![]() |
hmm no ja wsumie też tego nie widziałem ale po tych wszyskich wypowiedziach nie wiem czy dym chciał
|
Re: eeeee..
Cytat:
|
eeeee..
a ja sie nie zalapalem na link...brr wyciety..
|
Co link został usunięty, bo jest drastyczny - ludzie to jest nadal człowiek. Co byście zrobili gdyby tą smaskrowaną, biedną dziewczynę spotkali na ulicy, lub w innej sytuacji - powiedzieć jej żeby nikomu nie pokazywała się w tym stanie, odizolowała się kopletnie od świata zewnętrznego?
Uważam że ten przykład, pomimo swojej drastyczności działa jak terapia szokowa, każdemu potrzebny jest od czasu do czasu wstrząs. |
Cytat:
|
Cytat:
A ci,ktorzy wchodza na te forum maja mniej i nie sadze ,zeby ich rodzicom spodobalo sie to, iz ich pociechy ogladaja takie zdjecia. Zdecydowanie pobieram kolege o nicku para ten link byl tutaj niepotrzebny. |
Cytat:
Pozdrawiam |
Cytat:
takze mam apel kto ma od niedawna prawko niech poprosi o ten link, tak ku przestrodze, tak na wszelni wypadek... :( |
link usuwam
powiedzmy ze uznalem go za zbyt drastyczny dla szerokiej publicznosci (jesli ktos sie z tym nie zgadza to.. trudno, mam nadzieje remix z radoscia sie podzieli linkiem osobami zainteresowanym) dla tych ktorym sie nei chce szukac linku - odpowiedzi koleogow powinny wam wystarczyc za opis tego co tam bylo |
Hmm.
Widzialem to i zastanawiam sie czy mozna cos takiego pokazywac? Z jednej strony jest to przestroga a zd rugiej wchodza na to forum rozni ludzie mlodzi, starzy. Ludzie, ktorzy dopiero sie rozwijaja(chodzi mi tu o psychike) I uwazam, ze takie cos moze im zaszkodzic. A tak poza tym widzial ktos cos takiego w tv>? W gazecie? Wydaje mi sie, ze nie. Co prawda malo czytam prasy ale nie spotkalem sie z takimi zdjeciami. Topic powienien zostac zamkniety. A link usuniety. |
ooooo ranyyyyyyyyyy :'( :'( :'( :'( :'(
bedeb mial dola przez reszte dnia :( :( biedna dziewczyna :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: |
to jest straszne.
mam nadzieje że ci któży widzieli te zdjęcia pomyślą 3 razy zanim usiądom za kułkiem po alcoholu!!! |
Jestem w szoku.
Nawet nie wiem co powiedzieć. |
O jezu! :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :wow: :wow: :wow: przecież to jest niewyobrażalne!
|
[...] i dlatego podpisałem się pod ustawą aby kierowców na bani traktowac jak przestępców a nie traktowac tego jako wykroczenie - do piachu z nim.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:03. |