![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Cytat:
![]() http://board.half-life2.pl/viewtopic.php?t=1517
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guru
Data rejestracji: 11.05.2003
![]() |
no i dobralismy ekipe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hmm... zapoznaliscie sie moze juz jakos z mozliwosciami/cenami dobrych ASG?
pomyslalem, ze moze cos na dzialke latem by sie przydalo do zabawy ![]() kaski tez troche bedzie, wiec mozna kupic cos lepszego niz jakis shit ~80zl na allegro ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Juz chcialem zakladac nowy temat ale cos mnie tknelo zeby poszukac i okazalo sie ze temat byl juz poruszany, wiec sie dopisze (sorry ze odkopuje). Generalnie mozecie sobie odpuscic zakupy na allegro - wiekszosc tych rzeczy to zabawki... Nie posiadaja hop-up'u i maja gearbox wykonany z plastiku, a wiec bardzo szybko padna... Raz tylko widzialem fajne M16 (~100 zl) ktore nadawalo sie nawet do zabawy ale tylko po wymianie gearboxa na stalowy V3 (~220 zl). Ja obecnie zaczynam swoja przygode z ASG. Przede mna zakup munduru, solidnych butow i gogli ochronnych. Poki co posiadam kominiarke akrylowa, latarke taktyczna (w przyszlosci moze zmienie na system LAM montowany do szyny RIS), kabure z szelkami operacyjnymi, amunicje... no i najwazniejsze. Giwere. Po dlugim wybrzydzaniu moj wybor padl na Mk23 SOCOM od STTI :
![]() Jest to najmocniejszy pistolet gazowy dostepny w Polsce - 420 fps zapewnia skuteczny zasieg do 50-65 m z tlumikiem! Dodam tutaj ze tlumik nie tlumi odglosu wystrzalu, a jest jedynie przedluzeniem lufy. Gearbox jest metalowy. Metalowy jest rowniez spust, kurek, lufa zewnetrzna, oba bezpieczniki, trigger release'u magazynku. W zestawie dostajemy 100 kulek 0,2 g, jednak przy takiej mocy taka kulka pod koniec zaczyna wariowac i lepiej uzywac kulek 0,25g - zasieg jest mniejszy, ale bardziej precyzyjny! Pistolet nie ma wprawdzie blow backu i hard kicka, jednak czego mozna spodziewac sie po broni za niecale 200 zl? Aha, bron ma dwurzedowy magazynek mieszczacy do 28 kulek, jednak przy wystrzeliwywaniu pociskow jeden po drugim lubi sie zacinac. Najwieksza wada jest fakt ze przy rozbrajaniu przez bezpiecznik i releasing mag'u kulka czesto zostaje w komorze, wowczas przy czyszczeniu mzoe czekac nas niemila niespodzianka :-(... Niemniej jestem bardzo zadowolony z zakupu - bron pieknie przebija aluminiowe puszki na wylot a kulka przy takiej mocy wbija sie pod nieoslonieta skore juz z odleglosci 10m! Zachecam wszystkich do uprawiania tego fantastycznego sportu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
***1022; ***1023;
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Get a Mac!
Jelsi jest sie odpowiednio zabezpieczonym to wzajemne nabijanie sobie siniakow jest bardzo przyjemne! Naprawde!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
zboczenie jakieś ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Get a Mac!
Moze i jestem zboczony pod tym wzgledem, ale sami sprobojcie!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Tak sobie czytam i czytam - fajne to musi być - tylko pewnie nieco drogie, nie?
![]() |
#27 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
M@X ile dales za tego Socoma? tez bym sie w MGS'a pobawil
![]() [edit] to ten? http://www.machinegun.pl/sklep/produ...oducts_id=1134 Cholera 200pln... gdyby nie to ze musze ramu dokupic ![]()
![]() God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience" Ostatnio zmieniany przez REi : 03.11.2005 o godz. 12:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Get a Mac!
Tak, to dokladnie ten... Ale jak patrzyles na ceny na machinegun.pl to pewnie zauwazyles ze obok Rugera MK-1 jest to chyba najtansza bron w tym sklepie. Ale moc ma niesamowita ;-D.
EDIT : Cytat:
Ostatnio zmieniany przez M@X : 03.11.2005 o godz. 16:03 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Get a Mac!
Odkopie stary temat. U mnie sie troche zmienilo, choc nadal posiadam to co posiadalem... Dokupilem gogle ochronne, pasek, helm WP oraz brytyjski mundur DPM :
![]() + ![]() No i nareszcie kupilem AEG (AirSoft Electric Gun) : ![]() Przed koncem stycznia poddaje go tuningowi mocowemu, dzieki ktoremu zamierzam uzyskac 330-350 fps. Wymieniana bedzie prowadnica sprezyny, glowica tloka i sprezyna, a sam tlok zostanie uszczelniony. Wyrownana rowniez zostanie sprezyna w magazynku. Jestem z niego bardzo zadowolony, wiec pewnie po tuningu bede jeszcze bardziej. W planach rowniez malowanie repliki (nadanie jej faktury metalu) + jej klimatyczne "odrapanie", zeby wygladala na zaprawiona w bojach + zakup kolimatora. W przyszlosci? Moze snajperka... Ale kto to wie ;-) P.S. Czy ktos z Was zaczal interesowac sie ASG, czy skonczylo sie na checiach? Wiele osob wykazalo zainteresowanie, chcialbym wiedziec czy kiedys spotkamy sie na jakiejs strzelance (adbok, andrzejj9, Pagerus, REi, Smartek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Ja jeszcze nie, choć mam to w pamięci. Jednak dla mnie to raczej rzecz na wakacje, lub za 2 - 3 miesiące, kiedy powinienem mieć trochę więcej czasu (ale to jeszcze nie wiadomo). Tak czy siak na pewno kiedyś to sprawdzę
![]()
![]() |
|
|