![]() |
A sa takie? tylko chyba dedykowane danych platform nie wiem bo zapomialem juz jak to wyglada badziewie dedykowane jedno ;)
|
Na niektórych dekoderach są one poblokowane. ;)
|
Dla wtajemniczonych jeszcze bardziej RTL , RTL 2 i ZDF sa na hotbird 13* i nie trzeba krecic antena :D
|
A dla tych, którzy nie mają Polsat Sport i nie chcą korzystać z nielegalnych źródeł - transmisja w FTA na RTL z satelity Astra.
Migiem na dach kręcić anteną. :D |
Jakby co, to za chwilę walka Kliczko - Powietkin.
Polsat sport nadaje. Własnie kończy się walka Masternaka... PS Właśnie sędzia bez sensu przerwał walkę. Mateusz przegrał. Przykre. |
adamek tez byl opanowany i co mu to dalo? ;)
co z tego, ze kliczko zadal wiecej ciosow? ten mit juz dawno obalono. nie mowie, ze kliczko nie wygral ale nie wygral 10 rund w tej walce |
Na pewno tak nie wyglądało. Ale sporo trafionych ciosów Kliczki widać było dopiero na powtórkach.
Cytat:
Traktując to z przymrużeniem oka, to podoba mi się komentarz: "2 British gentlemen have a chat***65279; :)" Traktując to poważnie, to jeżeli ktoś publicznie kilkukrotnie grozi, że zastrzeli inną osobę i mówi to z wyraźnym przekonaniem (choć pod wpływem emocji), to tym już należałoby się chyba zainteresować także w zakresie poza sportowym. Generalnie.. Coraz większy szacunek mam do Kliczków. Silni, dobrzy technicznie i opanowani. A ci pozostali tutaj... |
Cytat:
|
To tylko Haye zaistniał :rotfl:
A sama walka była dobra. Nie myślałem, że ten Bambo będzie walczył fair po tym, co pokazał przed walką. Wytrzymał dużo, ale z drugiej strony Kliczko chyba tak czysto go nie trafił. Zachował się sportowo i honorowo, nie mając pretensji do werdyktu. Z Kliczką się nie uściskał, ale cóż - nie wymagajmy za dużo. |
|
Jakieś jaja się działy na konferencji po walce. :D
|
Bo?
.. |
118 : 110 ?
KPINA |
zaskakująco dobra walka, nawet trochę podskakiwałem w fotelu z wrażenia :D
|
znowu sie leja
trzecia runda i sie trzymaja |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:52. |