstalowaną grę i wszystko od nowa zainstalować oprócz EXPERT TOOL.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Witam ! Kurdę a ja tego nie miałem i wszystko ok a potem mnie podkusiło i się wszystko zrąbało GTA3 zgon i grafiki 3W tesh nie chciał wyświetlać !!! Ja myślałem że mam zwaloną wersję GTA a tu kurde takie chocki klocki ! Dzięki ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|