![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.07.2002
![]() |
Cichy dźwięk
Tak ,więc kilka dni po maturze mój wspaniałomyślny kolega zafundował mi w prezencie
![]() ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
tez kiedys nie moglem zrozumiec, dlaczego SB na pci gra tak cicho, gdy SB 16 na ISA starczala na calkiem pokazne glosniki. jak sie nie myle to karty na isa mialy na pokladzie wzmacniacz (slabej jakosci, ale byl). karty na pci go juz nie maja. moze Twoja plyta tez ma wzmacniacz, SB128 go nie ma i z tad wydaje Ci sie ze gra cicho. obecnie produkowane karty nadaja sie chyba jedynie do podpiecia do wzmacniacza albo glosnikow aktywnych, bo sa za slabe. atutem takiego rozwiazania moze byc lepsza jakosc.
nie sadze ze wylaczenie w biosie karty zintegrowanej cokolwiek zmieni. jak sie uprzesz to mozesz ja wylaczyc w windzie.
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
Ja tez kiedyś miałem SB128pci i miała wbudowany wzmacniacz (uaktywniało sie go zworkiem na karcie)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wymiatacz
![]() |
U mnie są tylko zworki to ustawiania SPK Out/Line OUt , nie wiem czym te dwie opcje sie roznią . Na Karcie jest schemat jak ustawiać ,ale mozliwe jest tylko i wylacznie ustawienie na line out. Moj model to CT4810.
![]() |
#5 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
SPK Out to bedzie pewnie dzwiek wzmocniony - bo od razu na glosniki,
a Line Out to wyjscie liniowe stosowane do podlaczenia pod wzmacniacz
![]() |
#6 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
U mnie było to samo. Karta strasznie cicho grała, ale problem rozwiązałem sam i jeszcze nie znałem www.cdrinfo.pl
![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Zmieniłem karte bo już nic z nią nie zrobisz
![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
hmm - pewnie juz sterami sie bewiłes no ale moze... a wiec mialem kiedys podobny problem, byl zwiazany z mikserami dzwieku, w mikserze z SB dzwiek mialem ustawiony na max a mimo to bylo cicho - potem okazalo sie ze mikser winsowsa (chodz niepowinnien) ładował mi sie ze swoimi ustawieniami, a ze byl prawie na zero to prawie nic nieslyszalem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|