Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Antivir na WinXP64bit (https://forum.cdrinfo.pl/f5/antivir-winxp64bit-41581/)

Turboni 23.10.2004 23:22

memo teraz przedles juz samego siebie :(
kolezanka - magda zmienila komputer na taki jaki jej pasuje i to jej wybor
kazdy ma swoje podejscie do sprawy i ze komp powinien byc taki a nie inny ale to nie powod zeby odrazu jechac z takimi tekstami.
ja mam slabszy komp i sie ciesze i na dzien dzisiejszy nie pogardzil bym takim zestawem jak ma magda

memorando 23.10.2004 23:23

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>
mowil ci juz ktos memcio ze czas sie leczyc?

moze pigulke z suszonej zaby? kwestorowi pomaga, wez dwie...

gdyby kazdy tobie tak wypominal glupie [i nie calkiem glupie] manewry to na tym forum bylbys jedynym tematem

komp pani [?] magdy jest jej problemem [lub radoscia] - skoro mowisz ze 9xx taki fajny - to moze doplacisz kazdemu kto kupuje 7xx zeby nie popelnial tego strasznego bledu?

nie? to siedz cicho

ps. juz kobiet nie lubisz? opowiedz nam o tym
ps2. nie wysilaj sie z odpowiedzia.. i tak nie podejme polemiki

ad rem:

a antywirusa niestety nie polece pod 64bit - ale mozna sprawdzic [w tej kolejnosci] czy dziala: nod32, f-prot, kasperski, zwykly norton [wymienione w kolejnosci systemozernosci i czesciowo skutecznosci, od najlepszych]

wazeliniarz z ciebie jest niezly lol jakby to facet pisal posta nawet byś go niebronil źle z tobą sidku

memorando 23.10.2004 23:25

Magda sorrki sid zdania nie zmienię

legion 23.10.2004 23:40

@memorando ciekawe to juz sam siebie przeszedles jak mowi @Turboni ale po co sie tak denerwujesz czy ktos ma soki:D 754 czy 939 i tak ich nie wykozysta chyba ze jest zawansowanym grafikiem komputerowym i bawi sie 3Dmaxem itp. .
Zeby miec dobry sprzet @memorando nie trzeba kupowac najlepszych oraz najdroszych akcesorii po to by stal bys sie mogl z niego cieszyc ale trzeba tez pomyslec ekonomicznie i fizycznie czy potrzebny jest komus taki sprzet chyba ze od rana do switu gra w doom3 na ultra high:D

Magda 23.10.2004 23:40

Cytat:

Napisany przez memorando
to co cytowalaś nie ma związku z tobą pozdrawiam weź nie dawaj antywira na 64 bity daj tylko firewala jakiegoś

Troszkę ma, bo o żadnej "niej" tu wiecej nie było mowy... Ale już dobra. Norton Internet Security nawet w wersji 2005 też nie chce iść. :( Oprócz tego 64bit mam też "zwykłego" XP, więc do szperania w necie tamten "nieuzbrojony" system musze narazie odpuścić.

P.S. Turboni :piwo:

memorando 23.10.2004 23:42

Cytat:

Napisany przez legion
@memorando ciekawe to juz sam siebie przeszedles jak mowi @Turboni ale po co sie tak denerwujesz czy ktos ma soki:D 754 czy 939 i tak ich nie wykozysta chyba ze jest zawansowanym grafikiem komputerowym i bawi sie 3Dmaxem itp. .
Zeby miec dobry sprzet @memorando nie trzeba kupowac highendowych akcesorii po to by stal bys sie mogl z niego cieszyc ale trzeba tez pomyslec ekonomicznie i fizycznie czy potrzebny jest komus taki sprzet chyba ze od rana do switu gra w doom3 na ultra high:D

Przeprosilem Panią magdę więc nie mam ochoty więcej nic mowić mam żal tylko że sid nieumiał jęzora utrzymać na wodzy pozdrawiam moja wina

Magda 23.10.2004 23:48

Legion :) a żebyś wiedział, że ostatnio z przyjemnością pograłam w Far Cry na high. Poza tym już wspominałam gdzieś tu, że przejście na to co mam kosztowało mnie mój "stary" zestaw + naprawdę śmieszne pieniądze i nie było się nad czym zastanawiać, więc proszę, nie mówcie mi o ekonomicznym podejściu do sprawy. Co jakiś czas mam możliwość takiej wymiany i już.

yahol 23.10.2004 23:53

Wiem tyle, ze istnieje juz wirus pod OS-y 64 bitowe. Czy istnieje antyvirus po 64?? nie wiem, ale cos mi sie majaczy, ze Panda Titanium powinna obslugiwac WinXP64.
Ale glowy za to nie dam.

