![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
przeklina i nabija posty
Data rejestracji: 22.02.2004
![]() |
shuma02
ja mam 2 w zasiegu jakichs 1-2 km czyli 10 minut z buta + 2 oddalone o jakies 15 minut jazdy autobusem + jeszcze kilka dalej, to jest masakra. Wiecej mam hipermarketow niz warzywniakow, tylko sie jakos nie kwapia z budowaniem drog. Co prawda hipermarkety dokladaja jakas czesc na budowe drogi ale czasami ciagnie sie to latami bo nie wykupili dzialki czy czegos i 10 m od hipermarketu zweza sie przelotowa do 1 pasa na wiadukcie w dodatku,ktory jest zle oznakowanyi co jakis czas sa latajace samochody. ja chodze i tak do jednego najblizszego i najbardziej przejzystego moim zdaniem bo np. w galerii mokotow to sie szybciej zgubisz niz cos kupisz. Nie mam nic przeciwko takim sklepom ludzie chca to chodza ale niech mi nie zajmuja miejsc w autobusie i nie robia korkow.
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
hehe, przechodzac 10 minut z buta nie mam ani jednego sklepu, 30 minut i jest pare 'hipermarketow', taki to juz wybryk l.a. ze bez samochodu nawet nie ma sie po co z chaty ruszac, o autobusach to juz wogule mozna zapomniec.
hipermaketow to jest tu moc wszedzie, i nie mam nic przeciwko nim, gdzies trzeba wkoncu te zakupy robic. ja sie odnosilem tylko do galeri... |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
przeklina i nabija posty
![]() |
tak tylko unas teraz kazdy hipermarket upgrade'uje sie/buduje sie na galerie, no nie liczac jakichs wiejskich.
-careffure -auchan -tesco -geant buduja odrazu galerie. (teraz nawet piotr&pawel blu sziti) a supermarket czyli zabka, leklerk , top2000, i inne smieszne markety staja sie takim osiedlowym sklepikiem.
|
|
|
#20 | |
|
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#21 |
|
przeklina i nabija posty
![]() |
niestety nie trafiles
chodzilo o auchan i tesco co do blue city i reduty to one sa skok tunelem od siebie albo przez ulice
Fotograf Ślubny | Fotografia Ślubna | Fotografia Ślubna Warszawa | Sesje Zdjęciowe | Sesja Zdjęciowa | Fotografia Ślubna Warszawa | Fotograf Ślubny Warszawa Ostatnio zmieniany przez barraqda : 01.04.2004 o godz. 00:47 |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
Pięć osób rannych podczas otwarcia centrum handlowego
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=5100205
ze az tak ludzi ciagnie do zakupów. a tak swoją drogą, to dlaczego sie to nazywa Blue City ?? co to ma do języka polskiego lub okolic Warszawy ? |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Cytat:
] no chyba ze jest to Wies Mack odnosnie tego co ludzie moga zrobic za pieniadze no to juz dawno dowiodlo sie tego ze zrobia wszystko
|
|
|
|
#24 | |
|
przeklina i nabija posty
![]() |
Cytat:
http://strony.aster.pl/barraqda/bcity2.jpg http://strony.aster.pl/barraqda/bcity3.jpg nazywa sie blue city, poniewaz obiekt jest w tonacji niebiesko-berzowej
|
|
|
|
#25 | |
|
volleyball
Data rejestracji: 14.11.2002
![]() |
Cytat:
Ja na co dzień "warszawki" nie doświadaczam, a ludzie którzy są zarazili są jacyś inni. SOrki za stwierdzenie ale Ja tak odczuwam snobów ( nikogo tu nie obrażam )Wystarczy że widze z daleka
|
|
|
![]() |
|
|