Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Alkohol -> wypadek -> tragedia :( (https://forum.cdrinfo.pl/f5/alkohol-wypadek-tragedia-18459/)

wolfdog 14.03.2003 14:40

hmm no ja wsumie też tego nie widziałem ale po tych wszyskich wypowiedziach nie wiem czy dym chciał

para 14.03.2003 14:39

Re: eeeee..

Cytat:

eko napisa***322;(a)
a ja sie nie zalapalem na link...brr wyciety..
Nie masz czego żałować. Naprawdę.

eko 14.03.2003 14:34

eeeee..

a ja sie nie zalapalem na link...brr wyciety..

paput2000 14.03.2003 13:59

Co link został usunięty, bo jest drastyczny - ludzie to jest nadal człowiek. Co byście zrobili gdyby tą smaskrowaną, biedną dziewczynę spotkali na ulicy, lub w innej sytuacji - powiedzieć jej żeby nikomu nie pokazywała się w tym stanie, odizolowała się kopletnie od świata zewnętrznego?
Uważam że ten przykład, pomimo swojej drastyczności działa jak terapia szokowa, każdemu potrzebny jest od czasu do czasu wstrząs.

Pawel_k 14.03.2003 13:44

Cytat:

Weron napisa***322;(a)
Wporzadku ale ludzie,ktorzy ida na kurs prawa jazdy maja 18 lat i sa dorosli (przynajmniej teoretycznie)
A ci,ktorzy wchodza na te forum maja mniej i nie sadze ,zeby ich rodzicom spodobalo sie to, iz ich pociechy ogladaja takie zdjecia.

Zdecydowanie pobieram kolege o nicku para ten link byl tutaj niepotrzebny.

a czy ja mowie zebu go tu na sile zostawic :blee:

Weron 14.03.2003 13:32

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)
jak dla mnie to powinni to pokazac kazdemu kto zdal egzamin na prawo jazdy, niejest tajemnica ze to swiezi i mlodzi kierwocy zazwyczaj doprowadzaja do takiego typu tragedii, natomiast starym alkoholika ktorzy jezdza nawet z wyrokiem za picie (bez prawka ofkorz bo jakze by inaczej) powinno sie to w kolko puszczac na calodniowych seansach :blee:
takze mam apel kto ma od niedawna prawko niech poprosi o ten link, tak ku przestrodze, tak na wszelni wypadek... :(

Wporzadku ale ludzie,ktorzy ida na kurs prawa jazdy maja 18 lat i sa dorosli (przynajmniej teoretycznie)
A ci,ktorzy wchodza na te forum maja mniej i nie sadze ,zeby ich rodzicom spodobalo sie to, iz ich pociechy ogladaja takie zdjecia.

Zdecydowanie pobieram kolege o nicku para ten link byl tutaj niepotrzebny.

para 14.03.2003 13:23

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
link usuwam
powiedzmy ze uznalem go za zbyt drastyczny dla szerokiej publicznosci
(jesli ktos sie z tym nie zgadza to.. trudno, mam nadzieje remix z radoscia sie podzieli linkiem osobami zainteresowanym)

dla tych ktorym sie nei chce szukac linku - odpowiedzi koleogow powinny wam wystarczyc za opis tego co tam bylo

Usunięcie tego linka to dobry pomysł. Jak zobaczyłem tę historię z rana, to do teraz o niej myślę i zepsuła mi cały dzień. Są to rzeczy bardzo przykre i niestety prawdziwe. Być może warto je pokazywać świeżo upieczonym kierowcom (myślę, że niewiele by to dało), ale tutaj ten link był według mnie niepotrzebny i żałuję, że to zobaczyłem.

Pozdrawiam

Pawel_k 14.03.2003 13:09

Cytat:

Weron napisa***322;(a)
Hmm.
Widzialem to i zastanawiam sie czy mozna cos takiego pokazywac?
Z jednej strony jest to przestroga a zd rugiej wchodza na to forum rozni ludzie mlodzi, starzy.
Ludzie, ktorzy dopiero sie rozwijaja(chodzi mi tu o psychike)
I uwazam, ze takie cos moze im zaszkodzic.
A tak poza tym widzial ktos cos takiego w tv>?
W gazecie?
Wydaje mi sie, ze nie.
Co prawda malo czytam prasy ale nie spotkalem sie z takimi zdjeciami.
Topic powienien zostac zamkniety.
A link usuniety.

jak dla mnie to powinni to pokazac kazdemu kto zdal egzamin na prawo jazdy, niejest tajemnica ze to swiezi i mlodzi kierwocy zazwyczaj doprowadzaja do takiego typu tragedii, natomiast starym alkoholika ktorzy jezdza nawet z wyrokiem za picie (bez prawka ofkorz bo jakze by inaczej) powinno sie to w kolko puszczac na calodniowych seansach :blee:
takze mam apel kto ma od niedawna prawko niech poprosi o ten link, tak ku przestrodze, tak na wszelni wypadek... :(

-Sid-The-Rat=> 14.03.2003 12:30

link usuwam
powiedzmy ze uznalem go za zbyt drastyczny dla szerokiej publicznosci
(jesli ktos sie z tym nie zgadza to.. trudno, mam nadzieje remix z radoscia sie podzieli linkiem osobami zainteresowanym)

dla tych ktorym sie nei chce szukac linku - odpowiedzi koleogow powinny wam wystarczyc za opis tego co tam bylo

Weron 14.03.2003 11:58

Hmm.
Widzialem to i zastanawiam sie czy mozna cos takiego pokazywac?
Z jednej strony jest to przestroga a zd rugiej wchodza na to forum rozni ludzie mlodzi, starzy.
Ludzie, ktorzy dopiero sie rozwijaja(chodzi mi tu o psychike)
I uwazam, ze takie cos moze im zaszkodzic.
A tak poza tym widzial ktos cos takiego w tv>?
W gazecie?
Wydaje mi sie, ze nie.
Co prawda malo czytam prasy ale nie spotkalem sie z takimi zdjeciami.
Topic powienien zostac zamkniety.
A link usuniety.

Patrix 14.03.2003 11:29

ooooo ranyyyyyyyyyy :'( :'( :'( :'( :'(
bedeb mial dola przez reszte dnia :( :(
biedna dziewczyna :buu: :buu: :buu: :buu: :buu:

Zigbo8 14.03.2003 09:58

to jest straszne.
mam nadzieje że ci któży widzieli te zdjęcia pomyślą 3 razy
zanim usiądom za kułkiem po alcoholu!!!

para 14.03.2003 08:50

Jestem w szoku.
Nawet nie wiem co powiedzieć.

kizio 14.03.2003 07:36

O jezu! :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :wow: :wow: :wow: przecież to jest niewyobrażalne!

Sniper 14.03.2003 01:55

[...] i dlatego podpisałem się pod ustawą aby kierowców na bani traktowac jak przestępców a nie traktowac tego jako wykroczenie - do piachu z nim.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:03.