![]() |
Jak chcesz się kopać z koniem, musisz kopać tak jak on.
|
ja po dwoch rundach twierdzilem, ze bedzie gora 6
niewiele sie poylilem bo liczenie bylo ale kliczko nie chcial skonczyc :P |
mój faworyt wygrał :-) co było do przewidzenia , swoja drogą Adamek zawsze był troszkę za pewny siebie a tu nie wiedział co ma zrobić,
podobno był gotowy na wszystko tratata :P ,przyda mu się taka lekcją ile razy jego cios doszedł kliczkę - 6 ? chyba myślał że kliczko będzie się ruszać jak wóz z węglem , przerwali walkę w 10 rundzie bo mogła się już skończyć pięknym nokautem w 7 i wtedy co nieco bym wygrał ale i tak jest git :spoko: |
Cytat:
|
pudziana weź mi tu nawet nie wspominaj,
bo to obelga i nie wypada tu nic takiego wspominać w tym temacie :D |
Z nadomiar złego należy pochwalić Adamka, że ani razu nie był na deskach. A mógłby. Także cieszmy się z tego, że nie było nokautu.
Cytat:
|
Hehe, może, może...
to byłby brak szacunku pozbawić go świadomości w pierwszej rundzie :] |
gdyby choc probowal cos zrobic....nie robil nic, sosnowski wytrzymal tez 10 ale ATAKUJAC
a nie stojac w miejscu a adamek nie porwal sie z motyka na slonce, mial walczyc dokladnie jak z grantem... Cytat:
zgonia na awarie :D |
Cytat:
|
Cytat:
Na szczęście nie mam tego, ale życzę powodzenia innym w pozwie zbiorowym. |
I tak SZACUN dla Adamka za tyle rund na nogach.
|
To było do przewidzenia i nie ukrywam, że kibicowałem Kliczce. Adamek po prostu porwał się z motyką na słońce. Dla mnie nie jest prawdziwym ciężkim. Zbyt pewny siebie, tak samo jak Haye.
Sama walka to na prawdę masakra. Kliczko robił co chciał, bawił się i gdyby chciał to mógłby wcześniej zakończyć walkę. Po walce wyglądał tak samo jak przed. Zgodzę się też, że Sosnowski znacznie lepiej boksował. |
No kiepsko to faktycznie ze strony Adamka wyglądało. Nie chcę oceniać, bo boksu tak nie obserwuję, ale wydaje mi się, że stać go na więcej. Dzisiaj wiele nie pokazał, a przynajmniej nie pod kątem tego, co faktycznie mogłoby zaszkodzić Kliczce. Ale walczył, to mu trzeba przyznać, natomiast naprawdę nie widziałem dzisiaj możliwości, aby go pokonał.
Mówią też o walce Adamka Z Hayem. Szczerze mówiąc porównując ich ostatnie walki, ten drugi wydaje mi się, że zaprezentował się lepiej. Nie wiem, czy Adamek by z nim wygrał, a na pewno nie byłaby to też łatwa walka. |
ale ku....a zenada
sosnowski z nim walczyl 100 razy lepiej |
Kliczko tylko się spocił, nawet niepoobijany :(
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:24. |