Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Alkohol -> wypadek -> tragedia :( (https://forum.cdrinfo.pl/f5/alkohol-wypadek-tragedia-18459/)

Sniper 14.03.2003 15:44

współczucia -

fakt link powinien byc usuniety - zdenerwował mnie "przedmiotowe" podejscie niektórych.

memorando 14.03.2003 15:58

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:((

Remix 14.03.2003 17:46

Witam!

Do jasnej cholery! to nie sa zdjecia zwlok czy jakichs mordow ani niczego drastycznego!!! to sa zdjecia CZLOWIEKA !!! mlodej dziewczyny, ktora spotkala straszna tragedia... przykre jak niektorzy to traktuja... jak widowisko :( moze i koles z adico zamiescil to ku przestrodze... ja to zamiescilem po to aby kazdy sie nad soba zastanowil i chcialem zlozyc wyrazy przejecia sie jej tragedia... przykre Sid, ze sasowales linka... trzeba bylo dopisac w temacie ze topik nie jest dla dzieci - i juz by wystarczylo.

EOT

ThanatoS 14.03.2003 19:04

Cytat:

misz_masz napisa***322;(a)
Jestem za.
A zdjęcia są tak drastyczne, że potem jeśc nie mogłem.

Ja rowniez

ThanatoS 14.03.2003 19:09

Cytat:

remix napisa***322;(a)
[...] trzeba bylo dopisac w temacie ze topik nie jest dla dzieci - i juz by wystarczylo.
Chyba zartujesz. Tym bardziej by wchodzili. Wystarczy ze dalbym topic w stylu "Link do Alcohol'a (wersja ktoras tam) Retail-tylko dla licencjonowanych uzytkownikow" To by odwiedzin tego topicu bylo tysiace. A wiadmo ze tych licencjonowanych uzytkownikow mozna na palcach jednej reki policzyc.

Pawel_k 14.03.2003 19:16

Cytat:

ThanatoS napisa***322;(a)
Chyba zartujesz. Tym bardziej by wchodzili. Wystarczy ze dalbym topic w stylu "Link do Alcohol'a (wersja ktoras tam) Retail-tylko dla licencjonowanych uzytkownikow" To by odwiedzin tego topicu bylo tysiace. A wiadmo ze tych licencjonowanych uzytkownikow mozna na palcach jednej reki policzyc.
dobra zero crackow, zero seriali, zero smokow, zero drastycznych scen :spoko: :peace: koniec tematu :)

memorando 14.03.2003 20:49

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)
dobra zero crackow, zero seriali, zero smokow, zero drastycznych scen :spoko: :peace: koniec tematu :)
to co robią z takimi tragediami to bandytyzm rodzina cierpi i nie powinno się robić rozglosu oni cierpią czują a ci idioci robią widowisko bandytyzm!!!!!!

andrzejj9 14.03.2003 20:57

Cytat:

remix napisa***322;(a)
Witam!

Do jasnej cholery! to nie sa zdjecia zwlok czy jakichs mordow ani niczego drastycznego!!! to sa zdjecia CZLOWIEKA !!! mlodej dziewczyny, ktora spotkala straszna tragedia... przykre jak niektorzy to traktuja... jak widowisko :( moze i koles z adico zamiescil to ku przestrodze... ja to zamiescilem po to aby kazdy sie nad soba zastanowil i chcialem zlozyc wyrazy przejecia sie jej tragedia... przykre Sid, ze sasowales linka... trzeba bylo dopisac w temacie ze topik nie jest dla dzieci - i juz by wystarczylo.

EOT

chyba by jednak nie wystarczylo :(

ale masz racje co do tego, ze to przeciez czlowiek i tak nalezaloby ja traktowac. Mam tylko nadzieje, ze sa przyjaciele, ktorzy sie od niej nie odwrocili i ze moze liczyc na swoja rodzine. Zmienil sie jej wyglad, ale nie osoba, ktora sie pod nim kryje, dalej jest ta sama. Mogla sie zmienic jedynie na lepsze...

memorando 14.03.2003 21:23

Cytat:

andrzejj9 napisa***322;(a)
chyba by jednak nie wystarczylo :(

ale masz racje co do tego, ze to przeciez czlowiek i tak nalezaloby ja traktowac. Mam tylko nadzieje, ze sa przyjaciele, ktorzy sie od niej nie odwrocili i ze moze liczyc na swoja rodzine. Zmienil sie jej wyglad, ale nie osoba, ktora sie pod nim kryje, dalej jest ta sama. Mogla sie zmienic jedynie na lepsze...

cialo to karoseria a ważna jest dusz serce co czujemy i co czują inni

tomgoo 14.03.2003 22:04

Prosze o ten adres na prv!

andrzejj9 14.03.2003 22:13

Cytat:

memorando napisa***322;(a)
cialo to karoseria a ważna jest dusz serce co czujemy i co czują inni
bardzo dobrze powiedziane, szkoda, ze jest wiele osob, ktore uwazaja dokladnie odwrotnie :(

MaciejT 14.03.2003 23:57

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
Prosze o ten adres na prv!
Już mam.
Dzięki Laser

Laser 15.03.2003 00:29

Witam !,

Tomgoo, Zbieg12 - poszlo....

wolfdog 15.03.2003 00:32

laser do mnie tez puść

TOMMYx 15.03.2003 00:47

I co??? Warto było ten link usuwać ???
Teraz każdy po kolei będzie prosił o link i tak w kółko.

Poniżej zamieszczam link.

link tu BYL i kolejny wrzut skonczy sie wywaleniem topica w diably - epatowanie takimi tresciami jest chore - a to ze zdobycie go bedzie wymagalo pewnego wysilku zniecheci moze milosnikow mocnych wrazen ktorych zapewne nawet tu nie brakuje - co mylicie o tej decyzji to wasz problem

PS"" Nie usuwajcie tego link'a, bo to się mija zz celem. Jeżeli macie zamiar usunąć powyższy link to lepiej usuńcie cały ten topic"

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:51.