![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Adobe Acrobat Reader 8 - opinie
Witam!
Od dawna używam Foxit Reader'a zamiast Adobe Acrobat Readera, ale ostatnio skusiłem się aby zainstalować wersję 8 - i tutaj miłe zaskoczenie. Po pierwsze znacznie szybciej otwiera PDF'y z dużą ilością grafiki - rzeczywiście ta współpraca z nVidią wyszła na dobre. Po drugie w niektórych PDF'ach można zaznaczać tekst i go kopiować do edytorów tekstowych - bardzo fajna funkcja, której Foxit nie ma. W prawdzie uruchamia się wolniej, niż Foxit, ale nie tak bardzo jak poprzednia wersja. Póki co jestem na plus i chyba wreszcie coś zrobili z tym programem pozytywnego. Jak wasze spostrzeżenia?
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
od 5 uzywam wersji profesjonal - gdyz zdaza mi sie edytowac pdf (w zasadzie zdazalo...)
w kadym razie 8... zmienili interfejs - niby ladniejszy, ale niektore narzedzia trudniej znalesc po zaznaczeniu obrazka nie kopiuje go do schowka (bug? nie wiem, nie chcialo mi sie szukac, mam PrtScr w koncu uruchamia sie szybciej niz 7, duuuuzo szybciej niestety nie ma opcji wylaczenia autoupdatu tak jak w 7 rozdzialone sa apl odpowiedzialne za tworzenie i przegladanie pdf od apl odpowiedzialnej za tworzenie edytowalnych pdf to tyle moich wrazen podsumowujac - na plus szybkosc na minus zmiana interfejsu oraz przerost samej apl wolalbym 7 o szybkosci 8 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
Ja tez jestem mile zaskoczony... Uruchamia sie o niebo szybciej niz poprzednie wersje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Szukalem tematu o tym.
Ogolnie jestem baaaardzo mile zaskoczony. Uzywalem Foxita, a potem po formacie jakos kliknalem na 'yes' zeby sciagnal 7.0...a teraz zainstalowalem 8.0. Szybkosc jest nieporownywalna. Nie widze przeszkod zeby z niego korzystac.
![]() |
#5 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
do dzis uzywalem wersji 6.0 bo "7" troche taka kobylasta za bardzo dla mnie byla. zobacze jak pojdzie z 8
![]()
![]() |
#6 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
przetestowalem najnowszego Acrobata i powiem tak:
- zaznaczanie tekstu bylo wczesniej tylko trzeba bylo jedna funkcje przestawic - uruchamia sie ekspresowo - dokumenty wczytuje szybciej niz wersja 5.0 - plynne przechodzenie miedzy stronami - zablokowalem na firewallu proces autoupdate wiec mam z tym spokoj aplikacja na 4,95 ![]()
![]() |
#7 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja dalej lece na Foxit
![]()
![]() |
#8 |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
a czy cos wiecej jest potrzebne do czytania dokumentow z 'obrazkiem' niz html?
![]() po raz kolejny sztuka dla sztuki ... ![]()
![]() |
|
|