![]() |
Cytat:
Ale pierwszy musi się odbyć.Już widzę te dyskusje potem-hi,hi,hi! |
Cytat:
kiedyś zabłądziłem między stawami. |
Cytat:
Wybór należy do ciebie. 8) |
Cytat:
|
Hehe...A z 1980 jeszcze nikt sie nie wpisal.
Dla ciekawostki powstalem w dniach miedzy urodzinami Hitlera (20.04) i Stalina (22.04) |
rocznik 1975, a urodziny w tym samym dniu co Sharon Stone, Eva Herzigova, Chuck Norris. :)
|
W dniu ustanowienia stanu wojennego miałem dokładnie 11 miesięcy,
a jakbym się urodził 2 tygodnie wcześniej, to byłbym rocznik '80... A tak to jestem z dnia: 13/01/1981 |
Cytat:
|
Witam !
No to z tego wnioskuje ze rocznik '86 stanowi mniejszosć ale spox !! 8) |
a ja mam 16 i sie ciesze ztego bardzo
|
6 * 6 = 66
Już więc całkiem niedługo zaśpiewam sobie piosenkę, ze słynnego serialu o pewnym inżynierze... he, he ;) RULEZ to są lata 60-te długi już ten topic tomgoo chyba znalazł właściwy sposób na zadanie tego pytania Sid - ja mam podejrzenia (trochę to źle brzmi) że bgn jest starszy ode mnie, nie mówiąc o Tobie... i brzuszki - a nie mówiłem ? |
[QUOTE]-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
nie spodziewalem sie ze ten topic tak ladnie sie rozwinie - po przejsciach z analogicznym postem matiego spodziewalem sie najazdu na autora... a tu tak fajnie - i nawet spelnilo sie jedno moje przewidywanie - bgn pozostal utajnionym wspolpracowikiem cdrinfo... i za cholere nie moge sie domyslec wieku a wlasciwie tego o ile jest odemnie starszy... [/QUOTE *************************** :) |
A jest ktos z 73 tak ja ja?
|
Jako że na tym forum używam chyba mylącej ksywki :))) śpieszę z wyjaśnieniem że swoim pojawieniem się uszczęśliwiłem ludzkość w 1962 :)
Pozdrawiam |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:18. |