![]() |
Cytat:
PS. Stary jestem - 33yo |
Niedługo mi 16 stuknie. Ale ja jestem stary!
|
z przykrością zawiadamiam wszystkich czytających że mam o jeden rok za dużo co dyskfalifikuje mnie do załapania się w przedział wiekowy 21-30 . 14-06-1971
|
A co do tego wybuchu w Czaronbylu to jest to napewno data 26.04.1986 tego jestem pewnien
|
A ja sie urodzilem 26 kwietnia 1986 roku dokladny dzien wybuchu w czarnobylu;)
|
nie spodziewalem sie ze ten topic tak ladnie sie rozwinie - po przejsciach z analogicznym postem matiego spodziewalem sie najazdu na autora...
a tu tak fajnie - i nawet spelnilo sie jedno moje przewidywanie - bgn pozostal utajnionym wspolpracowikiem cdrinfo... i za cholere nie moge sie domyslec wieku a wlasciwie tego o ile jest odemnie starszy... |
Cytat:
|
A ja w roku kiedy Polskę zastała "Zima Stulecia" - 79.
|
... a ja tuż przed lotem Gagarina, czyli marzec 1961 :cool:
|
Cytat:
|
jak topic to w wodce!
powodzenia! a Czarnobyl to nie byl w 86?... (czy to wtedy moze sie Challenger zamienil w kupe dymu?) |
Cytat:
a w ogóle z historii jestem słaby ;) , a tak w ogóle to mi wstyd ;p i idę się utopić |
jak to nie wiesz Stef w 84 wył wybuch w Czarnobylu . Dlatego nasze pokolenie jest takie zakręcone 8)
|
A ja jestem '84 . i nie wiem co bylo rok predzej takiego waznego oby o tym napominac, ani co bylo potem....
chyba ze stan wojenny byl 3 lata predzej i ze za 5 lat mial pasc komunizm... :) ach... lezka sie w oku kreci hehehe |
Cytat:
czyli od 40 wzwyż . Możesz mieć nawet 100 lat a i tak w tym przedziale się zmieścisz;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:21. |