![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Gość
|
SoundBlaster Live!
Witam,
Czy istnieją jakieś programy napisane specjalnie dla w/w karty ? Nie mam na myśli oprogramowania dołączonego przy kupnie na CD ze sterami. |
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeśli już poruszeyłeś SB Live
to powiem, że znalazłem antidotum na treszczenie w głośnikach podczas włączenia portyu mikrofonowego, linein, i słuchania cdaudio z cdromu )Poprostu wgrać na nowo system, najlepiej XP bo ma stery 8) nie wgrywać sterów z płyty - żadnych, no poza recorderem i innymi paroma progsami )Nie instalować sterów do via. to pomaga !!!
|
|
|
#4 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.05.2002
![]() |
Pytanie tendencyjne..... karta ta co by nie mówić o wadach i zaletach stanowi pewien standard w umuzykalnienu PC-ta. Większość gier posiada zaimplementowaną obsługe możliwości SoundBlasterów (przez DIRECTX oczywiście). Istnieje jeszcze coś takiego jak liveWare! ale nie oto chyba chodzi. Ja osobiście nie słyszałem o sofcie strikte dla tej właśnie karty, choć jestem jej userem od dłuższego czasu - zaczynałem od SB AWE 64 a obecnie SBLive! 5.1 Platinum.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Gość
|
No nareszcie ktoś odpowiedział.
Czyli rozumiem, że oprócz softu dołączonego na CD'ku ze sterami, nic innego nie znajdę A szkoda
|
|
|
|
#6 | |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Cytat:
![]() ale mozna wgrać kx'y albo użyć last sterów od creativa ale tylko minimum żadnych bajerów typu lawa czy media player i takie tam i powinno nie trzeszczeć / a i mozna sound z cdroma puścić po cyferce i wyłączyć wszystkie nieyżywane wejścia/testowane na sb live 5.1 pozdro
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Napisałem bo akurat mi pomogło 8)
|
|
|
|
#8 |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Patrix a u mnie nie pomogło i do tego jeszze winda xp stwierdził ze jej stery do sb live są jakieś podejżane
i grzecznie zapytała czy jestem pewien tego co robię ![]() ale trzeszczy tylko w tym i to aqrat plus pozdro
|
|
![]() |
|
|