![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Gość
|
Jak juz jestesmy przy ftp-ach, mam pytanko, czy jest tu na forum jakis kolo ktory "nalogowo" ssie jakies giery? O co chodzi? Mam kolesia ktory na tym zarabia nachleb, mowi ze ssie takie rzeczy z jakichs SITE-ow. Ktos wie co to jest i z czy to sie je ? On nie chce powiedziec
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() |
Cytat:
W słowniku niby nie ma, że to jest strona, ale nie raz słuchałem w tv np. na eurosporcie..."visit our web site", czyli na 99,9% twój kiolega ciągnie ze stron...
Wszystko o Mkks Babia Góra Sucha Beskidzka - www.babiagora.prv.pl GG - 4040275 najlepszy polski film - Dzień Świra! I TY możesz pomóc: www.pajacyk.pl www.thehungersite.com Ostatnio zmieniany przez camfo : 18.04.2003 o godz. 17:41 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
zapewniam ze takeigo adresu nie dostaniesz jesli czlowieka nie znasz osobiscie... to zbyt cenna rzecz
![]() |
![]() |
#35 | |
Gość
|
Cytat:
Zapewne, z tego co koles mowi to on baaaardzo duuuuzo musial im zaoferowac (nie wnikam czego) aby miec tam wstep, lecz dzieki temu jest najwiekszych "kolekcjonerem kopii zapasowych" w moim miescie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#36 |
![]() |
Witam
Jako taki spis adresów ftp istnieje i jest ciągle aktualizowany tzn. hasła,loginy wiem bo sam zasysam z tych adresów przeważnie gry :cool: pozdrówka |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Pewnie ze instnieje tylko nie wiem jeszcze kogo zgwałcić zeby miec wstep na choćby jeden taki serwerek .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
pozatym jest tam slowo ktorego wyjadacze nie lubia - ratio... czesto chore... a rotacja ejst taka ze pochloniety uploadowaniem nie masz szans zaciagnac czegos co ci jest potrzebne
![]() naprawde trzeba miec wtyki zeby sei ftpami bawic
![]() |
![]() |
#39 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.04.2003
![]() |
Hmmm
Liste warez mozna dostac za free z IRC'a i nie pytajcie mnie jak to zrobic ![]() Co do adresow serwerow ftp to mozna sie zaczepic na jakies forum o tematyce warez i tam dzialac. Prawdziwa jazda zaczyna sie dopiero wtedy gdy masz cholernie mocne lacze ( i nie mowie tu o 2 mbit bo to jest smiech ![]() ![]() Przy polskich realiach jest to prawie niemozliwe. ![]()
![]() |
|
|