![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
DVD FaN
Data rejestracji: 05.01.2003
![]() |
je....e NEO plus
Jestem wk...y gdyz dzis dostalem rachunek za neostrade ktory wyniodl 199 a przeciez podpisywalem w okresie promocji na 129 i nawet na umowie jest to zaznaczone!!a druga sparawa to ze kiedy podpisywalem umowe na neostrade zrezygnowalem z pakietu internetowego ktory powinien wygasnac z dniem 1.11.2003 i nic rachunek za to przyszedl!!a umowe mam o reszygnacji !co mam zrobic??ktos mial podobny problem??
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Ja miałem podobny problem, ale z SDI. Dzwonić trzeba na błękitną linie. DOstaniesz ok 10 rachunków sprostujących a rachunki zapąłcisz dopiero w lutym, albo w marcu
![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
DVD FaN
![]() |
Wielkie thx !sprobuje zadzwonic ale najpierw udam sie do tele punktu gdziue podpisalem umowe!!bo z tpsa na telefon sie nie dogada!trzeba ich opie...c i po sprawie !!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oj... w telepunkcie obawiam sie ze moze byc 100000x gorzej niz przez telefon TPSA
![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
luzik, zgłoś to tePSIARZOM i zapłać TYLKO tyle ile powinieneś
trenowałem to przy przejściu z pakietów na sdi i z sdi na neo ![]() pozdrófka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez cana : 19.12.2003 o godz. 19:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
DVD FaN
![]() |
Oki przekonaliscie mnie najpierw zadzwonie!!!zobaczymy co zrobia;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
!!UWAGA!! Poproś o nazwisko osoby z która rozmawiałeś. Mówie ci bo będą później same probelmy
![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
dokladnie - zapisuj nazwiska, numery zgloszenia itp - potem wiesz na kogo masz skaryzc - wbrew pozorom w tepsie istnieje wew. kontrola i wystaczy troche postraszyc i chlopaki pracuja duzo lepiej
a i przy okazji - zapytaj niewinnym glosem jaka jest procedura skladania pisemnej reklamacji... pomaga ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.01.2003
![]() |
mi ostatnio przysłali jakies wyrównanie za neo na kwote 74.47...
![]() |
#10 |
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Zaapytanie o nazwisko rozm.ówcy zawsze pomaga i czyni rozmowę bardziej konkretną.
Anonimowy urzędnik czuje się bardziej bezkarny,ale po nazwisku to już strach o własną dupkę czyni urzędasa dużo zyczliwszym |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
Cytat:
waly, mogli przyslac razem z korekta nowa fakture. zastanawiam sie, czy to nie celowe zagranie. wiekszosc to zaplaci, liczac (i slusznie, bo tak bedzie), ze w nastepnym miesiacu dostana rachunek pomniejszony o w/w kwote. zrobie numer i wysle im rachunek (kwota z faktury pomniejszona o korekte) na przekazie (jest taka mozliwosc). nie bede placil zlodziejom czegos, co im sie nie nalezy. tym, ktorzy otrzymali podobny prezent pod choinke od tpsa, radze zrobic tak samo.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 20.12.2003 o godz. 11:20 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
DVD FaN
![]() |
Ludzie niesamowite niuedosyc ze za pierwszym razem sie dodzwonilem na blekitna linie to zalatwilem ten problem u jedej osoby!!babka powiedziala ze jak przyjdzie mi placic na poczcie rachunek to mam zalacic bez rachunku za tapiet ktory wczesniej zrezygnowalem!!to wszytsko na miejscu wyjasnila!!niesamowite
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
ale teraz Cię czeka zmora faktur korygujących
![]() to nigdy się tak nie kończy / zwykle trwa 3 miechy ![]() pozdro
![]() |
#14 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Wszystko zalezy od tego, czy chce Ci sie cos robic. Jezeli nie, to olej to i plac tylko tyle, ile rzeczywiscie powinienes zaplacic. Jesli natomiast masz ochote sie troche poklocic, to dzwon do nich, a kiedy rozmowa nie bedzie sie kleic (
![]()
![]() |
|
|