![]() |
Dla mnie to bzdura i jeszcze raz bzdura, nie ma żadnych pewnych systemów lotto.
Jakiś czas temu, kolega kupił z allegro jakis program do multi lotka za który dał 30 zł. Podobno miał wygrywać miesięcznie 3000zł;) grał przez 2 miechy i wygrał łącznie UWAGA 47 zł :D Nie wierzcie w żadne systemy !!! |
Cytat:
Cytat:
|
to wiadom ze pic na wode bo za 9 zl koles ktory ma takie rzeczy by tego nie sprzedal co do przewidzenia liczb to to jest mozliwe...np. sts bylo nawet w wiadomosciach o takich typach co mieli sposb na to oczywiscie nie wszytkie kupony wchodzili ale i tak niezla kase z tego mieli, pozniej niby mieli zakaz ale zawsze mozna dac koledze do wyslania..:D
|
Cytat:
|
pic na wode...
|
Taaa, jasne, gościu zarabia miesięcznie 5 tyś. zł i chce mu sie bawić ze sprzedażą na allegro. Coś u chyba nie tak. Byćmoże coś pomagają te systemy, ale napewno nikt nie bedzie zarabial odrazu po 5 tyś. miesięcznie.
Hmm, chocią z drugiej strony czytałem (i to było podawane w różnych źródłach) że grupa matematyków (z Łodzi ??) na podstawie obliczeń matematycznych obliczała prawdopodobieństwo wypadania różnych liczb. Oczywiście nie zgarnywali oni szóstek, ale zyski i tak były ogromne. Totalizator to odkrył i mieli oni zakaz brania udziału w grze, dlatego podstawiali oni różne osoby i oddawali kupony w różnych miejscowościach Polski. |
nie da sie przewidziec, to oczywiste,
Zawsze jednak ktos cos powie, ze uslyszal jak to mowili: "ze te kule mozna jakos na magnes podciagnac ktore sie chce", "sa systemy ktore same wygeneruja tylko gdzie je dostac, wnuczku wiesz moze?" Wielu naiwnych ludzi kupuje to bo zawladnela nimi promocja tej gry Lotto. Wiem bo moj dziadek gra od czasu do czasu. Nie rozumiem tego jak mozna 10zl wywalic na kupon i nawet nie ma sie "Trójki" czy "Dwójki:)" Bzdura... |
Ilość załączników: 1
Mozecie poczytac sobie troche :) Powinny byc to te same.
|
Przecież to jest *****izm. Lotto to gra LOSOWA i nic się nie da przewidzieć, nawet za pomocą najwymyślniejszych systemów.
|
Skoro wygrywa?To po co sprzedaje ten system?
Jakas bzdura.Nawet nie doczytalem do konca. |
No też jestem zainteresowany ... ale pewnie to pic na wode jak zwykle ... :|
|
Allegro - Lotto - niby dobry system ??
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46388798
ściema ? prawda ? czy szczęście ? chmm ciekawe czy ten koleś zrobił aż tak dobry system....... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:30. |