Magda 23.10.2004 23:54

Cytat:

Napisany przez memorando
Przeprosilem Panią magdę więc nie mam ochoty więcej nic mowić mam żal tylko że sid nieumiał jęzora utrzymać na wodzy pozdrawiam moja wina

Już ok. Ja się nie gniewam.

Magda 23.10.2004 23:56

Cytat:

Napisany przez yahol
Wiem tyle, ze istnieje juz wirus pod OS-y 64 bitowe. Czy istnieje antyvirus po 64?? nie wiem, ale cos mi sie majaczy, ze Panda Titanium powinna obslugiwac WinXP64.
Ale glowy za to nie dam.

Wiem, że wspominają coś na stronie Symanteca o 64bitowej wersji SAV, ale nie znalazłam nigdzie nawet żadnego triala.

ThanatoS 23.10.2004 23:59

Hmm, nie wiem czy przypadkiem AVG nie bedzie dzialal na 64 bit'owych systemach.

gallus 24.10.2004 00:00

hmm, a ja wpadłem na coś takiego
Cytat:

Napisany przez http://www.fullprograms.co.uk/article2225.html
eTrust Antivirus 7.1 Beta Program: The exciting new 7.1 release of eTrust Antivirus will offer comprehensive virus scanning on Windows 32 and 64bit, Windows Gateway options, HP-UX, Linux S/390, Linux (Intel), Macintosh OS X, Solaris (Sparc), and NetApp Filer. Computer Associates eTrust Antivirus 7.1 offers either Java or Windows Centralized Management, Integrated Reporting, and Dual Scanning Engines, making it the most comprehensive antivirus solution in the industry.

To view details and Download Full Programs, click Read more...

Download eTrust Antivirus 7.1 Beta Download Full Programs!

Download eTrust Antivirus 7.1 Beta REGISTER HERE

Computer Associates eTrust Antivirus 7.1 offers either Java or Windows Centralized Management, Integrated Reporting, and Dual Scanning Engines, making it the most comprehensive antivirus solution in the industry.

These are the platforms that currently available for beta testing. Please apply for the Beta Program under the REGISTER HERE section:

Linux
Solaris
HP-UX
Linux for System 390
Macintosh OS X
Windows PDA/Client/Server/Mail
Windows Gateway Options
Windows 64bit (Intel)
Windows 64bit (AMD)
NetApp Filer Option

yahol 24.10.2004 00:12

Cytat:

Napisany przez Magda
Wiem, że wspominają coś na stronie Symanteca o 64bitowej wersji SAV, ale nie znalazłam nigdzie nawet żadnego triala.

Mamy problem, tak troche obok-ale..., z Win2K3Server, dokladnie z firewallem i antywirusem, po konsultacjach z Symantekiem wlasnie, zaproponowano nam sprzetowego firewalla i antywirusa pod 64 bitowca w pelni modyfikowalnego.
Tak wiec, cos wiem, ale nie do konca.
A to co napisal Gallus jest ciekawe i warte sprawdzenia.

-Sid-The-Rat=> 24.10.2004 00:17

pod 2k3 server [enterprise, 32bit] chodzi bardzo dobrze sygate pers firewall

dodatkowo istnieje mozliwosc obejscia klopotow z INSTALACJA programu ktory nie chce sie zainstalowac na 2k3 - po sieci krazy jakies male ustrojstwo ktore zmienia identyfikacje systemu na xp - okazuje sie wtedy ze wszystkie programy dzialaja, tylko sie nie chca instalowac - jaki jest tego powod nie trudno sie domyslec

dziala wtedy i zwykly nav i sav i kav i praktycznie wszystko z doom3 wlacznie - programow ktore NAPRAWDE nie dzialaja pod 2k3 nie stwierdzono [albo ja zle szukalem] - podalbym link do tego ustrojstwa ale nie moge go znalesc, widzialem go niedawno na tweaku

ps. z oczywistych powodow nalezy przywrocic standardowa identyfikacje systemu po instalacji programu [zmiana podobno oglupia winupdate] - program bedzie dzialal dalej jak gdyby nigdy nic

[chyba ze mowa o 2k3 64bit - wtedy siedze cicho i mnie tu nie ma]

Maciej 24.10.2004 00:29

Cytat:

Napisany przez memorando
Dasz bana mi to dasz obojętne mi to i nie obchodzi wycofuję się do Grudnia z forum wisi mi to czy ona ma semprona czy athlona i tak jest to wielkie gówni

nie dam Ci bana.
a co Ci wisi to mnie nie obchodzi.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:43.