![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
I nie, nie wygrałem nic, ale to prawdopodobnie dlatego, że nie grałem ;) W każdym razie system jest 100% pewny, ale zanim zaczniesz planować przyszłe życie w luksusie, najpierw do lepiej odszukaj ;) |
Cytat:
zyskałeś coś ?? |
Nie radzę się w to bawić.. Systemy lotka owszem oczywiście istnieją, ale wymagają sporo czasu i nakładów pieniężnych, żeby wyjść na tym na plus.
Zresztą macie tutaj najlepszą stronę na ten temat, dawno na niej nie byłem, ale dostaję newsletter jak widzę dalej jest na niej od groma różnych, pewnie dużo lepszych od tego sprzedawanego, systemów. A przy okazji, swego czasu na forum podałem opis na system zapewniający 100 procentową wygraną. I nie jest to żart, tak więc jeśli ktoś chce zarobić, to zachęcam do szukania :) |
Cytat:
Po pierwsze ze czytalem o tym w kilku źródłach a po drugie ze teraz na matmie niedawno mialem elementy kombinatoryki, statystyke itp. i jako przyklad obliczalismy prawdopodobienstwo trafienia szóstki w lotka. Nawet cos przygadalismy z babka od matmy o lotku i ona tez o tym slyszala. Byli jacys polscy matematycy, nie wiem czy nie z Łodzi ale tego już nie jestem pewien. |
zakładając jednego gracza lotto jest systemem o ujemnej wartości oczekiwanej wygranej - oznacza to, że postawienie na wszystkie możliwe kombinacje i tak się nie zwraca - tyle teorii, w praktyce jest tak, że gra wiele osób i to od nich zależy pula wygranych, są więc pewne okoliczności przy których postawienie wszystkich kombinacj [nielicha inwestycja...] pozwoli zgranąć CZĘŚĆ! swojej wpłaty i wpłaty innych
systemy i inne duperele naturalnie to pic na wodę - to gra losowa, kiedyś kulki z numerami 50 nie były lubiane bo farba była za słona - teraz wszystkie są odpowiednio słodkie - są przeróżne wyliczenia STATYSTyCZNIE podpowiadające jak grać, żeby stosunek inwestycja/zysk był największy - ale jak to ze statystyką: nic nie jest pewne, więc należy na nie spokojnie położyć laskę i zapomnieć 5tyś miesięcznie to ten koleś, tak jak i inni złodzieje z lolegro zarabia na naiwności innych - a rynek ma spory, skoro ktoś się o to tutaj pyta... |
Cytat:
|
imo jedna wielka sciema.... ja tez Ci wylicze super system :)
gdzies bylo obliczone, ze obstawiajac jedna szostke (caly czas ta sama) trzeba czekac nawet 100 - kilkadziesiat lat (niepamietam dokladnie ile), wiec jezeli obstawiasz 2 to czekasz polowe z tego :) i tak zalozmy 1 szostka - 120 lat, 2 - 60 lat itd.... w koncu wyjdzie CI np. rok i grasz, wygrywasz :D tyle ze satystyka to nauka do D, dlaczego? bo ja wyjdziesz z psem na specer to macie po 3 nogi |
bzdura
samo lotto udostepnia statystyki i na ich podstawie mozna zrobic system. Kiedys dwie kulki (zlota i srebrna) byly z innej farby co mialo znaczacy wplyw, teraz wszystki sa jadnakowe. A jesli jakas kulka wypada czesciej to jest to nic innego jak zbieg oklicznosci i nie ma zadnych racjonalnych przeslanek, ze bedzie tak ponownie. |
Cytat:
|
jedynym pewnym sposobem na wygrana jest obstawinie wszystkich mozliwych kombinacji ;) wszystkie inne systemy to bzdura
|
Ale fakt faktem, że pewne liczby w zestawieniu kilkuletnim wypadają częściej od innych, coprawda niewiele, ale zawsze (a może to jest tak nie istotna, marginalna różnica? -> coś około 0.2% ???).
Łee... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:30. |