![]() |
... obawiam się, że ci już nie wypala na DVD, sprawdź.
|
A posłodzenie serialem z generatora też pod to podchodzi? Ja myślę że to nie wina rodzynka tylko poprostu te triale które są na stronie są niepełne.
|
Ja mam ful pelna - sciagnieta z servera acronisa a nie jakies zarodzynkowane traile.
|
Ilość załączników: 1
Ja też mam full i owszem wypala na DVD ale tylko Bootable Rescue Media Builder i nic ponadto :cool:
Żeby nie było że wersja demo to: |
Chmm mozliwe. Sprawdzilem i pyta gdzie zapisac plik nie daje mozliwosci wyboru napedu. A probowal ktos wybrac nagrywarke jako miejsce zapisu? echhh nie chce mi sie instrukcji czytac.
PS mam ATI 9.0 legalnie :P |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Ja też mam fulla 9.0 i nie widzę takiej opcji.
@Zetoxa czy ati odpalone z płytki wypala obrazy na dvd czy tylko wersja pod windowsa? |
w firmie mam wybór napędu, wybieram nagrywarkę DVD i wypala mi bezpośrednio na DVD. To nie tylko kwestia wpisania seriala, jest jeszcze jakaś aktywacja online. Wersja potraktowana tylko serialem też nie wypala bezpośrednio na DVD, nawet sama boot-płytka wystartowana bez systemu.
|
Cytat:
PS. plytka dvd sformatowana na zapisywanie pakietowe zachowuje sie jak zwykly dysk przez co z zapisaem na niej nie powinno byc problemow. |
tak jak pisałem, Acronis Bootable Rescue Media Builder zwraca płytki DVD+RW TDK, i niechąc na nich nic zapisywac :(
Dziś odinstalowałem Acronis,a z systemu, wyczyscciłem rejestr ze śmieci, nagrałem instalkę na CD-RW Supratec x 12, zrestartowałem kompa, i ponownie zainstalowałem tego Acronis,a 9.0.2337, skasowałem instalkę z dysku CD-RW, odpalam Acronis Bootable Rescue Media Builder, wybieram napęd DVD, [ z tym, że zamiast płytki DVD+RW TDK w napędzie jest czysta płytka CD-RW Supratec x12 ] i na tej płytce program nagrał taki katalog [ Recovery Manager ] katalog waży 12MB, co to może być ?? :| czekam na wasze info. |
to jest true image odpalane z płytki. Startujesz z tego kompa jak przy instalacji systemu. Wtedy można backupować różne systemy na różnich kompach nie mając zainstalowanego true image.
|
to jest true image odpalane z płytki. Startujesz z tego kompa jak przy instalacji systemu. Wtedy można backupować różne systemy na różnich kompach nie mając zainstalowanego true image.
acha, i teraz, zrobiłem obraz płytki CD-RW z tym co napisałec, z obrazy te pliki powyciągam programem UltraIso, i te pliki + obraz partycji z dysku nagram na płytkę DVD+RW, [ sprardzę to czy toto działa pod VMware Workstation ] a waszym zdaniem, będzie toto działać ?? czy to znowu nie tak ?? |
Ja akurat robie win iso bo ultra iso nie potrafił zgrać poprawnie tak dużego bootloadera (jest większy niż np ten w windowsie) i sie nie odpalał. W sumie nie wiem czemu. Do zgranego iso dodaje obraz partycji i wypalam w nero na dvd. Na 100% działa.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:14. |