![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
ACDSee 7 Power Pack
mam ten programik jest fajny ale poszukuje spolszczenia.
google naszym przyjacielem ale nie ma ![]() jak ktos ma lub wie skad zassac to wielkie ![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Żabol
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
przylaczam sie do prosby. Jakies spolszczonko do 7 wersji..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a czy ta angielska wersja to jakis kosmos jezykowy, trza poszukac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
Cytat:
![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
jav-or-not
Data rejestracji: 30.12.2003
![]() |
A wiecie co mi się nie podoba w wersji 6.0 oraz 7.0?? To, że jak sobie przeglądam cały katalog zdjęć i dojdę do ostatniego zdjęcia to po wciśnięciu spacji od nowa zaczynam przeglądać to samo... :/ (a chciałbym aby po wciśnięciu spacji cały czas "stał" na ostatnim zdjęciu)
Dokładnie to ta opcja była dostępna do ver.5.0 i się nazywała "wrap around" w zakładce Slide Show.... ...a teraz ni ma :/ i dlatego cały czas siedzę na ver.5.0.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
Ja jestem bardzo zadowolony z wersji 7.0 - dziala mi znacznie szybciej niz wersja 6.0 Tez bym chcial polska wersje, ale nie ma dla mnie problemu z angielska ![]()
![]() |
#7 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
![]()
ja tam nadal lece na....
i zero problemow ![]()
![]() |
#8 |
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
ja mam 5,6,7 power packi i tylko do 7 nie mam pl
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guru
Data rejestracji: 11.05.2003
![]() |
Witam ja mam 7.0 i jestem bardzo zadowolony
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wlasnie, nie rozumiem dlaczego ludzie jak wyjdzie nowa wersja jakiegos programu to odrazu zmieniaja na najnowsza wersje? norton, windows, total commander, winrar, winzip, acdsee itp. Mi starsze wersja chodza bardzo dobrze - wiec po co zmieniac? dla nowej szaty graficznej? no chyba, ze chodzi tu o roznice np. WinRar 2.90 a 3.00 (nowa "metoda?" kompresowania).
pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guru
Data rejestracji: 11.05.2003
![]() |
No to tez rozumiem ( przyklad WinRar ) ja staram sie korzystac z nowych wersji programow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
acdsee? a co to jest acdsee?
jest to irfanview i xnview - reszta sie nie liczy ![]() do katalogowania zdjec - picassa, do przegladania - jeden z dwoch powyzszych, acdsee - do niczego, wielki, ciezki, przeladowany, kolorowy jak czasopisma dla kobiet - wersja 3.9 byla ostatnia warta uwagi, zreszta od tamtego czasu to chyba wymaga to slodzenia...
![]() |
![]() |
#13 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
Dziwie Ci sie Sid... szczerze, uzywalem zarowno irfanview, jak i xnview (ten jeszcze jako tako), ale ACDSee bije je jak chce... mi sie ACDSee bardzo przydaje i uwazam go za jeden z niezbednych mi programow (oczywiscie mam wersje Powerpack)... systemu mi nie obciaza, uruchamia sie blyskawicznie, miejsce jakie zajmuje na dysku jest dla mnie niezauwazalne, kolorowy? i fajnie lubie pracowac na czyms, co ladnie wyglada... do niczego? no moze niektorym sie nie przydaje - zawsze znajdzie sie ktos, komu nie przydaje sie dany program. Powiem tak ACDSee mozna porownac do ekstra laski, ktora jest rownie ekstra kosztowna (wedlug niektorych) i ja wole miec i uzywac ta ekstra laske o pieknym wygladzie pomimo kosztow (a co tam STAC MNIE), niz meczyc sie ze stara rura, ktora jest ze tak powiem tania w esploatacji. ![]()
![]() |
#14 |
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
@Remix ladnie powiedziane
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
no tez sie podpisze pod tym ze laska niezla z ACDSEE 7.0 nawet edytorek jest cool
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|