![]() |
Cytat:
Na koniec jeszcze sprawa wojny na polu 64bit. Co mamy ?? Itanium 2, ktore niestety jak narazie jest klapa Intela, a AMD jesli nie chce podzielic jego losu to nie moze w nieskonczonosc odsuwac premiery Hammer'ka, choc z drugiej strony wole sobie poczekac z trzy miesiace dluzej i miec pewnosc co do jakosci i niezawodnosci niz kupic niedopracowanego praocka via pierwsze egzemplarze Pentium 100. No i sa jeszcze pamieci...zobaczymy co przyniesie przyszlosc i nowy jeszcze nie zatwierodzony standard QDRAM..(wsparte juz przez Infineona). A nie zapominajmy o podstawie jaka jest chipset i plyta glowna. My i tak mozemy sobie dywagowac, spierac sie co jest lepsze, lecz niestety wszystko zalezy od kasy i od indywidualnych upodoban. Niech Beda Wszyscy Pozdrowieni Tomo |
Cytat:
Witam ! Poprawka PIII i PIV !!!! Only INTEL Pentium XX* *xx znaczy rodzina pentium a nie P20 ! |
Cytat:
|
Witam !
Alesh skąd poprostu uzupełniłem Twoją wyczerpującą wypowiedź o moja i jest spox !;) :) |
kazdy ma swoje zdanie ale a ja wole intela
Cytat:
nastepny tez bedzie intel - mimo iz drogi pzdrwm Nikita_Bennet |
Cytat:
aż się spociłem, gdy ją pisałem:-D |
PIII i jestem zadowolony... ale jak mialem kupic nowe czesci 2 miechy temu wybralbym AMD (niestety nic nie wyszlo z zakupów bez szczegułów). Ale teraz .. tyle zlego sie slyszy o AMD .. Sam juz niewiem
|
Cytat:
|
Cytat:
|
same to się nia palą :)
trzeba im pomóc ;) nie miałem żadnych zwrotów amd / intela też poza jednym przypadkiem jak gość spalił wszystko :) p3, ram ,płytę / pozdro |
Cytat:
druga sprawa to chlodzenie - jak jest lipne to coz sie dziwic. to nie czasy 486 ze wystarczal radiator (mialem nawet na iP75 tylko radiator) wazniejsza sprawa jest to ze sa kruche na pewno bardziej kuche niz proc intela pzdrwm Niktia_Bennet |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:32. |