![]() |
jezeli to prawda co piszecie, to przeciez nie chamstwo, to sa po prostu zlodziejsto. takim sie powinno rece obcinac, bo owszem, moze sie zdazyc jakas pomylka, ale powinna zostac wyjasniona, a nie jakies telefony, ktore odbieraja nie ci ludzie, sciemy, walki, przekrety...
szlag mnie trafia, jak pomysle co sie teraz dzieje, ech, szkoda pisac POWODZENIA zycze Tym, ktorzy jeszcze walcza |
A jest ktoś z Bydgoszczy?
Mnie zrobił niejaki: Mariusz Janiszewski ul. Zbójnicka 1/26 85-792 Bydgoszcz 43114020170000480203016961 multibank W Allegro się śmieją a Policja bezradna. 8) |
Cytat:
Daj chociaz nick tego typa |
Cytat:
jan2001 albo 2001jan 8) |
Cytat:
Pamiętam bo dokładnie na tej ulicy mieszkała moja "była" :) |
Cytat:
Swoja droga, sporo negatywow wystawiles. :cool: ja mam ponad 30 punktow i jeszcze tego nie robilem |
Ja mialem jeden raz "przygode" na allegro kiedy koles nie wywiazal sie z umowy. Do tego byla to moja pierwsza licytacja ;).
Wylicytowalem gierke na PS2, wyslalem potwierdzenie na maila, koles odpowiedzial piszac, ze w ciagu 3 dni wysle gierke i z tym slowami sluch po nim zagina. Telefonow nie odbieral, na maile nie odpowiadal. Poniewaz byla to moja pierwsza licytacja nie dalem mu negatywa, bo i ja nie chcialem, zeby moim pierwszym komentarzem byl negatyw. Nie wiem, moze typek sie bal, ze ja, bez komentarzy go wyroluje (bo zaplata miala byc przy odbiorze), ale ja nie z takich ;). |
Po pierwsze jak kupować to od ludzi pewnych takich jak np z forum cdrinfo.pl albo tweak.pl którzy siedzą troszkę czasu na forum. Po prostu są to ludzie z pewnymi już zasadami i tyle.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:35. |