![]() |
Nie podoba mi sie ta gierka... :/ myślałem że będzie podobna do wspaniałego Newerwinter Nights ale jest inna... :(
|
przeciez to sa rozne typy rpgow :/
|
fajnie juz ssam tez :D
|
Ja będę miał za 1 godzinkę. Ponawiam pytanie woitasa, na jakich serwerach gracie i jakie nicki??
|
jak pogracie to powiedzcie czy fajne, bo nie bede 800mb sciagal na marne... gralem duzo w mu online, priston tale'a i troche w lineage2 - a jak ten anarchy? :>
pozdro ;) |
gra jest calkiem fajna z woitasem gralismy ale jest jeden mankament bylismy z woitasem na tym samym serwerz i w tym samym miejscu i niestety sie nie widzielismy :(
moze cos zle roblilsmy :> |
Mnie sie gra podoba - nie wiem czemu sie nie widzieliscie ale moze 1 z was byl Rubi-Ka a drugi na Rubi-Ka 2 ?
|
A ja nie kumam o co tam chodzi ?
biegam w kółko i nie wiem co robić ??? |
Cytat:
|
ThX
Cytat:
|
Cytat:
odpaliłem install.exe i poszło ps. z turbonim byliśmy dokładnie na tym samym serwerze no i nie widzieliśmy się. no ale zobaczymy jeszcze. teraz trenuję skille - maj 5 lvl. |
Cytat:
|
No a u mnie w sumie problemy z instalacją były ale skrót by REi rozwiązuje ten kłopot :taktak:
|
No mozeniedo tematu, ale woitas wspominales ze graszw Tibie ;p , na jakim swiecie i jaki nick postaci ;p
|
moze byliscie na innym serwerze? tak jak to jest w mu - kto gra/l wie o co chodzi :)
pozdro ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:19. |