![]() |
memo teraz przedles juz samego siebie :(
kolezanka - magda zmienila komputer na taki jaki jej pasuje i to jej wybor kazdy ma swoje podejscie do sprawy i ze komp powinien byc taki a nie inny ale to nie powod zeby odrazu jechac z takimi tekstami. ja mam slabszy komp i sie ciesze i na dzien dzisiejszy nie pogardzil bym takim zestawem jak ma magda |
Cytat:
|
Magda sorrki sid zdania nie zmienię
|
@memorando ciekawe to juz sam siebie przeszedles jak mowi @Turboni ale po co sie tak denerwujesz czy ktos ma soki:D 754 czy 939 i tak ich nie wykozysta chyba ze jest zawansowanym grafikiem komputerowym i bawi sie 3Dmaxem itp. .
Zeby miec dobry sprzet @memorando nie trzeba kupowac najlepszych oraz najdroszych akcesorii po to by stal bys sie mogl z niego cieszyc ale trzeba tez pomyslec ekonomicznie i fizycznie czy potrzebny jest komus taki sprzet chyba ze od rana do switu gra w doom3 na ultra high:D |
Cytat:
P.S. Turboni :piwo: |
Cytat:
Przeprosilem Panią magdę więc nie mam ochoty więcej nic mowić mam żal tylko że sid nieumiał jęzora utrzymać na wodzy pozdrawiam moja wina |
Legion :) a żebyś wiedział, że ostatnio z przyjemnością pograłam w Far Cry na high. Poza tym już wspominałam gdzieś tu, że przejście na to co mam kosztowało mnie mój "stary" zestaw + naprawdę śmieszne pieniądze i nie było się nad czym zastanawiać, więc proszę, nie mówcie mi o ekonomicznym podejściu do sprawy. Co jakiś czas mam możliwość takiej wymiany i już.
|
Wiem tyle, ze istnieje juz wirus pod OS-y 64 bitowe. Czy istnieje antyvirus po 64?? nie wiem, ale cos mi sie majaczy, ze Panda Titanium powinna obslugiwac WinXP64.
Ale glowy za to nie dam. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Hmm, nie wiem czy przypadkiem AVG nie bedzie dzialal na 64 bit'owych systemach.
|
hmm, a ja wpadłem na coś takiego
Cytat:
|
Cytat:
Tak wiec, cos wiem, ale nie do konca. A to co napisal Gallus jest ciekawe i warte sprawdzenia. |
pod 2k3 server [enterprise, 32bit] chodzi bardzo dobrze sygate pers firewall
dodatkowo istnieje mozliwosc obejscia klopotow z INSTALACJA programu ktory nie chce sie zainstalowac na 2k3 - po sieci krazy jakies male ustrojstwo ktore zmienia identyfikacje systemu na xp - okazuje sie wtedy ze wszystkie programy dzialaja, tylko sie nie chca instalowac - jaki jest tego powod nie trudno sie domyslec dziala wtedy i zwykly nav i sav i kav i praktycznie wszystko z doom3 wlacznie - programow ktore NAPRAWDE nie dzialaja pod 2k3 nie stwierdzono [albo ja zle szukalem] - podalbym link do tego ustrojstwa ale nie moge go znalesc, widzialem go niedawno na tweaku ps. z oczywistych powodow nalezy przywrocic standardowa identyfikacje systemu po instalacji programu [zmiana podobno oglupia winupdate] - program bedzie dzialal dalej jak gdyby nigdy nic [chyba ze mowa o 2k3 64bit - wtedy siedze cicho i mnie tu nie ma] |
Cytat:
a co Ci wisi to mnie nie obchodzi. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:43. |