Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 15.06.2004, 14:20   #1
paja
niezwykły

Data rejestracji: 07.02.2003
paja zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
I radzia222 złapali dobrze mu tak ja bym na miejscu oszukanych sam wmierzył sprawiedliwość bo policja da mu 200 zł grzywny i tyle a radzio pod innym nickiem będzie kolejnych ludzi obrabiał :/ :\

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 17.06.2004, 21:51   #2
przemo_one
Gość

no wiecie ja mysle ze tego goscia zlapia bo jednego juz zlapali madeya03 no ale ciekawe co bedzie z kasa noi najgorsze te dyski mialy mi sluzyc do uruchomienia kafejki ktora mielismy brac z kumplem - wynajem splata kompow bez dyskow bo wyrwali na kontroli, a teraz mnie gosc oskubal, a kumpel nie dostal kredytu i jest mala bania z tego wszystkiego sciama jak ch***** - tak ja i muj kumpel jestesmy niestery "malokasiastymi" zaocznymi studentami
i jak tu sie wybic i cos zrobic?? jak sie pojawia swiatelko w tunelu to zaraz gasnie ta historyjka nadaje sie na jakiegos bloga tego goscia to bym potraktowal jak bym wiedzial gdzie go szukac przez telefon to byl na bank jakis leszczu
  Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.06.2004, 15:27   #3
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 03.03.2003
mallow zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
no ja niestety raz zostalem oszukany na 40 zl, jak kupowalem kabelek USB do komorki. Kupilem FOREVER`a a dostalemjakiegos noname. Koles mi sie tlumaczyl ze nie mial foreveruow to mi taki wyslal. Walkarz j*****ny. Pozniej mi oferowal zwrot kasye, ale juz nie chcialem mic z nim nic wspolnego bo by mnie jeszcze raz oszukal Dostal negatywa, i mi tez wstawil :/
Stary 18.06.2004, 16:02   #4
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Ja naszczescie nigdy nie bylem oszukany i nie mam zamiaru byc . Zawsze przed licytacja proboje dzwonic, upewniac sie itp. Raz sie balem - bylo tak, ze wyslalem kolesiowi za DVD 630zl... i przez 2 tyg. nie bylo odzewu..., ale wkoncu wyslal
pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.06.2004, 16:37   #5
pykson
Czepek - od czepiania sie

Data rejestracji: 04.03.2004
pykson zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
jezeli to prawda co piszecie, to przeciez nie chamstwo, to sa po prostu zlodziejsto. takim sie powinno rece obcinac, bo owszem, moze sie zdazyc jakas pomylka, ale powinna zostac wyjasniona, a nie jakies telefony, ktore odbieraja nie ci ludzie, sciemy, walki, przekrety...

szlag mnie trafia, jak pomysle co sie teraz dzieje, ech, szkoda pisac

POWODZENIA zycze Tym, ktorzy jeszcze walcza
Stary 19.06.2004, 00:24   #6
czero
-=| GodFather |=-

Data rejestracji: 30.04.2003
czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Ja mialem jeden raz "przygode" na allegro kiedy koles nie wywiazal sie z umowy. Do tego byla to moja pierwsza licytacja .
Wylicytowalem gierke na PS2, wyslalem potwierdzenie na maila, koles odpowiedzial piszac, ze w ciagu 3 dni wysle gierke i z tym slowami sluch po nim zagina.
Telefonow nie odbieral, na maile nie odpowiadal. Poniewaz byla to moja pierwsza licytacja nie dalem mu negatywa, bo i ja nie chcialem, zeby moim pierwszym komentarzem byl negatyw.

Nie wiem, moze typek sie bal, ze ja, bez komentarzy go wyroluje (bo zaplata miala byc przy odbiorze), ale ja nie z takich .
czero jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: