![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
nienawidze takich galeri. taki typowy wymysl amerykanskiego idioty. denerwuje sie na sama mysle ze musze tam pojsc by sie za czyms rozejrzec. tylko ze u nas jest troche inaczej gdyz zaraz obok jest pewnie autostrada i mozna szybko i bezkorkowo uciec...
w zasiegu 10km, czyli okolo 20 minut jazdy, mam cztery takie kolosy, sa raczej szersze niz wyzsze ze wzgledu na trzesienia ziemi. ostatnio bylem w jednym....przed swietami 2002 roku. ughh... na sama mysl mi teraz ciarki przechodza, po co komu taki bajer ?? w zasadzie to nie widze uzasadnienia na taki kompleks; wszystko tam jest drozsze, tlum ludzi choc kazdy sie tylko starannie przyglada nic nie kupujac, korek przed budynkiem, brak parkingu... rozumiem ze jesli sie nie ma jak spedzic niedzielnego popoludnia... ale czy jest to akurat najlepszy pomysl ?? krotko mowiac jest ANTY galeriom... Ostatnio zmieniany przez shuma02 : 31.03.2004 o godz. 21:53 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
przeklina i nabija posty
Data rejestracji: 22.02.2004
![]() |
shuma02
ja mam 2 w zasiegu jakichs 1-2 km czyli 10 minut z buta + 2 oddalone o jakies 15 minut jazdy autobusem + jeszcze kilka dalej, to jest masakra. Wiecej mam hipermarketow niz warzywniakow, tylko sie jakos nie kwapia z budowaniem drog. Co prawda hipermarkety dokladaja jakas czesc na budowe drogi ale czasami ciagnie sie to latami bo nie wykupili dzialki czy czegos i 10 m od hipermarketu zweza sie przelotowa do 1 pasa na wiadukcie w dodatku,ktory jest zle oznakowanyi co jakis czas sa latajace samochody. ja chodze i tak do jednego najblizszego i najbardziej przejzystego moim zdaniem bo np. w galerii mokotow to sie szybciej zgubisz niz cos kupisz. Nie mam nic przeciwko takim sklepom ludzie chca to chodza ale niech mi nie zajmuja miejsc w autobusie i nie robia korkow.
|
|
|
#3 | |
|
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#4 |
|
Forumator
![]() |
hehe, przechodzac 10 minut z buta nie mam ani jednego sklepu, 30 minut i jest pare 'hipermarketow', taki to juz wybryk l.a. ze bez samochodu nawet nie ma sie po co z chaty ruszac, o autobusach to juz wogule mozna zapomniec.
hipermaketow to jest tu moc wszedzie, i nie mam nic przeciwko nim, gdzies trzeba wkoncu te zakupy robic. ja sie odnosilem tylko do galeri... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
przeklina i nabija posty
![]() |
tak tylko unas teraz kazdy hipermarket upgrade'uje sie/buduje sie na galerie, no nie liczac jakichs wiejskich.
-careffure -auchan -tesco -geant buduja odrazu galerie. (teraz nawet piotr&pawel blu sziti) a supermarket czyli zabka, leklerk , top2000, i inne smieszne markety staja sie takim osiedlowym sklepikiem.
|
|
|
#6 |
|
przeklina i nabija posty
![]() |
niestety nie trafiles
chodzilo o auchan i tesco co do blue city i reduty to one sa skok tunelem od siebie albo przez ulice
Fotograf Ślubny | Fotografia Ślubna | Fotografia Ślubna Warszawa | Sesje Zdjęciowe | Sesja Zdjęciowa | Fotografia Ślubna Warszawa | Fotograf Ślubny Warszawa Ostatnio zmieniany przez barraqda : 01.04.2004 o godz. 00:47 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forumator
![]() |
Pięć osób rannych podczas otwarcia centrum handlowego
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=5100205
ze az tak ludzi ciagnie do zakupów. a tak swoją drogą, to dlaczego sie to nazywa Blue City ?? co to ma do języka polskiego lub okolic Warszawy ? |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Cytat:
] no chyba ze jest to Wies Mack odnosnie tego co ludzie moga zrobic za pieniadze no to juz dawno dowiodlo sie tego ze zrobia wszystko
|
|
|
|
#9 | |
|
przeklina i nabija posty
![]() |
Cytat:
http://strony.aster.pl/barraqda/bcity2.jpg http://strony.aster.pl/barraqda/bcity3.jpg nazywa sie blue city, poniewaz obiekt jest w tonacji niebiesko-berzowej
|
|
|
|
#10 | |
|
volleyball
Data rejestracji: 14.11.2002
![]() |
Cytat:
Ja na co dzień "warszawki" nie doświadaczam, a ludzie którzy są zarazili są jacyś inni. SOrki za stwierdzenie ale Ja tak odczuwam snobów ( nikogo tu nie obrażam )Wystarczy że widze z daleka
|
|
|
![]() |
|
|