![]() |
Wie ktoś o co dokładnie chodzi z expansion pack do tej gry? Wybierająć postać chciałem wziąść takiego białego gościa z mieczem i wywaliło mi ze postać dostępna tylko w expansion pack, tak samo wyskoczyło kiedy chciałem iśc do jednej z lokacji :/
|
to chyba dla tych, co zapłacili.
gracze free mają pewnie jakieś ogranicznia. |
na stronce pisze przeciez.... ze darmowa jest podst. wersja a expansion i inne trzeba doplacic :taktak:
HEJ! nie moge sie zarejestrowac.... wypelniam dane klikam submit i wywala mnie z powrotem na poprzednia strone a tam: create new free account, enter game code itd.... i tak w kolko :blee: |
I co? Gracie w to? Może da się jakąś drużynę CDRinfo założyć albo co? Bo może bym sobie to ściągnął - ale w gronie ziomali byłoby raźniej :D
|
Grał ktoś może kiedykolwiek w płatnego MMORPG?? Jak to wyglada z opłatami abonamentowymi?? Czy wpłaca się to na konto zagranicą? Przecież dochodzą do tego w tym momencie prowizje dla banku, często wynoszące tyle ile miesięczne opłaty za grę.
|
Cytat:
|
Cytat:
Kurcze wszędzie jest napisane ile się płaci, ale nie ma gdzie to będę miał zapłacić. Bo będzie kiepsko jak mi PKO doliczy 50 zł do przelewu :boks: |
Cytat:
|
Cytat:
- miesiąc - 10 ***8364; - trzy miesiące - 11 ***8364; - za pół roku - 13 ***8364; Pisałem z pamięci, pewny jestem pierszych dwóch kwot |
ściągnąłem, jakaś dziwna ta gra :)
|
Jest gdzieś jakiś polski poradnik do Anarchy? Czy trzeba się wszystkiego samemu uczyć? Chociaż z drugiej strony - może nie jest tak ciężko się nauczyć, co? :)
|
a dla mnie dupa..... nie moglem sie zarejestrowac nawet i hop po 15........ :wsciekly:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:38. |