![]() |
ACDSee 7 Power Pack
mam ten programik jest fajny ale poszukuje spolszczenia.
google naszym przyjacielem ale nie ma :( lub nie widzialem jak ktos ma lub wie skad zassac to wielkie :piwo: dla niego |
przylaczam sie do prosby. Jakies spolszczonko do 7 wersji..
|
a czy ta angielska wersja to jakis kosmos jezykowy, trza poszukac
|
Cytat:
|
A wiecie co mi się nie podoba w wersji 6.0 oraz 7.0?? To, że jak sobie przeglądam cały katalog zdjęć i dojdę do ostatniego zdjęcia to po wciśnięciu spacji od nowa zaczynam przeglądać to samo... :/ (a chciałbym aby po wciśnięciu spacji cały czas "stał" na ostatnim zdjęciu)
Dokładnie to ta opcja była dostępna do ver.5.0 i się nazywała "wrap around" w zakładce Slide Show.... ...a teraz ni ma :/ i dlatego cały czas siedzę na ver.5.0.... |
Witam!
Ja jestem bardzo zadowolony z wersji 7.0 - dziala mi znacznie szybciej niz wersja 6.0 Tez bym chcial polska wersje, ale nie ma dla mnie problemu z angielska :) |
Ilość załączników: 1
ja tam nadal lece na....
i zero problemow :) |
ja mam 5,6,7 power packi i tylko do 7 nie mam pl
:D |
Witam ja mam 7.0 i jestem bardzo zadowolony:) dziala szybko jest ladniejsza a i chyba naj naj to to ze smiga mi teraz bez problemow a nie jak v6 otwierala sie z 10s poprostu polecam ta 7 a jak ktos posiada starsza lub inna przegladarke to takze sie z nimi godze ;) " nowe nie oznacza lepsze "
|
wlasnie, nie rozumiem dlaczego ludzie jak wyjdzie nowa wersja jakiegos programu to odrazu zmieniaja na najnowsza wersje? norton, windows, total commander, winrar, winzip, acdsee itp. Mi starsze wersja chodza bardzo dobrze - wiec po co zmieniac? dla nowej szaty graficznej? no chyba, ze chodzi tu o roznice np. WinRar 2.90 a 3.00 (nowa "metoda?" kompresowania).
pozdro ;) |
No to tez rozumiem ( przyklad WinRar ) ja staram sie korzystac z nowych wersji programow :) dlatego ze zalerzy mi na poprawnym ich dzialaniu :) i sprawdzeniu czy sa dobre (nowsze=lepsze=wydajniejsze:). Nie zawsze sie to sprawdza tak mialem z kilkoma programami ktorych nowsza wersja wariowala a starsza chodzila stabilnie :) Instalowac co chwila nowych programow to sie chyba nie oplaca :) bo raz ze jak stare chodzi to chodzi i po co w to ingerowac a po 2 to prosto mowiac zasmiecanie systemu :) czeste inst\deinstalowanie programow to chyba nie zadobrze dziala na system ?? rozumiem po formacie od razu nowa wersje i jest oki a tak to moze byc wiecej problemow niz pociechy z nowego .............. "a mialo byc tak pieknie " :)
|
acdsee? a co to jest acdsee?
jest to irfanview i xnview - reszta sie nie liczy :) do katalogowania zdjec - picassa, do przegladania - jeden z dwoch powyzszych, acdsee - do niczego, wielki, ciezki, przeladowany, kolorowy jak czasopisma dla kobiet - wersja 3.9 byla ostatnia warta uwagi, zreszta od tamtego czasu to chyba wymaga to slodzenia... |
Witam!
Dziwie Ci sie Sid... szczerze, uzywalem zarowno irfanview, jak i xnview (ten jeszcze jako tako), ale ACDSee bije je jak chce... mi sie ACDSee bardzo przydaje i uwazam go za jeden z niezbednych mi programow (oczywiscie mam wersje Powerpack)... systemu mi nie obciaza, uruchamia sie blyskawicznie, miejsce jakie zajmuje na dysku jest dla mnie niezauwazalne, kolorowy? i fajnie lubie pracowac na czyms, co ladnie wyglada... do niczego? no moze niektorym sie nie przydaje - zawsze znajdzie sie ktos, komu nie przydaje sie dany program. Powiem tak ACDSee mozna porownac do ekstra laski, ktora jest rownie ekstra kosztowna (wedlug niektorych) i ja wole miec i uzywac ta ekstra laske o pieknym wygladzie pomimo kosztow (a co tam STAC MNIE), niz meczyc sie ze stara rura, ktora jest ze tak powiem tania w esploatacji. :) |
@Remix ladnie powiedziane :spoko: dokladnie dlatego tez uzywam acdsee :)
|
no tez sie podpisze pod tym ze laska niezla z ACDSEE 7.0 nawet edytorek jest cool:D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:22. |