![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
I radzia222 złapali dobrze mu tak ja bym na miejscu oszukanych sam wmierzył sprawiedliwość bo policja da mu 200 zł grzywny i tyle a radzio pod innym nickiem będzie kolejnych ludzi obrabiał :/ :\
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
no wiecie ja mysle ze tego goscia zlapia bo jednego juz zlapali madeya03 no ale ciekawe co bedzie z kasa noi najgorsze te dyski mialy mi sluzyc do uruchomienia kafejki ktora mielismy brac z kumplem - wynajem splata kompow bez dyskow bo wyrwali na kontroli, a teraz mnie gosc oskubal, a kumpel nie dostal kredytu i jest mala bania z tego wszystkiego sciama jak ch***** - tak ja i muj kumpel jestesmy niestery "malokasiastymi" zaocznymi studentami
i jak tu sie wybic i cos zrobic?? jak sie pojawia swiatelko w tunelu to zaraz gasnie ta historyjka nadaje sie na jakiegos bloga tego goscia to bym potraktowal jak bym wiedzial gdzie go szukac przez telefon to byl na bank jakis leszczu |
![]() |
![]() |
#3 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
no ja niestety raz zostalem oszukany na 40 zl, jak kupowalem kabelek USB do komorki. Kupilem FOREVER`a a dostalemjakiegos noname. Koles mi sie tlumaczyl ze nie mial foreveruow to mi taki wyslal. Walkarz j*****ny. Pozniej mi oferowal zwrot kasye, ale juz nie chcialem mic z nim nic wspolnego bo by mnie jeszcze raz oszukal Dostal negatywa, i mi tez wstawil :/
![]() |
#4 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja naszczescie nigdy nie bylem oszukany i nie mam zamiaru byc
![]() ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
jezeli to prawda co piszecie, to przeciez nie chamstwo, to sa po prostu zlodziejsto. takim sie powinno rece obcinac, bo owszem, moze sie zdazyc jakas pomylka, ale powinna zostac wyjasniona, a nie jakies telefony, ktore odbieraja nie ci ludzie, sciemy, walki, przekrety...
szlag mnie trafia, jak pomysle co sie teraz dzieje, ech, szkoda pisac POWODZENIA zycze Tym, ktorzy jeszcze walcza
![]() |
#6 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Ja mialem jeden raz "przygode" na allegro kiedy koles nie wywiazal sie z umowy. Do tego byla to moja pierwsza licytacja
![]() Wylicytowalem gierke na PS2, wyslalem potwierdzenie na maila, koles odpowiedzial piszac, ze w ciagu 3 dni wysle gierke i z tym slowami sluch po nim zagina. Telefonow nie odbieral, na maile nie odpowiadal. Poniewaz byla to moja pierwsza licytacja nie dalem mu negatywa, bo i ja nie chcialem, zeby moim pierwszym komentarzem byl negatyw. Nie wiem, moze typek sie bal, ze ja, bez komentarzy go wyroluje (bo zaplata miala byc przy odbiorze), ale ja nie z takich ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|